Min favorit födelsedags present!


När livet rent utav äger


Vi gör det här för dom vi gör det här för er vi gör det här så att snackarna kan snacka lite mer

"jag tänker alldeles för mycket"


Precis vad jag behövde, perfekt lördagskväll!


Lost in love

Äntligen frisk och lördags planer håller på att planeras! Idag har jag sprungit runt i olika butiker och checkat av lite julklappar. Nu har jag också vart så duktig att jag städat mitt rum extremt fint . Duktig tjej här! Creed to me woho!


Mitt hår i sina bästa dagar!


Sankta Lucia

13de december, nog den mysigaste dagen på hela året, eller vad säger ni? Själv gick jag upp runt fem tiden imorse och fixade mig inför en lång dag med fem lucia tåg som väntade. Eftersom att jag går i musikklass så är man ute och lussar på olika företag på lucia och tjänar lite pengar till klasskassan, rätt så najs! Var bland annat på acne, globen osv.

Jag vaknade dock upp idag med en besvärlig förskyldning och hade otroligt ont i halsen, så jag fick dra mig hem efter fjärde lucia tåget. Men nu är min klass 30 tusen kronor rikare.


Hoppas att ni hade en mysig lucia.


Födelsedag!

Varför blir man alltid gladare när man har födelsedag! Det är alltid så underbar känsla att faktiskt fylla år. Idag firar jag lite på mammas sida och imorgon på pappas. Jag har fått en massa kläder, smink, sminkväska, ny locktång, ny laddare, pengar osv! Underbart. Ha en bra dag.


Hotter than fire

 
 

Måndag morgon

Typiskt oss att ta en slags bloggpaus på helgerna. Och att blogg appen inte har fungerat alls på hela helgen gör definitivt saken inte bättre. Men men, hoppas att ni har haft en rolig helg! Jag har haft en extremt rolig helg måste jag säga. Ska inte sitta och berätta om mina helger för er nu, är nog ganska ointressant. Något betydligt mer intressantare är att jag faktiskt fyller år imorgon! Äntligen, får jag faktiskt ta och säga. Inte kul att vara December barn och fylla år så nära jul.
 
 

I want to scream and shout and let it all out.

Äntligen Fredag igen, härligt va?
Svenska prov idag allt som förtstör bara, har en känsla av att det kommer gå dåligt..
Massa svenska ord som egentligen är onödiga att kunna för man använder dom aldrig ändå, Vi fick typ 200 ord eller mer och an kommer ha 50 av dom eller 20 kanske det var, på provet, Så jag visste inte vad jag skulle plugga på, kan ju knappast sitta och lära mig över 200 ord..
 
Men ska hinna städa mitt rum innan jag går också ser för täskigt ut, och då kommer Mamma få panik när hon kommer hem sen.
Så ska börja avrunda detta inlägg nu.
 
ÅH! Solen tittar fram nu också! så himla fint med snö och sol, allting glittrar. 
 
 
Men kram och Godmorgon på er ♥
 
Haha tröttis.
 

♥ Godnatt ♥

Antar att det inte är bara jag som sitter och tröstäter efter att ha sett Victoria's secrets nya ''fashionshow'', Eller det kanske är mest logiskt att göra tvärtom, men men. 
 
Var på öppethus idag på Realgymnasiumet, Verkade skit kul. Kollar på stylist linje, och jag vet vad dom flesta tänker nu.. ''HAHAH STYLIST LINJE KOMMER DU INTE IN PÅ NÅTT BÄTTRE FJORTIS'' eller det var typ så min vänner reagerade när jag sa att jag funderade på det, fast mest på skoj, jag har faktiskt fina vänner.
I alla fall så verkade det jäte kul, smink och sånt har alltid varit ett stort intresse för mig och den här skolan verkade riktigt bra och proffesionell.
 
Det är faktiskit mer seriöst än vad vissa tror, tycker att ni som har så mycket fördommar mot det ska kolla upp det lite bättre först! Det ända jag tyckte var tråkigt var att det var en väldigt liten skola, var inte alls många elever som gick där. Och inga killar..  töntigt, men JA jag trivs i killars närhet, såattså är det! 
 
Fick en liten godiebag med massa bra grejer, men mamma var så dum så hon ställe bort den påsen på nån stol och gick därifrån, så såklart hade nån tagit den när vi kom tillbaka, MEN som tur va så vann jag faktiskt nån slags tipsrunda där så fick ett jätte bra värmeskydd för håret och sminkväska ifrån stylemasters tror jag det hette.
 
Har dock verkligen inte bestämmt mig än. Det blir ju det eller musik, älskar ju musik och har alltid hållt på med det så det är riktigt svårt att välja..  Men det löser sig får jag hoppas, tipsar verkligen er som är i samma fas som mig, att gå på öppethus, det ger så jäkla mycket!
 
Avslutar detta inlägg med ett godnatt och lite bilder på, ja typ världens snyggaste människor. 
 
 ♥ Godnatt ♥
 

Har nog aldrig någonsin skrattar såhär mycket..

Vilken förändring på två år! Eller vad säger ni? Jag måste faktiskt erkänna att jag är otroligt mycket mer finare nu och att jag verkligen inte passade i brunt/orange hår. Tror aldrig att jag ska färga mitt hår så mörkt igen. Jag var riktigt ful. Tur att det har skett en förändring.


Har nog aldrig någonsin skrattat så här mycket..

Vilken förändring på två år! Eller vad säger ni? Jag måste faktiskt erkänna att jag är otroligt mycket mer finare nu och att jag verkligen inte passade i brunt/orange hår. Tror aldrig att jag ska färga mitt hår så mörkt igen. Jag var riktigt ful. Tur att det har skett en förändring.


Mysig vinter dag.

Skoldagen avklarad. Ikväll väntar sångpedagog och lite shopping i stan. Idag har jag på mig det ni ser på bilden.

Skjorta - bikbok, byxor - zara, skor - uggs


MICHEAL KORS

Klicka för att stänga bilden
 
Måste bara säga hur mycket jag tycker om Micheal Kors växor, skor och plånböcker! Vill ha alla deras grejer.

Idag vill jag bara somna om...

Gud vad trött jag är! Orkar verkligen inte ta mig ut i snövädret och dra mot skolan.. Idag är sånna dagar som det slutar mes mjukisbyxor. Jaja, ska väl ta och sova tio minuter till sen väcka Elin som sover hos mig..

Gammal bild som ni ser


VICTORIA'S SECRET

 
 
Tumblr_me802dfzfj1qh6u1jo1_500_large
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Omg i wish i was a Victoria Secret angel"
 

SKÖNHETSTIPS

Kamma håret i duschen medan du har balsamet i. Då blir håret 100 gånger lenare och inte alls trassligt!
 
Torr hud? Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.
 
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blödflöder i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
 
Håret är mycket lättare att styla (locka, fläta, platta osv) om det är lite smutsigt. Så om du t.ex. ska på fest, se till att tvätta håret en eller två dagar tidigare (eller ännu tidigare, beroende på hur lång tid det tar för ditt hår att bli smutsigt). Då kommer dina t.ex lockar hålla i sig hur bra som helst.
 

All i want for christmas is you...


Bloggnigen igång igen.

Nu är bloggningen igång igen!

Haha, kan faktiskt inte klaga på något just nu, har bara inte orkat. Så nu ska jag bli duktig på att blogga igen. Mina senaste veckor har bestått utav massa plugg, träning och party helger. Har haft det bra den tiden jag vart borta iaf. Nu sitter jag i skolan och uppdaterar. Hoppas verkligen att alla våra läsare kommer tillbaks nu. Puss
 

Fått en crush

På dom här killarna.
Ända låtarna jag lyssnar på just nu.
 
 

Början på jordens undergång?

Passade på att göra ett lite inlägg nu när vi ändå inte gör nått på lektionen.
 
Tror det aldrig har snöat såhär mycket här förut, helt sjukt.
 
Fick gå på bilvägen imorse för att trotoaren var helt igen snöad med typ en meter djup snö.
 
Och fick vänta på bussen i en halvtimma, tänkte egentligen inte ens gå till skolan men tvingade mig själv hit iallafall, snöar det såhär mycket nästa vecka när jag bor i huddinge lär jag ju inte komma.
 
Men helt seriöst känns det som typ början på jordens undergång.. haha bara fick den tanken imorse.. läskigt.
Äh vi släpper den tanken och tänker på nått bra istället. Som typ pankakor och vam choklad med vispad grädde och mini-marshmallows.. mm..
 
Ska lätt göra det när jag kommer hem.
Hej så länge!
 
 typ hej jag leker söt.

Trött.

Alltså jag kan faktiskt erkänna att jag tycker att det är lite mysigt med snö, speciellt så här, när det är snö på riktigt inte bara slask som det brukar vara här runt stockholms trakterna.
 
Men även fast det är så mysigt, så har jag gått ner i värsta depressionen typ. Känner mig trött hela tiden, kan nästan börja gråta för att jag vill ha sommaren så mycket, och ångrar sjukt mycket att jag klippte av mig halva håret. 
Intalar mig själv att det inte finns nått att göra än att bara släppa det, sommaren kommer tillbaka och det gör mitt hår också. tar bara ett tag. 
men det verkar inte hjälpa, haha, och jag som var så anti emot ''vinterdepresionen'' 
 
Det är också för att jag är så trött/lat som jag inte har bloggat, ska göra allt nu för att jag ska börja bli piggare och gladare, köpa D-vitaminer, träna, lägga mig tidigare. osv.  
 
Bara så att ni vet att vi tänker inte sluta blogga, det kanske bara blir lite sämre uppdatering på ett tag. 
och på tal om att sova så ska jag göra det nu. 
 
Godnatt på er !