EN RANDOM FILM PÅ MIG & MIN KUSIN, haha dör


Tjejen som alltid är där för ändra, behöver någon som är där för henne också

Just så som rubriken känner jag just nu!
Ärligt dom som är mina närmaste finns för dom i alla lägen oavsett när & oavsett vad. Finns för dom jag knappt känner och känner mig helt ärligt lite utnyttjad, eftersom att jag verkligen hjälper alla med vad som helst och sen efter det är det som att jag inte finns för dom mer, den skiten är bara irriterande. Vill ha sommar nu, så kan jag skita i allting och ba köra, palla vinter, palla skolan, palla februari, palla vår, jag vill ha sommar, då finns det inga problem, herregud vad jag längtar.
SLUTSATS  - KÄNNER MIG BORTGLÖMD.
i'm leaving town.

Fanny&jag är sjuka..

..därför är det ingen bra uppdatering.. Fanny har för hög feber för att göra något alls. Så klaga inte på dålig uppdatering babes för jag har skrivit ett skit långt inlägg till er idag,
Kärlek till er / Nora


HAHAH KLOCKREN


"Kan du berätta om den där dieten?", "Är jätte intresserad om dieten, tell us" , "Nooora, kan du berätta om dieten, blev fett taggad" osv...

Jag blev tipsat om den här dieten ifrån massa andra bloggar, så tänkte testa den och se vad som händer!
Känner massa vänner som testade och blev grymt nöjda över resultatet, så varför inte? Alla vill ju ha sin beach 2012 som det tjatas om överrallt, på varje blogg, på allas facebook sidor, snacket i skolan osv, blablabla, kan erkänna att jag också tar upp det några gånger på dag, men jaja

SOUTH BEACH DIETEN


Kopierar från deras hemsida:

Viktnedgång:Beroende på i vilken fas man befinner sig. I början snabb viktnedgång under fas 1.

Dieten är indelad i tre faser. Nedan finns en beskrivning för varje fas hur man går tillväga. Några sammanfattande kost råd är följande:
  • Undvik alltid att dricka frukt ljuice. Ät istället hela frukter. Se fruktljus som frukt utan fibrer.
  • Undvik vit bröd. Ät alltid fullkornsbröd istället.
  • Undvik att helt dricka alkohol. Känner du att du inte klarar av att undvika alkohol så välj alltid att dricka vin istället för öl eller starksprit.
  • Undvik polerat vit ris. Välj hellre råris.
  • Undvik vanlig pasta. Välj fullkornspasta.


Fördelar: Påstås vara optimal för kroppen. Du får äta dig mätt.

Nackdelar: Inga påtagliga.

South beach dieten FAS 1 - Den strikta fasen

Fas ett eller den strikta fasen som den också kallas pågår under minst två veckor. Under denna period så brukar man få en snabbviktnedgång. Ofta går man ner tre till sex kilo under de första två veckorna. Fas ett kännetecknas av att man minskar på mängden kolhydrater. Under fas ett minskar sötsuget successivt. 

Under fasen är det förbjudet att äta eller drickia följande följande:
alkohol, bröd, bakverk, frukt, glass,godis, pasta, potatis,ris, socker, sötade drycker, ungsbakad mat. Du får äta normalstora måltider tre gånger per dag. 
Måltiderna bör bestå av något av följande:
Fisk, grönsaker, kött, nötter, olivolja, ost, skaldjur, ägg, kaffe, te eller vatten är godkänd måltidsdryck.

FAS 2 - Stabiliseringsfasen

Fas två följer man tills man har nått sin målvikt. Under fas två så är det tillåtet att äta kolhydrater av rätt sort.
Man får äta normalstora måltider tre gånger per dag. 
Måltiderna bör bestå av:
Samma som i fas ett men med följande tillägg, frukt med lågt GI-värde, mjölkprodukter med låg fetthalt, fullkornsbröd, fullkornspasta, havremjöl och råris. Under fasen är det förbjudet att äta eller dricka följande följande:
Vitt bröd, vit pasta, bakad potatis, vitt ris, glass, sylt, sötad mat.

FAS 3 - Slutfasen

När du nått din målvikt så kan igen tillåta dig att äta mer kolhydrater än tidigare. Tänk dock på att alltid välja kolhydrater som har ett lågt GI-värde. 

http://www.viktminskning.dk/South-Beach-Dieten.php

young, wild and free


Statestiken = bu - LÄS

Hej tjejer & killar, våran statestik suger, och om ni skulle vara världens gulligaste så kanske ni skulle kunna länka bloggen? Om ni gör det lovar vi massa fler överraskningar i bloggen och mycket bättre uppdatering, puss på er alla sötnosar.



JUST SAY FUCK YOU AND SMILE


FÖRLÅT

Förlåt för jätte dålig uppdatering men ingen av oss har haft tid faktiskt och alla haters som vi har: GTFO, svårt att förstå vad jag menar? Översättning: get the fuck of. Så ni andra är sjukt underbara så ta inte åt er. Imorgon blir det bättre bloggning igen. Saknat oss? Tänkte väl det hihi, puss på er kära readers / Nora


Young & wild & free.

15 IMORGON FÖRFAN! sista timmarna som ... 14.. FUCK YEAAH!

Till er idioter, läs och sen gör vad fan ni vill :)

Bara en lite grej ni borde tänka på som skriver kränkande komentarer, nu tänker jag speciellt på den som Nora svarade på åt mig.

Jag tar åt mig av sånna komentarer, vilken jag absolut inte borde, men ni ska vara jävligt glada att jag så pass stark som kan ta emot sånna komentarer utan att sjunka helt till botten, fattar ni inte själva vad en sån komentar kan leda till, att ens försöka trycka ner nån så jävla hårt är ju bara sjukt.
Du sa att min familj borde vara beskvikna och skämmas över mig, då undrar jag hur du tänker då, jag la upp en bikini bild (som ungefär resten av världen gör) och du håller på med nätmobbning, just a thought liksom...
Och en sista grej bara, om du/ni nu tycker att det är så kul att kränka folk, Skriv inte en komentar på någons blogg då, det är otroligt osmart eftersom att jag har ditt IP nummer och allt då, så jag kan anmäla dig på bara några sekunder, Men ja vad ska man säga..
Jag tackar dig för din dumhet helt enkelt, allt blir så enkelt för mig :)
Ååh vad jag egentligen ville skriva massa andra grejer till dig just nu men jag håller mina åsikter om folk för mig själv istället, much better :)

DU FRÅGAR JAG SVARAR



"GO YOU! Ofta har ni en lägenhet tillsammans?:o hur, ni är ju bara 97or..? :)"
Svar: Ja, det har vi. Men självklart bor vi inte i den ännu :)

"Var köpte du dom? :) "
Svar: Jag köpte dom på www.appleskal.se & www.blingskal.se



TRÄÄÄÄÄÄÄNA

Hej babes, Fanny är i fjällen just nu, eller aa i romme, haha! Jaja, haft skola idag, det var väl kul dårå. Haha jag skämta, men fett chill dag, om ungefär två timmar ska jag träna har då tränat sju dagar på rad och oftast 2 - 3 timmar, shit börjar bli duktig. Har träningsvärk i hela kroppen weho bana hole, imorgon är det fredag vilket betyder fannys födelsedag!
GÅR INTE ATT LADDA UPP BILD, BLOGG PUNKT SE LAGGAR DASE HEHE

BESTÄLLT

http://www.blingskal.com/26-89-thickbox/iphone-4-4s-skal-chanel-style.jpg
http://www.blingskal.com/28-97-thickbox/iphone-4-4s-skal-louis-vuitton-style-bling.jpg

SVARAR ÅT FANNY / avundsjuka är den finaste komplimangen

"hahahahaha asså seriöst har du ingen värdighet eller? bara så du vet alla kan vara slampiga men alla kan INTE vara sexiga. och DU kära vän är bara slampig. stackars dina föräldrar du skämmer ut dom något så otroligt. Dom kan inte vara nöjda med att ha en sån dotter som dig, dålig i skolan och skit haha kommer bli kul sen när du jobbar på donken eller städar på toaletterna i forum ;) lycka till med att köpa massa märkeskläder då och flytta till en egen lägenhet ! :) kram på dig."

MITT SVAR TILL DIG:

1. Hur kan hon vara slampig? Är det så stor deal av att lägga upp en bild i bikini? Så alla dom som betyder om i ett omklädningsrum, dom kallar du för slampiga då eller? Herregud, kolla runt lite på facebook, kan lova dig att mycket mer en hälften laddar upp bilder på de själva i bikini osv. Och personligen tycker jag att Fanny är sjukt sexig & det är jävligt många fler som tycker ska jag säga dig, börja titta på hennes profilbilder ska du se.

2. Hennes föräldrar är otroligt nöjda över Fanny, det ska jag säga dig, det vet jag som står henne närmast av i släkten och närmast av hennes vänner enligt henne själv dårå. Hennes föräldrar är stolta och det vet jag själv, så blanda dig inte in i hon och hennes familjs liv och en sak till det finns inte donken i forum och vad vet du om det är Fannys drömjobb? Och förmodligen är det någon i nacka som har skrivit det här för att du vet att hon bor i nacka, vi har nämligen inte skrivit ut det på bloggen..

3. Tycker det är jätte roligt att man kan söka upp IP nummer hur enkelt som helst här i världen, sen är det bara att anmäla. Så det är gjort! Just so you know :* Och hur fegt är det att inte skriva ut för & efternamn om du inte ens kan stå för det du skriver, skaffa respekt och tagga till månen eller något

4. "Lycka till med att köpa massa märkeskläder då och flytta till en egen lägenhet" Du det där med lägenhet går riktigt bra eftersom att jag & Fanny redan har en lägenhet! Märkeskläder köper hon för egna pengar, så GTFO
FÖRRESTEN, avundsjuka är den finaste komplinmangen

Bussen påväg hem från skolan

Shit, vilken underbar dag det här är. Haft världens bästa dag alltså. Först hann jag med den tomma bussen sen hade vi inga lektioner på hela morgonen sen käka vi i centrum sen bara en lektion. Om skolan hade vart såhär varje dag skulle det vart underbart. Så nu ska jag vara barnvakt och sen träna och plugga såklart. Varje dag, så jävla trist. Aja. Har bara en engelska grej. Snart är det helg wiiiiieeee och Lovisa sover hos mig hela bästa vecka as najs. Ska iaf snart av så ska sluta skriva nu. Puss / Nora


SUIUUUBWAY efter möte

/ Nora


Studiebesök nu..

/ Nora


Titanium

Vi har vikarie på svenskan, vilken betyder att man kan göra allt annat än att jobba!
Haha det är faktiskt sjukt att alla vikarier är så dåliga, men det är nice.
Jag vet att det är sämst uppdatering at the moment, men har inte hunnit, imorgon åker jag till romme hela dan, men bloggar lite på kvällen :)
Det blir en dagens låt istället för dagens outfit ;)

Mobilblogg

/ Nora


Sjukt bra låt!


Hårfärg

Okej tror jag har bestämt mig nu, ska färga det såhär
eller så ändrar jag mig i sista sekund och färgar det mörkbrunt vi får se, tror jag ska till frissan på onsdag :)

Ivar bohlin

Snackar med Ivisen, Han är fett coool, hejdå! ;)

Spanska, ett riktigt jävla onödigt ämne..

Asså VARFÖR ska man plugga spanska, ser verkligen inte det logiska med det, om jag vill jobba i spaninen så får jag väl lära mig det då.
Det är bara jobbigt och svårt och man får bara massa onödiga prov att oroa sig om.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...

You confuse me



Sjuk bra låt btw ! :)

Nu ni!

Nu fan ska jag ta tag och börja blogga igen !
Orkade inte sitta och hålla på med det i helgen liksom :)
Vet ni vem som fyller på på fredag ......... mm det vill ni gärna veta va ?

Mendet får ni inte ..
OKEJ DÅ ! JAAAAAAG FYLLER PÅ FREDAAAAAAAAAG WEHOOOOOOOO !!
Nu blev det här ett kort och lite menigslöst inlägg men nu ska jag plugga spanska men ville bara säga att jag lever !
Bloggar mer sen :)

9 snabba skönhetstips - by Nora

Perfekt pussmun
Bland lite grovkornigt socket med vatten i en tesked. Borsta sedan blandningen med en tanborste på dina läppar
så får du kyssvänliga mjuka läppar!
Hårinpackning
Använd en hårinpackning två gånger i veckan. Det är faktiskt riktigt bra! Ett tips är att använda en inpackning som
kommer från L'Oréal.
Större ögon
Applicera en vit kajalpenna innanför nedre fransraden, så får det ögonen att se större ut!
Felfri hy
Tvätta alltid bort sminket innan du går & läggar dej! Om du inte gör det kan det leda till finnar.
Friska naglar
Lägg dina fingrar i ett bad med olivolja så återfuktar det dina naglar utan att göra dom svaga! Dessutom
mjukas nagelbanden upp.
Friskt hår
Applicera olivolja innan du går & lägger dej, som en kur över natten. När du tvättar ur det på morgonen
är ditt hår mjukt & fyllt av näring igen.
Friska tänder, naglar & frisk hud.
Ganska enkelt, drick mycket mjölk!

Tumblr_lg73whszgy1qdsej7o1_500_large

Riktigt nirr

Sitter i sängen, mitt favorit ställe här hemma. Trött på allt pluggande så ska skita i det nu. Drar om ungefär 40 minuter på träning, kör två timmar idag. Fan vad skönt det ska bli, imorgon börjar jag & tjejerna med en ny diet, ska skriva om den sen. Faktiskt riktigt bra, mina kompisar har gjort det och gick ner åtta kilo! Riktigt nirr.

bad update

Riktigt bad update idag, jaja haft släkt fika här och sen kom Lovisa hit och vi snackade om en del viktiga grejer, hon sover här veckan ut. Imorgon är det sug skola, hemskt. Jag orkar verkligen inte. Jaja, får köra allt nu, imorgon börjar jag med ******** hmmm? ;)

SÅHÄR HAR VI TVÅ SETT UT..


besök besök & besök

fullt upp idag, bloggar senare.

A fighter keeps fighting


Haft super kul dag med Jennifer

Vi var i centrum åt mat osv, kollade i butiker, sen drog vi och fotade, bilder får ni sen. Jag hade iaf en super bra lördag kväll och nu sitter jag hemma och inte gör någonting alls. Har inte gjort någon på hela helgen och jag ska inte göra det heller, men nu ska jag ner & poppa popcorn för mig själv, trevligt värre. Herregud

No me gusta la vida en este momento

Hemma idag igen, hemma kväll, tråkigt. Ska göra egen mat till mig själv, bara jag, ska kolla film själv, ska äta popcorn själv, ska dampa själv, ska vara själv, forever alone

Norrköping

Hejhej som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat så mycket men jag är i Norrköping och leve livet, haha, så nu är jag och My Påväg nånstans dom vägrats säga vart vi ska det är en överraskning men vi har iallafall fixat oss från topp till tå, berättar om hela helgen när jag kommer hem, puss och kram Fanny


Sollentuna Centrum

Nu ska jag strax vidare mot Sollentuna Centrum för att möta upp min fina vän Jennifer! Supermysigt, as längesen vi gjorde någonting tillsammans. Ska äta lite och så tror jag & sen ta lite fina bilder! Så dom kommer upp på bloggen senare idag. Nu är jag jätte hungrig, så perfekt att vi ska äta snart. Mobilbloggar kanske senare, får se om jag har tid med det..
fastnar inte riktigt på bild idag...

LÄNKBYTE

Länkbyte med den här söta tjejen, hon är en sjukt snäll tjej som bloggar om sin vardag och massor mer, ni kommer ångra om ni inte klickar in, för man fastnar direkt. klicka på bilden för att komma till bloggen

Skype

Snackar skype med Simon nu, han bor på andra sidan jorden typ.. Saknar honom, hehe :D Men vi ska ses till påsken, jaja vi snackar väl om lite random grejer, imorgon ska jag träffa Jennifer sen Emma kanske, får se.. Men ska nog lägga min snart, har jobbat i studion hela kvällen är helt slut.. För er som undrar var Fanny är så är hon i norrköping över helgen och vet inte om hon kommer blogga. Kärlek


Lik Sarah Tjulander som yngre & blond?

Tusentals har sagt att jag är jätte lik Sarah Tjulander som blond & lite yngre. Jag tycker dock inte att jag är det, men kul att veta vad alla tycker, är jag lik Sarah? Jag tycker dock att Sarah är tusen gånger snyggare än mig, men ändå.

GAMMALT INLÄGG från 2009, så mycket minnen, så mycket känslor.




SPOLA TILLBAKA TIDEN TILL DET HÄR..


fredag

Igår sov Fanny här, vi var och tränade på kvällen, haha tränat varje dag den här veckan! Vi försov oss i morse och fick lite smått panik, men skills som vi är så hann vi, nästan.. Haha, jaja är hemma nu och är deppig. Men ska njuta av livet med att dra till några fina tjejer om en stund.. Går massa rykten om mig i skolan också, waaaow vad kul.
GIOVANNIS MÖSSA
image description

Känslan att känna sig bortglömd


Förstår inte hur folk ens orkar.

Känner mig så sjukt trött på allt, ska bli så jävla härligt att åka till Thailand i två veckor, bara åka bort från kylan, bort från Nacka ,bort från skolan, från Falska personer bort från allt, och bara njuta med familjen.
känner verkligen att jag behöver åka bort här ifrån ett tag, två veckor, det räcker för att jag ska börja sakna allt igen,
för nu är jag så trött på allt så jag behöver nog sakna det lite för att uppskatta det igen :)
Men ska börja packa för imorgon nu, kram :)


-

Anonym om Det är så vi gör det:
Har du typ bild och form sista? Svara please för jag vill veta om min kompis ljuger haha ?
Svar : Japp bild o form är sista lektionen på torsdagar :)

Det är så vi gör det

Fick precis nackspärr gympan, mm mysigt..
skulle hjula så puttade en kille till mig så jag hamnade rakt på nacken, tack.
slutar om typ 2 timmar .. åh fml..
MEN IMORGON ÄR DET FREEEEEEEEDAG GOTT FOLK!
Och då drar jag och My till norrköping och har det allmänt chill, efter skolan blir det Vendela och My time, kanske ska sola lite :)
Dagen låt


för att jag är så jävla gangster ;)


Hatade den i början av dagen, men nu älskar jag den


en bild säger mer en tusen ord, älskar min bästavän


DÅLIG UPPDATERING

Förlåt förlåt förlåt, men har haft fullt upp! Har tränar i tre timmar! Shit, vad jag är trött nu. Har gjort mina glosor och ska fixa mig lite mer och sen i sängen, myspys, imorgon kommer det många skit roliga inlägg det kan jag lova!

Bkool!

Tjenixen sitter med Jennifer på bk at the moment, dagen har typ flytigt på som vanligt inget speciellt liksom, imorgon däremot ska jag sola med My och Vendela måste bli lite brun inför Thailand ;) men uppdaterar mer sen P&K
Dagen outfit ser ut såhär :)


BLONDERAT HÅRET

So, what do you think babes?

Trött

Hej finisar, varit och tränat alldeles nyss är riktigt trött. Men ska köra allt nu för sommar kroppen, hehe någon som vill peppa mig lite med det kanske? :) Imorgon är det Onsdag vilken betyder helt okej skoldag ändå. Bara bild i fucking två timmar. Herregud, vad vill min skola mig egentligen. Jaja här är en härlig bild från idag som jebod har tagit!


Svar på några av dom frågorna som bara var till mig :)

hejhej en fråga till Fanny jag har hört att du ska vara hur grym som hälst på att sjunga, varför har du inte gjort några covers ? 
BÄSTA BLOGGEN FÖRESTEN!!! :*

Svar : Hej tack så mycket, jag har inte gkort några covers för att jag inte har fattat mitt inspelningspogram och har inte orkar lägga ner tid på att förstå mig på den haha men har fått ett nytt nu så snart kommer det väll en och annan cover :)

Fanny jag läste din förra blogg ( som btw va grym ) men du har ju tagit navelpiercing hur har det gått med den har den varit infekterad eller nått ?

Kramar

Svar:  Hej tack så mycket sötis, men visst är den här bloggen bättre ?;) det har gått bra med navelpiercingen den var lite öm ett tag men nu är den precis som vanlig :)

när ni går på fest asså dricker ni mkt och så dåå??
röker ni??
fanny: är du bra kompis med kajsa s?
skitbra blogg! ;*

Svar : Vissa saker kommer jag inte svara på för att jag vill ha privarliv

Men om du menar Kajsa sandblom så känner jag henne kanske inte jättebra men vi hälsar och så :)

Fanny varför bytte du till skuru??? Och hur tar du hand om ditt hår? det är jättefint :D

Svar :Bytte för att jag saknade dom i skuru och för att det gick sämst för mig i ekliden, jag tror iförsig att det hade blivit bra om jag stannade kvar också men aja, jag kan göra ett inlägg om hur jag tar hand om mitt hår sen, men tack så mycket kram ! :)


Home

Drog hem efter skola direkt, skit skönt faktiskt måste ändå plugga lite och så, snackar skype Men några at the moment, men mamma kom precis hem så antar att jag måst sätta mig och plugga nu -.-

Jag draaor !

Sådär ja , färdig spacklad och grejer ;)
Nu blir det skola!

Outfit & facelook
Skjorta - gina tricot
Jeans - Crocker
Hahaha första bilden är mupp, men aja :)


Godmorgon!

Är på bra humör idag !
även fast jag bråkade med mamma det första jag gjorde men jag blev liksom pigg av det, hahah, det lät ju bra..
aja, jag trippar runt här i min ung08 tröja, haha jag fick det gratis för jag skrev på baksidan att man skulle köpa t-shirts och jag fick alla killars namn som jobbade där haha skulle adda dom på facebook men glömde, och nu ser jag knappt vad det står, menmen..
Måste börja sminka mig och sånt nu,
Have a Great one !


Hud

hanna om helt glömt bort att blogga !:
random fråga men din hy är ju typ perfekt, ser ju helt len ut och inna finnar osv.. hur gör du? använder du nån speciellt kräm eller nått? :)
Svar: Tack så mycket !
Asså för det första så hade jag turen att både min Mamma och Pappa inte alls hade mycket finnar i sin tonår så jag har ju ärvt dom generna, för att bara för man har finnar betyder det inte alltid att man är onyttig eller så man kan ha det efter gener också.
Men min hy är jag faktiskt väldigt noga med, jag tvättar för den mesta bort sminket, brukar glömma ibland på helgen om jag är men kompisar, men är väldigt noga på vardagar, och jag måste alltid smörja in mig asså jag kan typ inte gå och lägga mig annars, sen på morgonen så brukar jag skrubba och tvätta rent, det gör jag mest för att bli pigg.


Har du problem med finnar så är det alltid väldigt viktigt att rengöra,
sen helst inte täcka finnarna i smink, fast det förstår jag att man gör men gör det så lite som möjligt och var noga med att tvätta bort.
När din hud är ren använd dig av nått rengörande som rengör porerna på djupet, och kläm inte finnarna!
jag vet att liksom fingrarna dras dit av sig själva för att klämma med don't do it, det kommer bara bli inflammerat och så kommer det synas ännu mer.
Sen är det viktigt att återfukta eftersom du har rengjort och det gör så att huden torkar ut,
men använd dig då av nån fettfri kräm typ som en gel.
Ett tips är att basta och sola,
I bastun svettas man och det rengör porerna ordentligt,
Solen ger D-vitaminer vilken hjälper att förebygga finnar :)

Skype

Skypar för tillfället med Ivar, sen blir det att gå och lägga sig, skola imorgon yes baby! -.-
Skulle ju va PRETTY NICE om jag var såhär brun nu så att säga !

I don't wanna wake up lonley


Simon Ström & Alexandra Strid

Jätte härlig kille med ett hjärta av guld, sen ser han ju riktigt bra ut också! Klicka på bilden!

Supersöt tjej verkligen som är värd varenda litet klick! Snygg design och grejer också!



helt glömt bort att blogga !

Förlåt förlåt förlåt !
Var hemma idag så hade egentligen kunnat blogga jätte mycket men glömde helt enkelt bort men min dag har sätt ut så här: vakna, äta, tv , sova , tv, dator , äta , äta ,äta, dator, träna, äta, gjort sönder en lampa, dator , tv  och nu snackar jag med Noris i telefon :)
Men nu måste jag plugga lite, uppdaterar mer sen, kram :)

TURKIET MED FAMILJEN HEDIN

OMG, jag är helt mållös, fattar ni att jag ska dit? Nu i maj och grejer, bara fyra månader. Kära turkiet, som jag saknat detta land. Fattar ni hur mycket jag & Fanny kommer steka eller? Omg, mina kusiner och jag kommer ha bästa veckan, det är okej att vara avundsjuk!

Superman

Hej bloggen, sitter hemma nu, slutade tidigare, så jävla skönt! Ska slinga håret om tio minuter, får se hur det blir, sen blir det massa plugg, so uppsatsen, damn it. Sen träning i två timmar, nirrmode for hell. Hade iaf en rätt seg dag idag, menmen. Imorgon fyller världens bästa syster år, weho, grattis snuttisen. Nu håller jag på lite i studion, as nice, covern kommer bli bra tror jag, hehe vågar inte säga för mycket..

Outfit / Nora

Blus - odd Molly, byxor - verk moda, skor - ugg's austrailia, jacka - fjällräven


Tonight is the night, is the night.

Just say fuck you and smile, vi kör ba. Extremt ocharmig bild.


Skoooolan.

Sitter på so och har stängt in mig i massa musik, super najs. Ska göra en lång so uppsats nu, som ska vara inlämnad imorgon, whatahell? Jaja, svenska också och träna & färga håret, min dag idag alltså, varje måndag är kaos. Kaaaaos. Hehhe, är snart klar med min uppsats, yeah. Ikväll blir det jobba i studion också, kom jätte långt igår på min nya cover som kommer ut i veckan? Stay tuned. Puss på er älsklingar.

FÖRRESTEN FANNY, ring mig när det ser det här, började gråta av Lego texten, love you ♥
små vi var..

Sorry om det blir tjatigt

Men skulle vara sjuuukt schysst om ni kunde klicka in och göra medlemskap på adsettings, för det första är det asbra för dig som har blogg eftersom du börjar tjäna pengar på din blogg, men även fast du kanske inte vill det så kan ni väll klicka in det kommer ta dig kanske 10 sekunder att göra, och då hjälper du verkligen oss, klicka på länken :)

Godnatt världen!

Det här var fan sorligt, hade precis somnat så vaknade jag och ba ''shit, jag har inte ställt fram en vattenskål till Lego'' så jag gick upp och sen när jag satte på kranen kom jag på att han inte finns, sjukt konstigt det har ändå gått ganska många år nu och ändå har jag kvar vanorna, men fuck vad jag saknar dig gubben, helt sjukt, nu kommer ni tycka att jag är tönting eftersom det bara är en hund men det är helt jävla galet hur bra han kunde förstå mig, det är nånting magiskt med hundar asså, sjukt coola djur.
shit vad jag kände att det här blev djupt, haha aja, ska somna om nu, godnatt !

♥ 9/11 - 09 ~ Vila I frid ~ ♥

sometimes I wonder if it's really worth it...


SOVA ♥

GUD VAD SKÖNT, ska sova på min egna kudde inatt..♥ Har typ nackspärr efter luven's kudde hon hade hemma, EFTERSOM ATT LESLIE TOG DET SKÖNASTE, host host. Men först ska jag ta en dusch, godnatt babes!
LONG TIME AGO

Du och jag undet täcket baby

Har varit och solat med My idag och jag tänkte bara på att jag ville bli brun men sen visade det ju sig att jag fick 1000 fräknar på köpet också .. hate it! plus att jag blev inte så brun så vi ska sola ien på torsdag :D
Igår drog jag hem till My och sov där , vi gjorde inget speciellt typ kollade film och sånt, haha så det blev inget jättebloggande direkt ;)
Nu sitter jag och kollar på vad jag önskar mig till födelsedagspressent, tänkte beställa en bikini från victoria's secret
Wonder which one ;)


Dagens låt!

aldrig mer tummenupp (internt)

Okej, aldrig mer, never ever. Just nu ser det ut så iaf. Gårdagen var helt sjuk, nog om den. Idag vaknade jag upp hos Lovisa klockan tio och åkte nästan direkt till konfan med Leslie, haha var faktiskt kul, inte tråkigt iaf. Hahha, jaja. I pausen fick jag besök av pojkvännen, gurrimurri, sannis & ivar. Trevligt. image description

Hah skön låt ändå ;)


Morgonprat

Hej & godmorgon !
Gick precis och lämnade Vendela vid Forum, det var faktiskt sjukt skönt med en liten morgonpromenad, med lite smått ''deeptalk'' och så.
Igår var vi hemma hos Wille, Ture fyllde 18 så det var liksom en liten minifest för honom typ, trevligt iallafall.
Vendelas kille fick mig att tänka efter på några saker, haha, så jag och Vendela har lovat varradra lite grejer nu,
hoppas för bådas skull att vi klarar att hålla det ;)
Juste sen hade nästan alla tjejer där Hunters så nu har jag två olika skor för jag råkade ta fel , fml -.-
Men det va kul att ha Vendela här, vi brukar inte göra så mycket bara hon och jag liksom :)
Vi ska få gäster vid 7 bara familjen som ska fira Linus lite, så måste hjälpa Mamma att städa nu.
Ikväll tror jag att jag inte ska göra nånting så kommer bli mutcho-grande uppdatering!
Kanske kan svara på dom frågorna som är till bara mig på frågestunden & lite sånt.
We'll see ;)
kram så länge!


Dagens outfit - enkel
Jeans : hollister
Töja : boomerang

fekkenation

hej bebisar, har inte haft tid med bloggen idag. min låssas pappa fyller år och grejer. nu ska jag snart tagga hemifrån mot lovisa och sen ska vi på lite fekke, hihi nirr. jag sover där ikväll sen imorgon har jag konfa i fyra timmar och en kvart och sen blir det powerwalk med frida i en mil, kulkul hehe, men..

TREVLIG HELG FINISAR

Vill bara önska er en trevlig kväll & hoppas ni bara röjer! Ha en riktigt bra helg och ta vara på varje helg.. Jag får snart besök av några vänner som ska göra mig sällskap, blir mysigt faktiskt. Men blir lugn kväll eftersom jag varit hemma från skolan, men ha en super bra fredag, blog u later babes!
/från eran noris

HÅRFÄRG

Ska slinga mitt hår & så idag, ungefär den här färgen, vad tror ni? Snyggt? Tror det kommer bli bra, är trött på min färg just nu, har liksom "vinterlitemörkareful" färgen just nu & vill göra lite liv i håret!

Vi älskar våra bloggläsare

Vi blir otroligt glada av era söta kommentarer asså, så sjukt gulligt! Utan er så skulle vi inte vart så starka som vi är nu, fortsätt med sånt, det är hur gulligt som helst & det gör våra dagar bättre. Vi försöker ge lika mycket tillbaka oavsett om det inte går lika bra! Men tack så jätte mycket! Och alla haters, vi älskar er också :')

FRÅGOR & SVAR



"Jo sen, vad är det där för sida ? Alltså vad ska man göra, kan ni hjälpa mig att förklara?<3"

Svar: Jo, adsettings är en helt vanlig sida som man tjänar pengar på till bloggen. Förut var det 70 kronor men tjänade för varje person som gick medlem men nu är det 40. Om du länkar sidan på din blogg får du 40 kronor för varje person som går med i det. Det är själva sidan. Puss

"bra inlägg! men jag fattar ändå inte.. man ska alltså inte bry sig och inte kaxa emot.. dock borde jag gå fram till personen och säga; "jag är otroligt mkt starkare än dig", och jag ska dessutom ta reda på allting och lägga ner tid på att göra tvärtom? har jag förstått rätt? jag tkr personligen att det är så sjukt töntigt att säga: jag bryr mig inte, men du får acceptera mig ändå. att man inte bryr sig betyder att man har släppt skiten! kram, jättefin blogg :)"

Svar: Ja, jag har problem med att förklara men som du säger är det jag menar, haha puss!

jätte bra tips! men L'Oréal är de märke som gör mest tester på djur o de kanske inte är så positivt :/

Svar: Åh det hade jag ingen aning om men tack för din uppmärkning!

sjuk idag med

Fan vad trist att vara sjuk på en fredag, får ångest över det! Men mår bättre nu iaf, så ska väl bara chilla idag & sen imorgon blir det andra bullar. Massa kul kommer hända ;) Nu sitter jag i mitt vardagsrum och kollar på disney channel, standard.. Haha seriöst asså, jaja töntig jag är. Blog u later, puss!
GANSKA GAMMAL BILD, ehhehe

Svaren på frågestunden.

Svaren på frågestuden kommer ut idag eftersom att jag lovade det, men nu är det så att jag har smittat ner min kära kompanjon Nora så vi kan inte träffas, så det blir inget videoinlägg om det, tyvärr, men vi kommer försöka börja med att videoblogga mer eftersom det är många som vill det ! :)


Ett litet sminktips

Om du har väldigt runda och korta ögon (precis som jag) tipsar jag om att göra en eyeliner vinge när du sminkar dig. Det gör så att ögonen förlängs och man får en mer intensiv, sexig blick.
dock är det ganska svårt att få till den ''perfektavingen'' 
då kan man ta hjälp av en pappersbit eller ett bankkort



fannyhedin@ norasaade@

Glöm inte att vi finns på instagram också fannyhedin @ & norasaade @
Ja, ni förstår nog vem som är vem ;)


Fredagen den 13.

Heeeeii allihopa!
måste berätta en sak det här är så läskigt, igår snackade jag om att jag ville färga håret och så sen när jag skulle sova så hade jag typ halvt somnat (trodde jag) men jag sov nog helt, så kom det typ en spöke med skit läskig röst och skakade om mig och sa nått om hårfärg som om han hade stått och kollat på mig hela kvällen, så när jag försökte ropa på mamma så gick det inte, jag fick liksom inte ut ett ljud tills jag öppnade ögonen och insåg att jag drömde men allt kändes så jävla verkligt det var as läskigt, och då var klockan liksom 00 så det va ju ny dag då alltså fredag, så fick jag reda på nu att det är fredagen den 13 asså så läskigt!



Förstår ni hur mycket enklare allt skulle bli om man såg ut såhär ?

Fuck off , så jävla snygg..

hårfärg Insperation

Måste verkligen bli bättra på att blogga!
Håller på att kolla runt på olika hårfärger, funderar lite på ljusare färgen.
Vad tycker ni?

GÅ MEDLEM & TJÄNA 500 PÅ EN DAG, tryck på länken nedanför!


Länkbyte med..

Så jäva snygga tjejer båda två, likadant som mig och Fanny äger dom en blogg tillsammans & är bästavänner som jag har förstått det, bara träffat dom har sötnosarna en gång, men riktigt söta & härliga brudar. Dom bloggar om vardag och så & dom har intressant liv så KLIIIIIICKA PÅ BILDEN ELLER HÄÄÄÄR !!!
Den här söta tjejen, asså avundsjuk på det där fina ansiktet & håret! Gash ge mig! Jaja, klicka in på sötungens blogg http://narielilly.blogg.se eller klicka på bilden!
Och slutligen med fina Emma, stört söt tjej som bloggar om allt möjligt! klicka här eller på bilden http://emmaaaaaa.devote.se/

Tips?



9 snabba skönhetstips

Perfekt pussmun
Bland lite grovkornigt socket med vatten i en tesked. Borsta sedan blandningen med en tanborste på dina läppar
så får du kyssvänliga mjuka läppar!
Hårinpackning
Använd en hårinpackning två gånger i veckan. Det är faktiskt riktigt bra! Ett tips är att använda en inpackning som
kommer från L'Oréal.
Större ögon
Applicera en vit kajalpenna innanför nedre fransraden, så får det ögonen att se större ut!
Felfri hy
Tvätta alltid bort sminket innan du går & läggar dej! Om du inte gör det kan det leda till finnar.
Friska naglar
Lägg dina fingrar i ett bad med olivolja så återfuktar det dina naglar utan att göra dom svaga! Dessutom
mjukas nagelbanden upp.
Friskt hår
Applicera olivolja innan du går & lägger dej, som en kur över natten. När du tvättar ur det på morgonen
är ditt hår mjukt & fyllt av näring igen.
Friska tänder, naglar & frisk hud.
Ganska enkelt, drick mycket mjölk!

Tacka nej till skitsnack & andra kränkningar

FÖRST: SKIT SNACK KOMMER MAN ALDRIG UNDAN
Vet att det är hur jobbigt som helst att direkt man vänder sig om snackar någon dåligt om en. Men seriöst bry dig inte om det, så fjantigt att gå runt & vara ledsen. Tillslut märkar man att det snackas om en HELA tiden. Men så kommer det alltid vara. Du är otroligt mycket starkare än personen, eftersom det är den som är osäker. 
TÄNK PÅ VAD DU SÄGER, ALLA HAR NÅGON GÅNG INTE SAGT NÅGOT SÅ SHYSST OM EN PERSON.

Bry dig inte för att..
♥ .. Det sänker ner ditt eget självfötroende.
♥ .. Man kommer aldrig undan skit snack, oavsett hur älskad man är
♥ .. Du vet att du själv har sagt lite saker om andra, erkänn bara
♥ .. Du är mycket bättre än dom

Saker du absolut inte borde göra i sånna situationer..
.. Snacka skit om den personen som snackat om dig
♥ .. Lägg inte ner massa tid för att gråta till detta, så onödigt. För man kommer aldrig undan detta
♥ .. Kaxa inte emot

Saker du borde göra i sånna situationer..
.. Gå fram till personen & säg, du vet att du kan säga saker till mig istället och inte till andra, visa att du är tuff!
♥ .. Det personen sa om dig, ta reda på allt & gör exakt allting tvärt emot, då blir det svårt för dom att snacka skit om dig igen.
♥ .. Säg till personen "Jag bryr mig inte om vad du tycker om mig, jag är bara mig själv. Du får ta mig som jag är , om du inte kan det heller så får du väl snackade om mig, men jag kommer inte bry mig är otroligt mycket starkare än dig".




BILD FOTAD AV MIG

Beach 2012 - Super bra tips från mig till er!

Äta nyttigt och mindre potioner
Riktigt bra, kilorna bara försvinner hur snabbt som helst, om du äter mindre av saker, så ska du se att du fortfarande klarar dig ;) och skol lunchen är ju inte alltid den godaste, men satsa alltid på att äta någonting. Om man slutar äta helt när man vill gå ner i vikt eller bli smalare, så är sluta äta det sämsta man kan göra, då går man upp helt enkelt! 
Ät alltid någonting så att kroppen har något att förbränna.

Rör på dig
Ja, jag vet, det är skit tråkigt. Jaja, men ladda lurarna med skit bra musik & dra ut mamma, pappa eller kompis på en spring runda på kanske fem kilometer, gör det ofta, det är det bästa om du vill få smalare ben & snyggare rumpa! Tänker också tipsa lite om Friskis & Svettis som inte är allt för dyrt och man får dra dit utan föräldrar, det är sjukt bra där och man känner sig som en stor familj med dem man tränar med, super glada tränare osv, det är sjukt roligt också! 

Inget små äta
Om du går runt och små äter hela tiden så blir magen förvirrad och blir tillslut vann vid att du ska vara hungrig hela tiden och då blir man ju lite större om man inte gör något åt det! Men om du är bodybuilder så ska jag inte säga något ;)

Tagga ner på söt saker
Jag vet, fan vad gott det är.. Men, ojojoj vad onyttigt! Starta godislöfte, fråga mamma om du har det i en månad! Hur mycket för du? Kom överrens med din mamma om något super bra! Så att det känns bra för er båda, sen kan man njuta av det goda godiset,  på kanske landet? I solnedgången :)

Gör övningar
Gör rumpövningar, situps, armhävningar, rygglyft! Några varje kväll, det blir liksom en hjälp på vägen! 
Fråga mamma eller pappa om dom vet några bra övningar eller så kollar du internet om du hittar något intressant och bra. 


TIPS OM DU ÄR SÖTSUGEN -
Drick ett glasvatten - det stoppar sötsuget.
Ta ett tuggumi - Då slipper du tänka på det.
Gå & borsta tänderna - Då blir man inte sugen på att äta något på super länge.


DÅ, NU & SEN

DÅ:
♥ Rensat och städat hela mitt rum
♥ Fixat klart det mesta "i" studion
♥ Duschat & smörjt in mig
♥ Rakat benen osv..
♥ Tagit skönhetsbehandlingar
♥ Kollat på två filmer
♥ Drogat alvedon
NU:
Ska blogga mycket nu, ny design och grejer kommer att komma ut
♥ Kolla på mer tv
♥ Planera helgen bättre
SEN:
Plugga lite so & bild
♥ Kolla mer film
♥ Göra övningar
♥ Blogga mer & smsa sen sova

Svar på tal



"Hej, hur fixar ni en header och design på blogg.se?

Varför tycker ni den är bra? Får man fler läsare eller? Fin blogg, kram"

Svar: Vi fixar designer i photoshop men nu är det ju inte vi som har gjort denna sjukt snygga design! Photoshop är super bra för du kan ändra bilder & göra fina designer, ja man kan faktiskt få flera läsare för det gör bloggen mer intressant att titta på också. Tack så mycket för din fråga, kram

"Hur ser man hur mycket pengar man tjänat?"

Svar: Tryck på trafikrapport och sen klickar du in från sju dagar till en månad uppe i vänstra hörnet sen klickar du bara på visa! Så står det hur mycket pengar du tjänat in!

"Hihi noora, kan inte du berätta hur du sminkar dej & vilka produkter lalala? Tycker att du sminkar dig sjukt fint :*"

Svar: Aww söt, ja självklart i nästa inlägg får du svar på allt! :*

/NORA

Godmorgon finisar!

Godmorgon fina läsare!
Hej på er alla, jag sitter i mitt vardagsrum helt död. Jag är alltså sjuk idag och därför sitter jag och kollar på Disney Channel så jävla tråkigt asså. Skulle faktiskt mycket hellre vilja vara i skolan haha ärligt asså, ja jag är sjuk i huvudet :) ska iaf vila nu.. Kärlek / Nora


Sleep tight, wake up right!

Orkar inte med skola imorgon .. :(
Och jag måste färga mitt hår för det börjar bli typ grönt... eller jag tycker det iallafall, men jag vill ju va typ mörkblond i sommar så borde bara låta det vara. men men ska ta mina  I-landsproblem och gå och lägga mig och tänka på dom istället, sov gott :)
Hahah va ful den va , den såg snyggare ut i miniatyr men jaja orkar inte byta.

Så jävla rätt!


Vi har nog dom skönaste bloggläsarna som finns

♥Big love to you all!♥

...

SV: Sorry tjejer, LÄS upphovsrätten så förstår ni var jag menar. Det är emot lagen att ha något slutet, alltså någon som är kopierat på ens hemsida. Även fast ni kanske inte gjort själva designen så finns den ändå på eran blogg, vilket gör att jag kan anmäla er. Står klart och tydligt i lagen! :)
SVAR : hahaha så du menar att hon har haft en design men mig och Nora på som bild ?
tror faktiskt inte det och då är det ju inte kopierat eller hur ?

...

SV: Sorry tjejer, LÄS upphovsrätten så förstår ni var jag menar. Det är emot lagen att ha något slutet, alltså någon som är kopierat på ens hemsida. Även fast ni kanske inte gjort själva designen så finns den ändå på eran blogg, vilket gör att jag kan anmäla er. Står klart och tydligt i lagen! :)
SVAR : hahaha så du menar att hon har haft en design men mig och Nora på som bild ?
tror faktiskt inte det och då är det ju inte kopierat eller hur ?

ADSETTINGS, tjäna 500 kronor på en dag, snabbt och enkelt! Klicka på länken!


Men är det här ett skämt eller !?

Tjejer!! Sluta att kopiera www.fannywikstrm.blogg.se design! Hitta nån egen jävla stil och sluta sno. Tänker anmäla:) PUSS

SVAR : Nu börjar jag fan bli jävligt irriterad, herregud, ni som komenterar om att vi har snott våra design från den där bruden, läs det här nu för en gång skull VI HAR INTE GJORT DESIGNEN, okej? jag skriver det igen för ni verkar verkligen inte fatta,  VI alltså Jag och Nora vi som har bloggen har INTE gjort designen, alltså så är det inte vi som har gjort den, jag kan hålle md om att den är lik, men jag vet inte om hno som gjorde vår design försökte likna hennes, men jag vet fan inte ens vem bruder är har aldrig varit inne på hennes blogg, men okej anmäl oss om du vill så får vi se vad som händer, Och ni som komenterar låt henne säg till oss istället så kan vi prata med henne, får inte ut nånting av att skriva till er, okej hoppas ni läste den här gången, för nu blir det fan inga mer svar. hejdå!

Oh yeah,

Hej babes, förlåt för dålig uppdatering idag, men så kan det bli. Kom hem från träning alldeles nyss as mys, men är skit sjukt så funderar på att stanna hemma imorgon, eller vi får se hur jag mår, känner mig inte alls bra iaf. Herregud asså, inte bra.

VL (internt)

Hejhopp gummisnopp, hihi buusigt,
jag kom precis hem ifrån .. gissa vad ? ...FORUM haha, ja you know the drill träffade dom vanliga och lalla runt.
Måste faktiskt ge lite credd till Kissies nya inlägg, fyfan va rätt kände exakt samma sak förut det var sjukt många som ba : asså fanny du är äckligt smal, dina ben kommer typ brytas av .. blablabla. jag tyckte det va as jobbigt.
Men siit samma, My ringde nyss och så näst nästa helg kanske vi ska åka till norrköping tillsammans, kommer bli sjukt nice :)
Fast Måste snacka med Pappa om det först...
Det blev två outfits idag
gick hem direkt efter skolan och bytte kläder sne drog till forum.
Number uno
Number dos

Bild och Form

Anonym om Skola. Jävla små ungar som inte kan hålla käften nedanför mig.:
vad går du på för profil i skuru? tycker du om den? snälla svara skaffa bloggsvar eller nåt :)
Svar : Går i bild och form, det är skit kul men ska nog byte till scen :) vi har bloggsvar men just jag är inte inne på den så mycket det är Mest Nora :)

Skola. Jävla små ungar som inte kan hålla käften nedanför mig.


Swedish

Godmorgon!
Har svenska, Haha,min lärare upptäckte mig precis så kan inte skriva så mycket mer, bloggar sen kram!


Hon är mitt allt

/nora


Grattis Lillebror!

Idag fyller min lille bror Linus 10 bast, oherregud, tänk att om 3 år kommer han va tonåring, sjukt!
Han fick en Ipod OCH en IPAD av sin Pappa ....... mm kul.
Aja, Grattis älsklings gubben :)
Bild från i sommras, är osminkad och då ser jag så liten ut.. typ vi skyller på det iallafall ;)

Så många frågor, inga svar.

Första dan i skolan idag, helt ok faktiskt, Fast skulle inte klarat mig om inte My va där, då hade jag helt enkelt börjat bli en kille eftersom jag bara har killkompisar i min klass haha. hann sova ungefär 2 timmar inatt tror jag fast var ändå pigg när jag vaknade, blir nog värre i morgon dock..
Yeye efter skolan idag drog jag till forum med My Edvin Ted och Filippa trevligt träffade som vanligt dom andra, var inte där så länge, orkade inte så mötte upp pappa och Drog och tränade, SKÖÖÖÖNT  behövdes verkligen, måste träna lite till Thailand ;)
Och nu måsted jag städa rummet eftersom det kommer nån märklare och kollar på vår lägenhet imorgon.
Peace!
Dagens klädval - simpelt

-

Tjejer blir kära i vad dom hör, killar blir kära i vad dom ser, darför använder tjejer smink & killar ljuger.

Så dansar vi till dansmusik, igen

Tja babes!
Kom precis hem ifrån dansträning dårå, skit roligt..  Jag älskar att träna. Har blivit så bara hehe. Ska börja träna varje dag nu, bokstavligen. Idag har det inte hänt mycket alls asså, ååh har massa roliga planer till helgen, nirrmode. Jag ska ha så jävla kul, eller har konfa i fyra timmar och en kvart på söndagen? Fyfan...
Yiiiha, taggad inför sommaren!

Skolan suger, bokstavligen

Hejsan på er bloggen, här sitter jag på so lektion som kommer vara i ungefär femtio år, nej men helt seriöst två timmar so & sen direkt svenska i två timmar, sen har jag lunch. Helvetes dag. Ska iaf träna ikväll. Har redan bestämt mig att det första jag ska göra när jag kommer hem är att sova, jag har sovit ungefär två timmar inatt. Jag kan inte hålla ögonen öppna, svär sitter och blundar när jag skriver det här, bokstavligen blundar, känner mig som John Blund. Det dunkar i mitt huvud. Aja, deppmode, skola, tisdag, snart helg, damp, sur, as bra uppdatering ikväll, statestiken sjunker.. Puss


Fyfan../N

Skola.. Åh fy helvete. Nej.. Vakna upp med den här texten imorse var hemsk Asså. Sitter på kuk so nu. Ska göra något random.. Har aldrig vart såhär trött i skolan, jag ska hem och sova direkt efter det här! /Nora


You're making me crazy

Haha har vänt på dygnet helt!
Har vart skit trött hela dan och nu blev jag precis pigg och då ska man liksom gå och lägga sig ..
Hahah juste blev typ utsedd till Nacka ''lammkött'' idag fattade först inte om det var bra eller dåligt men enligt mina vänner så va det bra ;)
Men TAGGA SKOLA IMORGON YEEEY SÅ SJUKT NICE !!
-.- ....
Juste jävla bytte piercing idag,
kan man sova med hängande piercingar eller måste man byta då? nån som vet ?

ANG FRÅGESTUNDEN!

trött på att vänta... om Tjäna pengar på bloggen:
När kommer svaren ut pÅ bloggen från våga fråga saken? L
Svar : Vi sa ju att vi skulle svara i ett videoinlägg det blev enklare för oss att svara på alla komentarer då, men vi ska träffas på fredag då kommer svaren Jag lovar ! :)

Helt glömt bort !

Hahah hade helt glömt bort min synt jag fick i julklapp
Hade den som fotstöd men tänkte inte på den, öppnade den nu iallafall, och fattar ingenting , det står på svenska men dom jag ju skrivit som jävla araber..  No offence mot araber, bara tog nått ord.
♥Min lilla studieo ♥

A fighter keeps fighting


IT'S OVER - ERIC & MOLLY


LÄNKBYTE

Kolla in sötisens blogg http://sarahcarlstens.blogg.se

Dålig uppdatering idag!

Hejhopp alla underbara läsare, idag har det varit lite dålig uppdatering men har helt enkelt inte hunnit blogga, var precis med Leo Eric Och My, vi lallade runt lite bara, kanske ska iväg senare ikväll och träffa dom igen om My får gå ut.
Fyfan, sista dagen på lovet idag.. Seegt, blir att lägga sig tidigt ikväll.
Juste ang frågestunden vi skjuter upp den till fredag eftersom vi ska svara på det i ett videoinlägg så måste vi vara med varandra annars blir det nog lite svårt ;)
Spräckte mina svarta jeans idag :(


Tjäna pengar på bloggen

Hej! Jag undrar vad det är man tjänar pengar på, är det hur många läsare man har? Hur många läsare måste man ha? Tacksam för svar:)
Svar : Man tjänar 70:- för varje person man får att göra ett medlemskap, Och nej man får inte virus på datorn som Nån trodde :)

LÄNKBYTE - FRIDA BERG


SUPERSÖT TJEJ VERKLIGEN! Hon är värt varende klick!! Superfin brud, men hur gullig personlighet som helst.
KLICKA PÅ BILDEN!

ADSETTINGS

GÅ MED, TVEKA INTE !

Viva la jucie

Denna parfymen doftar sjukt gott! Personligen tycker jag att det är den bästa doften som finns. Helt såld på denna parfym, när jag får pengar för den så är den redan min & flaskorna är ju bara hur söta som helst? Ska verkligen köpas, så min doft asså. Perfekt!

GÖR OSS RIKA

Ni har väl sätt mitt tips på hur du enkelt kan tjäna pengar snabbt? Det är enkelt och tar inte lång tid att registrera sig, pengarna får du 1 gång i månaden som en vanlig lön om du har tjänat ihop mer än 500 kronor. & vi har tjänat ihop 500 på en kvart ?! Gå med nu, om ni inte går med missar ni verkligen nåt, tveka inte!


ADSETTINGS.

För er som har bloggar Så tipsar jag verkligen om den här sidan! Den är sjukt bra vi har redan tjänat 500 spänn på en kvart HELT SJUKT !
Asbra extra cash ! :)

LÄNKBYTE - IDA ASPERUD

super söt tjej som bloggar om lite allt möjligt och skit snygg är hon ju också, man fastnar direkt & hon är verkligen sjukt skön! klicka på bilden för att komma till perfekta ungens blogg!

Blondiner..

Heej Micke Igen.. Fanny och Nora är så blonda så jag måste hjälpa dem igen så hihi <3


Men klicka, bli medlem, annonsera Adsetting på din blogg och gör oss rika!

BEFORE I DIE



Cool story bro, changed my life.

Helluuu!
Kom precis hem, ja, Nora har ju redan skrivit vad vi har gjort idag så skriver lite kortfattar , stan med Nora, shoppa, snacka äta, åkte till sollentuna, åt igen med Sebastian och Otto. Micke och Philip Simon kom, jag lämnade Nora i Sollentuna och åkte med dom till TC, skulle hem men på bussen ringde My och bad mig komma så åkte dit en snabbis men nu är jag hemma !
Köpte några navelpiercingar, vill inte ha min fula läkepiercig i Thailand
Hahah vår första Idolbild! Försökte få alla att göra ett halebop H som står för Hedin ;)

ADSETTINGS

Klicka, bli medlem, Annonsera Adsetings på din blogg och tjäna pengar! 



Gästblogg!

Tjuuu! Micke här hjälper blondiesarna med deras Adsettingssak :* (Micke) <-- Min blogg


Klicka, bli medlem, Annonsera Adsetings på din blogg och tjäna pengar <3



En grej bara..

Blir lite irriterad på dom som komenterar att vi är bortskämda snorungar!
Får jag fråga hur ni tänkte då? att vi har lite märkeskläder? herregud vad tänker ni med då ska ni seriöst dömma två personer för att dom har lite märkeskläder, för det första så har jag inte alls bara märkeskläder utan jag har några plagg som är märkeskläder,
Jag är absolut inte bortskämd jag köper alla mina kläder för egna pengar, sen kanske mamma och Pappa bidrar till jacka, jeans , och skor.
Men att vissa kan vara så patetiska och försöka dömma en för vilja jävla kläder man har det förstår jag mig faktiskt inte alls på.
Att ens orka lägga ner tid på att skriva massa onödiga komentarer är också bara sjukt, aja,
Vissa tänker ju lite annourlunda..
Peace!

VECKANS UTMANING

Skriv vad ny tycker vi ska göra, tillexempel "hälla mjölk i håret" vad som helst, vi filmar allt och lägger upp på bloggen

Today

Hej snyggisar, kom nyss hem från en rolig dag.. Åkte till stan och mötte upp Fanny & så. Åt kollade i affärer osv, sen drog vi till sollentuna & träffade Sebastian & Otto, käkade med dom & så sen kom Micke&Philip! Nirrmode. Haha, det var fem gulliga killar som kom fram och tog idol bild med oss vi ba whatafuck? Men haha super söta. Träffade också en del där i centrum.. Hahaha, sen har jag inte gjort så mycket mer, men vart iaf lyckat allt ihop.
JAG ÄR KÄR I DEN DÄR VITA BLUSEN, KÄÄÄRLEK, BIG LOVE!

@bussen

Godmorgon, vaknade upp med en öken i munnen min tunga va helt torr, asså seriöst helt torr och mina läppar också så när jag skulle svara i telefonen när mamma ringde så spräckte jag min läpp, gjorde skit ont :(
Skit samma, nu sitter jag på bussen och åkte precis förbi henriksdal (norashatställe) har inte ätit nån frukost så hoppas hon är hungrig för jag ska fan äta!
Det börjar gå lite bättre för min instagram nu iallafall, haha jag satt och garva åt mig själv igår . Ska gå av bussen nu,
Have a wonderful day!


DAGENS PLANER



Godmorgon sötnosar, uppe tidigt nu.. Sista dagen på lovet & grejer, ajaj.. Jaja, ska ta mig till stan och möta upp världens bästa vän. Ska bli nirr, om ni ser oss hälsa.. Det är så sjukt roligt. Sen ska jag hem och måste snacka med pojkvännen om en sak, sen träna senare ikväll. Nu måste jag verkligem börja fixa mig för ska gå halv, busy, busy! Kärlek

Sweet dreams!

Godnatt allihopa, kanske inte var så jätte bra att jag gick och la mig så sent nu, för ska upp vi 10 men aja, blir att träffa Nora imorgon, ta en fika och shoppa lite i stan, mysigt!☺
Och juste förlåt, vi sa ju att alla blogglänkar skulle komma upp idag men det var så många så vi han bara rensa ungefär hälften men det kommer upp imorgon det lovar vi! Då har ju ni som inte hade länkat oss lite tid på er att göra det, för man kommer inte bli länkad om man inte har länkat oss!
Sleep tight Wake ip right! 😘


Instagram - se mer utav våra privatliv!

SÅJA ! nu har vi skaffat instagram så tycker alla borde följa oss, hihi,
fannyhedin @instagram & norasaade @instagram

GRATTIS JESPER!

Idag fyller vår snygga vän Jesper 16 år, hoppas du har en underbar dag hjärtat :)

UTGÅNG

vet inte vad som händer ikväll, kanske sover borta. Håller iaf på att fixa med har kind of panik.. Shit asså. Ja, jag får panik av det här. Aja, kvällen kommer bli grym iaf, nu måste jag fixa mig lite. Är med Hanna nu också, kollar på gladiatorerna. Ha en mysig kväll alla kära läsare.  Puss / N'

-

Anonym om GODMORNING FOC'S !:
Heej! Kommer ni ha brygga eller strand? Finns det bilder? Kommer du byta skola? Puss
Svar : Kommer ha både bryggo och strand, fast asså det är en sjötomt men vi måste lägga dit sand och ta bort all blajj som finns, Jag kan lägga upp bilder när allt är klart men vi ska inte flytta förens sommaren så det kommer ju ta ett tag, och Nej jag kommer inte Byta skola, Kram :)

-

Anonym om Sommar skulle sitta bra nu!:
jävlar snygg kropp, tränar du ?
Svar : Tack så mycket asså själv har jag aldrig varit nöjd med min kropp, hade ätstörningar i 6an vilken jag inte alls vågade erkänna då men jag åt knappt, sen insåg jag hur jävla fult det va att ha två pinnar som ben och hur snyggt det var med lite muskler, så jag sket i allt det och började käka normalt igen, och nu älskar jag mat kanske lite för mycket egentligen, och tränar lite för lite, kanske tränar nån gång i månaden eller midre har det faktistk blivit, men jag har ett sats kort som bara ligger i plånkan, fast ska avbryta det och så ska jag börja på dans med Vendela och Mylo sen köpa friskis och svettis kort istället :)

Här var när det hade blivit lite bättre det finns en värrebild men vill faktiskt inte ens lägga upp den

Outfit a lá Fanny


Jeans ♥ Hollister.

Blus   ♥ Odd molly.

Kofta  ♥ hollister.

Skor ♥ Hunters

Och sen nån jacka, and im ready to go ! :)

Bilder på Eric

"JÄVLAR VAD COOLT NORA! kan du inte lägga upp lite fler bilder på Eric som du tagit?;)"

Svar: Självklart!







Vem skriver inläggen?

Det här med att ni inte ser vem som skriver vad har många tagit upp och visst vi kan försöka skriva vem det är ifrån i slutet men det är så lätt att man glömmer bort om ni bara kollar längst ner så står det ju faktiskt Fanny t.ex. om jag har skrivit inlägget ;)


Outfit

Tights - Filippa k ♥ Linne - Abercrombie&fitch ♥ Cardigan - Abercrombie&fitch ♥ Sockor - Urban outfiters ♥ Jacka - Fjällräven

 


"har hört att du sjunger nora, kan inte du ladda upp något klipp? :)"

Första inlägget är ifrån nu i åttan. Andra är ifrån sjuan, då var jag lite mer osäkrare..
Jag & Fanny kommer snart ut med fler covers!

FRÅGESTUND

Vi kör på en frågestund, fråga vad som helst, vi svarar i ett videoinlägg med alla frågor tillsammans.
På måndag avslutas den

Sommar skulle sitta bra nu!

Vill verkligen inte ha vinter, allt känns så himla mycke lättare på sommaren liksom, man känner sig mer lycklig på nått sätt, ser livet ifrån den ljusa sidan ;)

GODMORNING FOC'S !

Jag och Pappa sitter och diskuterar lite hur jag vill ha mitt rum och lite så
Som några kanske har hört så ska jag flytta till huddinge och min första tanke var...
*HELVETEJÄVLAFITTSKITTLALAAAAHHHA NO WAY, ALDRIG I LIVET!*
Sen förklarade Pappa lite saker t.ex, som att jag kanske kommer få både EU moppe OCH en mopedbil.
Sen kommer jag ha större rum som kommer ha walkincloset , större säng och en stor fet tv, hah, det kommer bli strand tomt, jag kommer ha en stuga på tomten jag kan bo i om jag vill, vi kommer ha båt och ja allt kommer bli skit bra, fast ändå det finns så många minnen från mitt gamla lägenhet och det här ligger liksom i huddinge... inte i Nacka, vilket betyder att jag kanske inte kan vara i forum varjedag, poor little me ;)
men NOG OM DET!

Jag kommer fixa min Iphone idag så då kan jag mobil blogga också så det blir mer uppdatering
det gillar ni va ? :)
men nu ska jag skutta in i dushen.

Take care, bye bye then ! :)

@ barkarby

Hej finisar, sitter i barkarby och chillar med mammas kompis och mamma. Kollar på kläder och så vi får se om jag får med mig något hem, om ni ser mig här i barkarby, hälsa på mig. Var inte blyga. Puss på er

MEN VAD I HELVETE

Sofia Wikström ([email protected]) om Nu räcker det!:
Ni tog den design gjorde till er, tog bort allting som hade med hennes blogg att göra. Hur schysst är det? Man ser på stilen och den grejen ovanför bilden att det är fanny som har gjort den. Fanny har alltid använt de där blommorna i det mesta hon gör, därför är det så lätt att känna igen att det är just hon som har gjort det. 

Man ser likheterna -> fannywikstrm.blogg.se
SVAR: Fortfarande vi har INTE GJORT DEN HÄR DESIGNEN, vår kompis gjorde den & jag hade faktiskt aldrig sett hennes blogg. PEACE LOVE AND UNDERSTANDING

♥ Eric Saade

En sak ni nog inte visste om mig! Jag är helt galen i Eric Saade.. Det är helt sjukt asså. Började gilla honom genom att han var med i pojkbandet "what's up" sen så var han med i melodifestivalen och då blev jag galen, drog på alla singerningar i närheten och nu har jag vart på 32 stycken konserter! Jag har också fått gå backstage några gånger & nu känner han faktiskt igen mig? Haha, det är galet. Nu fick jag också biljetter av mamma att jag ska få gå på hans konsert i globen, ståplats längstfram V.I.P.. Herregud, överlycklig tjej på riktigt asså. Tror jag dör. Gillar Eric i över två år nu & är fortfarande helt såld..
Tre ord - Jag älskar Eric ♥
/Nora

2012:





Parfym tips killar!

Jag har ju då också 2 favoriter när det gäller kill-parfymer.
1.
Diesel fuel for life
Den här skulle jag seriöst kunna sitta en hel dag och lukta på, asså mmm säger jag bara, Verkligen ett tips för er killar! :)
2.
Abercrombie and fitch perfume
Standard
men sjukt nice!

Parfym tips för tjejer !

Eftersom jag är helt hooked på parfymer så tänkar jag tipsa lite om dom jag gillar bäst!

1.
DKNY Apple /Grean
Den här är en typisk ''Fanny lukt'' som alla säger. I Love it!
2.
Miss Dior Cherié.
Tog precis slut på min Dior parfym så måste köpa en ny, det är den parfymen jag alltid har liggandes i väskan liksom lite ''In case of'' parfym
och får alltid komplimanger när jag har den!
3.
Vanilla Alyssa Ashley
köpte den för inte så länge sen och har bara fått komplimanger om att jag luktar gott när jag har den,
det är vanlij vilket också är nice eftersom det sägs att killar blir attraherade av vanlijdoft *blink* ;)
och det bästa är att den bara kostar 99 :- bra va?
riktigt bra köp!


4.

Burberry Parfymen

Den här luktar sjuukt gott, och man känner sig allmän fräsh när man har den på sig !



Iphone 3g s

Hahah sitter och tjatar om att jag så himla görna vill ha en Iphone
 (och då menade ju jag såklart en Iphone 4)
Så plockar min låtsas Mamma fram en Iphone 3g s och sa:
 - Det här är min gamla men du kan få den eftersom du så gärna ville ha en Iphone.
 Och jag visste inte vad jag skulle säga för då har jag suttit och rabblat upp alla anledningar varför jag vill ha en Iphone och en 3gs har alla dom grejerna förutom framkamera och jag vågade inte säga det, att det är själva framkameran jag vill åt, så jag tog emot den och jaa..  nu ska jag ha en iphone 3gs istället ..
haha, aja, jag kan iallfall ha instagram plus det är bättre än min spruckna mobil jag har nu.


Ja det blir ju inte direkt nån stor skillnad..

Nu räcker det!

Sofia Wikström ([email protected]) om Fuck att va sjuk.:
Skitsnygg design, synd bara att ni inte har tillräckligt med vett för att betala för det ni köper. 
Ni beställde den från Fanny, ni visste att det kostade pengar om hon skulle göra den. Men nu använder ni den utan att betala? Det kallas stöld.
Svar: Ursäkta mig men vafan har ni för problem, vi har inte beställt vår design av nån Fanny, en kompis till oss har gjort den åt oss, herregud, om ni tycker den är lik va glada att folk får insperation från henne då, och ni kan ju kanske börja läsa det vi svarar till er eftersom vi får svara exakt samma sak varje gång, förlåt men vad är det ni inte förstår ?

Grattis mami

Vet att vi bråkar typ det bästa av de vi gör, men du är betydelsfull person och vet att du bara vill mitt bästa.
Jag älskar dig mamma, du är bäst ♥

Kom nyss innanför dörren

Hej på er, kom nyss innan för dörren & nu är jag hemma.. Blev en helt okej kväll ändå! Mötte upp Ebba & Lovisa och vi träffade några och så, sen drog vi till Ivar, trevligt trevligt. Är bara allmänt depp på livet hela tiden, men beror på en sak som hände, hahah shittan.. Vi är galna, you know what i mean Lovisa? ;) Har blivit sjuk också, yeah weho.
två smått charmiga bilder ifrån ikväll, hehehe


Fuck att va sjuk.

Hemma ifrån Bion nu!
vi såg den Breaking dawn, hade ju redan sätt den med Nora men den är så sjukt bra så kunde se om den, även fast jag halvsov igenom hela filmen.
Börjar bli jävligt sjuk nu, vill inte vara sjuk sista dagarna man kan släppa loss liksom, fuck this ..
men nu ska jag till tydligen huddinge... ååh orkar inte kom precis hem.
aja blog u later,
Pussar & Kramar / Fanny
Ful bild men hey im sick..

fuuuucka ur!

Kommer bli en så jävla chill kväll, omg, taggad till tusen! Väntar bara på att Lovisa ska komma till mig och så ska vi fixa oss lite mer och så. Har gäster just nu super trevligt, hihi. Hoppas ni får en härlig kväll iaf.
AJA ÄR TAGGAD SOM FAN IAF.
hur ser eran kväll ut? :)

Ebba&Lovisa

Hej babes kom hem från Fanny för ett tag sen och tog en springrunda! Skönt, har verkligen tappat kondisen nu efter julen och så, så det var riktigt skönt att springa. Tog en fem kilometers runda. Härligt! Hade iaf riktigt kul igår, shit har typ träningsverk efter att ha skrattat så mycket, jag fattar inte asså.. Hahha varje gång jag är med Fanny, hmm.. Jaja, dagens planer är iaf att träffa fina Ebba och ta en fika med henne om en stund och sen träffa Lovisa och några vänner på kvällen, nirrmode.
haha osnygg bild, men bjuder på den

MIN LILLEBROR&BARNDOMSVÄN SOM GICK BORT.

Väldigt många frågor om hur min lillebror och barndomsvän dog. Så tänkte göra ett inlägg om det så att alla slipper undra så mycket, förstår att det kan vara lockande och intressant! Och det är verkligen inget känsligt för mig, såklart jobbigt, men inte känsligt! Ni kan fråga vad ni vill babes.
MIN BROR
Min bror dog när han var liten av att ingen visste något alls om vad det var, sjukhuset hittade liksom inte felet med honom, det gick inte att se vad som var fel eftersom att hjärtat bara snaddade. Kommer aldrig glömma den dagen. Var på sjukhuset och så sen var det bara jobbigt. Satt och grät i två timmar där och mamma sjöng för honom och efter det åt vi på donken, haha. Jaja, han var iaf riktigt söt den gubbsen, men det är snart sju år sedan.
MIN BARNDOMSVÄN
Jajamen, det här är dock väldigt mycket mer sorligare enligt mig själv. Jag och Moa som hon hette var faktisk riktigt bra vänner, inte i fyran dårå för då bytte vi till olika skolor, men innan det så var vi det.. Hon var iaf i Thailand med familjen på hennes föräldrars bröllopsresa. Hon var ute och simmande men hennes syster Hanna och två andra tjejer som de lärde känna där, dom lekte hajen. Men så plötsligt så hade det kommit en giftig manet ifrån Australien i vattnet som Moa fick en allergisk chock av och gick bort, jag saknar henne som sjutton..
skickade upp till dom på nyår..

Svarar på lite frågor



"Studion? Har du en studio? :o"
Svar: Liknande studio, både jag & Fanny har det, båda är väldigt musik intresserade!

"Men då firar ni väll jul och sånt där tillsammans ? Va coolt att ni är kusiner och har så nära kontakt!"
Svar: Haha, ja det gör vi! Vi firade jul tillsammans senaste julen och så! Ja vi tycker också att det är rätt coolt faktiskt, hihi

"Hej tjejer, jag vill bara säga att ni är sjukt snygga båda två, riktigt snygga, ha det bra!"
Svar: Sånt här blir vi riktigt glada av, tack så jätte mycket!



/Nora Hedin

Bestfriend

Nu drog Nora precis, thats soo saad,
men ska nog träffa henne på lördag söndag elller måndag igen.

Igår gjorde vi massa olika grejer, först mötte jag och Aleks henne i TC, så åkte vi mot forum hon fick hälsa på mitt lilla gäng eller vad man nu ska säga, vilken var lite stelt av olika anlednignar..  
När vi kom ifrån dom gick vi direkt till vår favorit pizzeria och käkade tror vi satt där i 3 timmar och snackade om allt mellan himel och jord ,  jag var så dum så jag skulle köpa den absolut dyraste pizzan för 99:- medans Noras kostade 60:-  så onödigt, aja, sen köpte vi massa godis, chips och läsk, gick hem och kollade på film,

Vet inte vad som gör det, men alltid när jag och Nora hamnar i en säng eller soffa eller nått , kan vi seriöst inte sluta skratta det är helt sjukt, blir fan som värsta träningspasset.

Snackade med Simon i 2 timmar också, underbart, även fast jag är svår att prata i telefon med när jag är med Nora.
Men nu ska jag hoppa in i duschen ska nämligen på bio med Mamma, Moster och Kusin (inte Nora)
 Börjar jag typ bli sjuk också, måste sluta gå runt i min skinnjacka och kanske börja använde min vinterjacka istället.

Men ni får ha en underbar dag, Peace out!

Gammalbild, ska börja ta lite mer nya.


Länkbyte ?

Hej allihoppa nu har vi bästmmt oss för att göra ett stort inlägg med länkbyten, vi kommer bara länka dom bloggarna som vi själva tycker verkar bra för att ni ska ha nått som är värt att läsa, för att ha länkbyte med oss måste du

 ♥ Ha minst 200 unika, men om du har mindre och vi tycker din blogg verkar grym så kan det funka

 ♥ Skriva ett inlägg om oss i din blogg.
 
 ♥ skriva till oss antingen på facebook för dom som har oss där eller skriva i komentarsfältet

sen var det väl inga mer krav, så nu är det bara att tuta och köra, vi lottar ut länkbytrna på lördag kväll :)


Micke och Alex!

Kör ett sånt här klassiskt länkbyte med min underbara vän Micke, som delar blogg med en kille som heter alex.
Dom bloggar om sin vardag och vänner osv, trevliga killar! Tycker att ni ska ta en titt på deras blogg genom att klicka på bilden, hihi


nattinlägg, TÖNTAR

Hej finisar, sitter och chattar och försöker reda ut en del saker som hänt nu under kvällen.. Hänt lite tråkiga grejer med kompisar och sådär.. Jaja, får försöka fixa allt. Nu sitter vi här och är riktigt glada för att ha fått över 600 besökare första dagen som vi började blogga, hihi ni är underbara ju. As varmt i Caspers rum iaf, får rå damp. Vi uppdaterar nog lite senare under natten, kärlek till er..

/Fanny&Nora


Mys at Fannys place!

Hej
Här ligger vi i Caspers säng och myser, kollar på the voice fannys kompisar var precis med på tv när deras mamma skulle sjunga, så söta! Nu ligger vi och snackar i telefon och har det allmänt mys kan man säga.. Hehe, massa godis och skit. Just nu har jag en apa på mig, fanny alltså, väldans irriterande..


Bästis

Hej sötnosar, har sjunigt och jobbat lite i studion, och nu är jag färdig fixad för att dra till Fanny, vi ska mest ha mysepyse kväll tror jag, sover där inatt och vi kommer ha det galet kul som alltid, eller aa verkligen alltid.. Ska bara packa ner lite roliga grejer som vi kan ha ikväll. Hur ser eran torsdag kväll ut? Händer det något roligt? Hahah, inte för att någon kommer svara men det är faktiskt trevligt att veta. Förresten ni är underbara över 400 besökare redan första dagen, det kallar jag skills, hoppas ni stannar! Ha en trevlig kväll, blog u later.
Puss

- RIKTIGT SÖT BILD PÅ MIG

Svar på tal




"Kan ni skriva längst ner vem det är som skriver vad?"

Svar: Ja självklart, annars står det i kategorierna som står längst ner men självklart kan vi skriva det!

/Nora

-



a
om Fanny & Nora: är ni systrar?

svar : den är frågan får man väldigt ofta men nej jag och Nora är kusiner inte systrar :)


/Fanny

Flyttade överinlägget hit istället ;)

Tänkte beställa den här tröjan från homeruN nu en gång för alla
 den är så sjukt snygg både nu och sen på typ sena sommarkvällar, mihi vet inte varför men jag köper alltid mer sånna här tröjor på sommaren, bara för att det är så mysigt på kvällen, men i allafall jag har ingen aning om vilken färg alla är ju sjukt snygga,
är lite inne på den gråa men vet inte ni får hjälpa mig:)
Stars and Stripes Ladies WhiteStars and Stripes Ladies NavyStars and Stripes Ladies Grey


Godmorgon gott folk !

Vaknade för prick en minut sen för er som ville veta.
och nu skulle jag egentligen vara nere i forum och möta mina kära homies,
 men äsch dom får klara sig ett tag utan mig ;)
Idag kanske Noris slaggar hos mig, skit nice , vi ska typ ta en myskväll bara och snacka ut, det behövs verkligen!
har ni tänk på att det redan är 5: e janurai , det är ju helt sjukt,
 Hade ett sånt jävla grymt nyår,
känner på mig att 2012 kommer bli ett jävligt skojj år!
sen fyller jag ju fan år om 12 dagar okså, PARTYYY!
nej, har faktiskti ingen aning om vad jag ska göra då men det löser sig :)
aja måste nog börja göra i orning mig nu, så länge klarar dom små stackarna sig inte utan mig ;)
Men hoppas ni alla får en härlig dag
Ciao!


Tyvärr finns bara dom här två bilderna från nyår,
 lite synd men aja det är allt som behövs egentligen ;)


Fin sommar tröja från Hollister

Hollister har kommit ut med deras nya collection nu, bara massa sommar kläder.
Shit, dom är galet snygga asså. Men allt håller redan på att ta slut när dom kom ut med det för kanske två dagar sedan, spriiiing och köp! Här var en söt tröja som jag fick med mig hem igår.
Det var verkligen "love at first sight" med den tröjan, älskar den
som sagt love at first sight & deras klassiska märke har dom också längst ner i hörnet.

VAD TYCKER NI ?

Upp&hoppa

Nu är det torsdag och jag ska verkligen inte göra något alls!
Först skulle jag träffat Emma men hon skulle åka bort och så.
Skulle sovit hos Leslie med Fanny, men nej inte det längre för det gick inte.
Så tänker ta kontakt med bästavännen och sova hos henne istället och bara mysa.
Det behöver jag nog, hehehe. Vaknade för ett tag sen, men ska starta morgonen med en springrunda iaf.
- BILD FRÅN IGÅR
Max, jag & Fanny

Fanny Maria Hedin

Hej!
tänke att som startinlägg på våran mega-awesome blogg kan jag skriva lite om mig själv.
Jag heter ju då Fanny Maria Hedin, fyller år den 27 januari 1997, genom mina år har jag flyttat runt i stockholm, där det började i huddinge, sen lite olika ställen i hägersten , vasa stan, söder och sen lite runt om i Nacka där jag trivs som bäst, varför jag har flyttat runt så mycket är för att jag har skillda föräldrar.
jag har två bröder en storebror Casper som fyller 19 i mars, och halv-lillebror Linus som fyller 10 på tisdag, Linus och jag har inte samma pappa.
Nora är min bästavän men också min kusin på Pappas släkt ( Hedinsläkten) vilken är världens härligaste familj!
I den familjen äger vi också ett hus på en liten ö vid väskusten som heter Smögen, och det är verkligen ett ställe som betyder enormt mycket för mig, vi har varit där ungefär en månad eller mer varje sommar sen min första. 
Jag går i skuru skola just nu men har gått i Ekliden och L'estradska (som nu heter vittra på södermalm)
Egetligen var all den där informationen ganska oviktigt men skit samma.
Mitt citat om livet är - Lev, skratta, älska, njut.
Just nu ser mitt liv ut precis som tagen ut vilken vanlig tonårsfilm som hels, jag hittar på mycket bus och mitt liv kretsar runt mina polare.
Jag har stort intresse för att sjunga vilken leder till att det säkert kommer upp covers då och då på bloggen.
men ni kommer iallfall få hänga med i mitt och Noras knäppa liv och knasiga humor.
hope you like it, and stay tuned :)



Nora Isabelle Hedin

Ja det är alltså jag som är Nora Hedin.
Jag är fjorton år och lever mitt liv i Stockholm. Flyttar runt väldigt mycket i Stockholm, men nu är jag bosatt på ställen jag bara älskar att leva på. Spenderar väldigt mycket tid med mina kompisar. Och stora intressen som jag har är att umgås med folk, utekvällar / nätter, fester, shopping osv. Jag älskar att skämma ut mig själv. Jag är en tjej som oftast älskar livet & försöker ta skolan som första hand, även fast jag misslyckas med det. Jag har en pojkvän som är helt underbar också. Min familj är underbara dom med & stöttar mig till 110 % dom betyder väldigt mycket för mig, även fast jag verkligen aldrig ens lägger tid på att prata med dom.. Jag hatar människor som skryter & härmas, det ligger långt ner på min lista. Jag är också ett väldigt stort fan av Eric Saade och har faktiskt haft min Eric period i över två år nu. Jag är en tjej som gillar att testa nya grejer och lever efter meningen "vi kör ba" just den meningen kan ju göra så att en del grejen fuckar ur, men det är det jag älskar. Äger också en iphone så det betyder mycket mobil blogg runt om vart jag befinner mig, toppen?
Min föräldrar är skilda och bor på olika delar av Stockholm. Har alltså en mamma, pappa, låssas pappa, låssas mamma, lillasyster & en hund. Hade en lillebror som dog för några år sedan. Har också vart med om en del tragiska grejer i mitt liv, vänner & familj som har gått bort som har fått mig att må riktigt dåligt, men jag har tusen anledningar till att le. Just nu gymmar jag ungefär tre till fyra gånger i veckan och satsar allt för min drömkropp till sommaren. Sommaren är helt klart den bästa årstiden enligt mig och jag älskar också att åka skidor. Jag sjunger också väldigt mycket, går i en musik skola och älskar verkligen musik. Jag är också lite utseende beroende, hatar att se ful ut, haha, låter patetiskt men exakt så är det. Juste, min bästavän är min kusin alltså Fanny Hedin.
Här är jag ↓