<3 vila i frid klara lundgren

-


My day

Hello babes! Dagen idag var mysig! Skolan först såklart, efter de övade jag lite med "bandet" sen drog jag och Elin hem till mig hämtade pengar & gjorde naglar, käka en sallad och drog hem. Nu har jag precis tränat. Härligt härligt!


Nya naglar!


Den kallde plugghästen hära

Hejsan, här har ni världens coolaste plugghäst!
Pluggar musik, no, svenska & sjöjd, mehehe. Duktig tjej sådär innan sommarlovet.
Lyssnar på Eric så då blir man glad som en .. Kan inte beskrivas med ord. Men blir på toppen humör. Åh vad jag älskar Eric Saade. Har också gjort klart en musikuppsats som skulle vart klar i Januari, jaja. Nu är den klar iaf! Bättre sent en aldrig. Messar med massa sötnosar samtidigt och kommer snart få rabbarber paj med vaniljglass. Idag var de världens tågförseningar som kanske fler än jag märkte så jag kom hem typ halv sex. Då tränade jag och pappa på låtar som jag ska sjunga på bröllop på lördag, mer om de sen.

INGEN BILD IDAG, bloggar från pappas jobbar dator ni vet..


@påväg hem


Depsessed, Angry, Tired ,Done.

hatar allt och alla just nu, så tänker inte blogga mer idag eftersom jag antagligen bara kommer skriva dumma saker. kanske bloggar imorgon,
puss och hej.
L_250435018_large

The shirt.

Fin tröja Fanny! Var kommer den ifrån? Säg mig!

svar: Den är inte min, den är my/linneas och den kommer i från ralph lauren.

De svider, men jag njuter


döm inte utan att veta allt från grunden.

Anonym om FRÅGESTUND:
Varför lägger fanny upp bilder på när hon dricker? Dåligt intryck på de som HADE henne som förebild.... :'(

Svar : Har aldrig lagt upp en bild på bloggen när jag dricker? om ni menar bilden jag la upp förut när jag står med mina kompisar så är det för det första är den inte ens min, ja jag drack lite i från den men det en cider 0,5 alltså nästan bara läsk.

Man ska aldrig dömma folk när man bara vet en sån liten del, HATAR folk som gör det!
fan vad irriterad jag blir.



EN DRÖM


HOT STUFF



En stor hiss från mig nu när sommaren närmar sig mer och mer! Så snyggt under vita tröjor osv.. Och så visar man inte så mycket bröst under uringade tröjor heller! Så hot stuff ;)


Rena rama Helvetet :)

Har så sjukt mycket plugg så drog hem direkt efter skolan, sen råkade jag somna och vaknade nu, det var dock sjukt skönt men ändå har så grovt mycket att göra har ett stort spanska prov imorgon! dööö skola dööö.
den här veckan och nästa kommer vara skit jobbig och jag kommer inte ha nått liv.
men sen har vi fan sommarlov, och då kommer allt vara värt det ! :)
men nu står pappa nere och väntar , peace out !
Dagen outfit.

Lite sminktips



* Är din concelar slut?
Kolla på locket av en foundationburk!
* Applicera alltid kajal & ögonskugga innan du sätter på mascaran!
* Vill du har mer bjöda ögonfransar? Ett smart tips är att värma en ögonfransböjare under en hårtork osv!
* För längre ögonfransar! Sov med vaseline på ögonfransarna!
* Inga läppstift märken på glas! Slicka fort på glaset innan du dricker.

FRÅGESTUND

fråga vad ni vill om oss så ska vi försöka besvara allt!


BILDER FRÅN IDAG:

Är medveten om att jag ser sur som fan ut på varje bild.. Men var tvungen att kisa för solen..


Svar På Tal

Hej Nora! Jag har läst din blogg ett tag nu och du verkar ha himla bra självförtroende och vara väldigt trygg i dig själv osv (låter lite smått töntigt men jaja..) Och jag undrar om du brukar åka mkt på semester med bara din familj och så, för varje gång jag gör de så får jag typ panik att man inte kan ha så mit kontakt med vänner och så och då blir det ganska svårt att njuta av semestern? Haha förstår du mitt "problem"? Asså jag får typ ångest av att inte veta vad som händer osv där hemma.. Har du kännt så någon gång, hur hanterar man det? Haha aswierd fråga egentligen men aja.. // Tack för en jättebra blogg! :-)

Svar: först och främst vill jag säga tack! Faktiskt så brukar jag tycka att de kan vara ganska skönt att ta en paus ifrån allt liksom! men förstår dig! men försök att inte tänka på de och ta en paus från allt socialt ett tag, försök koppla av!


UTELISTAN, right know..



MYGGOR - Jag är mygg allergiker och de är nog de värsta som finns, fyfan för mygg. Haha.

FACEBOOK - Börjar bli otroligt trött på facebook, path & instagram tar över facebook right now.

SKOLAN - Är så otroligt skoltrött just nu (som alla förmodligen just nu) så onödiga veckor att gå i skolan när alla betyg är satta och inte göra något i skolan, bööhh.

INSEKTER - Hör väl till lite med myggor, men bläää, direkt när sommaren kommer så kommer alla insekter fram, så otroligt äckligt. En av de få grejerna jag dissar med sommaren.


Which one ?

Vilken tycker ni att jag ska beställa? kan verkligen inte bestämma mig. HELP ME !

jag är nästan 16, är jag 16 är jag nästan 17, är jag 17 är jag nästan 18, så man kan säga att jag är runt 20.

Rubriken är rätt intern.
Hade sjuukt kul igår ! jävligt spontan kväll.
just nu sitter jag hemma och äter chips, måste plugga också, fyfan dom här två veckorn har det varit så jävla mycket plugg.  hemskt.
har inte bloggat på rätt länge så lägger in lite bilder som sammanfattar mina dagar helt enkelt :)


Ska ha på mig hos luven ikväll:


Konfaaa!

Hola godisar, vet inte varför jag skrev godisar.. Bara blev så! Jaja. Hur är de med er? Jag är på strålande humör idag! Har sovit länge & gav min mor morsdag frukost på sängen & blommor.. Awww söt! Nu ska jag på konfirmation i fyra timmar och sen efter de fira min kära vän Luven som konfirmerar sig idag! När jag kommer hem måste jag plugga&träna . Härligt härligt! Blir en lång dag idag ;)

Här är dagens outfit och Facelook!
Shorts - Hollister, tröja - ginatricot, väska - mulberry (vet inte vad jag gör med min hand på bilden..)


Svar På Tal

Nora vad tycker du om att Norge kopierade Eric Saade?

Svar: haha, alltså.. på riktigt blev jag lite irriterad. Men alla artister och framförallt melodifestivalen får inspiration utav varandra.. Men som sagt blev lite smått irriterad.. ;)

Alla var fina.. Hur gör du bilderna runda?

Svar: jag har laddat ner en app på iPhone som heter frame magic & den är gratis!

När kommer bilder & sånt från Turkiet?

Svar: jo, de kommer om ett tag! Min dator har gått sönder för tillfället så ni får vänta! De som väntar på något GOT väntar aldrig för länge ;)

Nora, äter roligt på konfirmation?

Svar: alltså.. Lite upp&ner ibland! Gudstjänsterna är ju fan inte roligt! Men de jag det fram emot är själva lägret vi ska på i två veckor i sommar! Men lätt vart att gå på.


MORSDAG

du är bäst mami, älskar dig.


Melodifestivalen kväll hos Alex!

Hej lovers! Kom alldeles nyss hem ifrån melodifestivals kväll hos Alex! (standard för oss) FAN VAD BRA LOREEEN! men såg ni Tysklands kille? Ååhhh döö snygg! Men fan vad stolt jag blev över mitt land. Eller aa nästan.. Efter som jag inte är hel svensk, men men! Åh, de var iaf en mysig kväll sådär. Lite spontant så drog jag dit. Skulle egnetligen varit med Gabbe & Henke. Eller Ebba. Eller sebbe&company, men de slutade i Hässelby och de var ju ändå fett trevligt!


Outfit förslag till kvällen!

Vilken är eran favorit?


Say cheese!

Godmorgon babes! Nu har jag & mina tant trosor precis vaknat upp ur sängen. Är skit trött, men idag ska jag shoppa klänningar osv med min söta mor. Sen ska vi ha melodifestivals kväll. Blir härligt! Giovanni kanske kommer hit sen eller sebbe eller någon. Jag vet inte riktigt!

Igår kväll: Var med Elin vid ravan och hade allmänt mys. Inte träffat henne på skit länge, de vad super härligt! Jätte lyckad kväll :)


PROFILBILD, vilken ska jag ha?



- vet inte vilken jag ska ha.. vet att alla typ ser likadana ut! men hjääääälp!


Hej.


DAGEN:

Hej babes! Har nyss vart i skolan, hade en sån där dag då jag var sur på allt & alla! Haha, tur att min klass orkar med mig, älskar dom. Ikväll blir det middagsmys med familjen & efter de tagga ner till en brygga med jordgubbar, b&j och lite andra godsaker med världens mysigaste tjej! Åh, härligt!


härlig dag, men trött nu!

Härlig dag när de är såhär fint väder! Tränat två gånger idag också. Är så taggad på livet just nu. Imorgon vet jag inte vad som händer, ska träffa några tror jag. Rätt så oplanerat! Nu ska jag hoppa in i duschen, plugga lite & sen blogga lite mera.


Ännu en härlig dag !

Godmorgon!
Jag har bestämt mig för att vara på jädrans bra humör idag, eftersom jag var fett nere igår (inte för att jag hade någon anledning)
Så jag skuttar runt här i underkläder kommer snart spräcka högtalarna
jag tror min brosa börjar bli lite fundersam..
oj nu såg jag att jag måste börja göra i orning mig, har bara duchat och smörjt in mig än så länge.
Men innan jag avsluta inlägget så vill jag att ni ska hjälpa mig,  jag lyssnar typ bara på 2 låtar om och om igen, kan ni hjälpa mig med lite bra låtar ? komentera gärna skulle va skit shysst! :)

Ha en underbar dag, puss!

Osminkad, Nyduschad och glad chey! :)

Ursäkta för dålig uppdatering på sen..

Ursäkta för dålig uppdatering på senaste tid, har haft mycket nu! Mycket skola & konserter, och jag har ju faktiskt varit i Turkiet alldeles nyss.. Åh de var så härligt! Aja, hade konsert idag, gick helt okej faktiskt (y) fast as garvade mig typ igenom hela konserten! Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, yes! Nej nu ska jag träna&plugga lite! Puss.. Bjuder på lite blandade bilder:


Härlig känsla!

Riktigt stor HISS till vädret! fan vad skönt har gått med shorts hela veckan. Har också gått osminkad 2 gånger offentligt den här veckan, ni som känner mig så är det a pretty big thing to do för att vara mig.
Och det var inte så farligt som jag trodde, utan nästan tvärtom, liten egoboost typ.
Sen vill jag be så mycket om ursäkt för det grymt dåliga bloggningen, det är väl inte riktigt nån av oss som har orkat/haft tid, när det är så ba väder vill man helst va ute med folk inte sitta och blogga liksom.
Var precis ute på en powerwalk med Mammsen nyss, skönt! vi var också tidigare i Nacka Strand, köpte med oss varsin Mc wrap meny och en kaffe sen satte oss och pluggade/Snackade lite, skit mysigt.  Haha ibland glömmer jag nästan bort att det är min mamma jag snackar med och berättar lite för mycket, hon är så lätt att prata med liksom hon lyssnar alltid.
Men nu måste jag pluggilugga, har stor so prov i morgon, Puss & Kram, Fanny.

Har ingen bra outfit bild med den sista ser man ju lite iallafall.
Högmidje shorts -  Solo
Och vanligt vitt linne - No ideá vart den kommer ifrån

HEMMAAA


Norges national dag imorgon, grattis till mig!

måste ju gratulera mitt hemland en dag före!


Hejdå stockholm! Meraba Turkiet!

Hejdå fina bloggläsare, nu åker vi till Turkiet! Hoppas ni får de bra hemma i Sverige! Bloggen står i öde ett tag.. Ouss


Är på sär no, för att jag suger på de


Skolan

Hejsan fina vänner, ursäkta för mitt förra damp inlägg.
Så jaaa, nu är jag i skolan med Linnnea, vi har jobbat på Qben alldeles nyss, hehe.
Linneas del:
Vem kan stoppa oss när vi bara rullar fram!?!?!?!?!?
jag och nora vi bara ruuuuuuuuuuuuullar! nora och linnea luktar kokosbollar, och nu dränkte nora säg själv i parfym, hahaha!

image description
jag är så *piiiiiiiip* ful på denna bild, nora såååååå söt! och ida såklart!

puss!


Försov mig & fuck no

Försov mig imorgon, fyfan hatade no lektionen idag, fattar inte ett skit, på universitet nivå på jävla kemi skola, fyfan vad sur jag är!


Bästa Fampan


Myser lite ba


Svar på tal

Hej hej Nora! Tkr du är verkar vara en sjukt skön tjej me bra klädstil osv, och jag behöver lite sminktips, typ hur brukar sminka dig till vardags/fest osv. Skulle vara supertacksam om du svarade! Kram :-)

Svar: Självklart! Lägger upp så fort som möjligt!

Fin kropp du har!
Okej, nu lät jag som ett peddo, men allvarligt. Fin bikini också. :)

Svar: åh tack!

Var är bikinin ifrån?

Svar: bikbok

Vart i Turkiet ska ni?

Alanya :)


när jag går ner, ber du om mer, lalala


Plugg & träning

Hej sötnosar, förlåt för dålig uppdatering! Men har tränat otroligt länge och nu måste jag plugga en massa, suck.. Aja två dagar sen Turkiet! Jag får stå ut! Imorgon ska jag upp innan skolan och träna! Härligt.. Sen blir de träning efter också! Jag ska köpa longboard idag eller imorgon också, hihi ;) så jävla coolt!


AWEEESOME


Slänger in en skön låt också


Godmorgon!

Hejsvej!
Här sitter och pluggar matte sådär på morgonkvisten, mmmmmm trevligt !
Har prov direkt på morgonen, också en väldigt trevligt grej.
haha jag vet aldrig vad jag ska skriva i ''morgoninlägg'', inget har hänt förutom att jag har gått upp och gjort i ordning mig, så har inget att skriva om.
Dagen outfit and facelook ser i allafall ut såhär :
(jag vet jag har sjukt stökigt rum, och jag har ingen aning vad jag gör för min på sista bilden)

Matte är överskattat.

Sitter och pluggar matte, det går skit , kan verkligen inte fokusera.
Det är helt sjukt, Och det jag pluggar just nu kommer jag inte ha någon använding för i framtiden.
och varför i hela vida världen ska dom blanda in bokstäver i ett ämne som är uppbyggt på siffror, Y = K (gånger) X osv .. dom vill ju bara krångla till allt. och nej jag vet inte hur man gör ett gånger tecken på datorn.
Aja nog om det .
Idag gjorde jag inget speciellt, drog föst till forum och mötte några sen vidare till Bagarn och myste lite.
Har pecis ätit upp en hel ben and jerry glass... usch , jag som skulle komma in i min sommarkropp.... OCH JAG ÅKER PÅ ONSDAG .. fan att onyttigt ska vara så gott.
men nu ska jag bara krypa ner i min sköna säng för jag orkar inget mer. jätte tråkigt inlägg, I know..
Puss :)

Leker lite


MIN DRÖMKROPP


ORUTINERAD KUSIN..

Fanny "ring mig" jag ringer & får inget svar... Herregud!

Jaja, hola broes. Hur är läget? Jorå här rullar de, har legat ute i solen i tre timmar och chillat lite idag, resten av timmarna har jag pluggat lite och aa sen vet jag inte vad jag mer gjort. Ska snart äta mat, efter de städa rummet, sen träna, sen plugga, sen se på någon mysig film. Låter som en bra dag innan skolan! Jag har sån jävla Mensverk måste jag dela med mig utav.. Så helt ärligt får vi se om jag pallar skolan imorgon, men de gör jag nog ska ni se! Mer uppdatering senare ikväll, pussar jaow

Så otroligt seriös bild, men fått lite färg, eller hur? :)


Natti natti


haha, lät mobbad i mitt förra inlägg..

lät som att jag inte hade några vänner, haha de har jag verkligen! älskar de allihopa, haha nästan alla iaf ;)


ÅSIKT - LÄS

Hur kan allt gå ifrån att vara så bra, till att sjunka så lågt?
Jag förstår mig inte på vissa personer. Jag har alltid vart den personen som alltid ställer upp i alla lägen, för ALLA. Spelar ingen roll vem, för vem som helst. Jag älskar att hjälpa folk, men på ett sett kan jag känna mig så otroligt utnyttjad. Jag hjälper alltid till, men får aldrig någonting tillbaks. Jag är den tjejen som hjälper allt&alla, men ingen visar tillbaks någonting. När jag är i den situationen som när jag behöver stöd, då är de ingen som finns där för mig. De här gör mig så otroligt osäker! De kommer seriöst folk som jag knappt känner och pratar med mig. Men hur många får jag tillbaks, som hjälper mig när jag behöver de? Inte så många. Känns även inte som att de heller är så intresserade utav att lyssna på mina "stories" jag märker tydligt när folk inte lyssnar på mig. De leder också till osäkerhet. Känns inte som att jag har någon som verkligen ställer upp för mig, förutom mamma. Hon finns i alla lägen & de uppskattar jag så mycket. Jag tycker självklart att folk ska fortsätta fråga om saker och prata om deras problem med mig, men jag tycker att se ska tänka på att inte bara vara vän med mig för att jag ska hjälpa och som om de tar mig för givet. Btw. Skriv inte finns eller så nu, för hälften av de som skriver de - finns på riktigt inte förrän, lättare än så är det inte, är iaf något jag har märkt!
Menar absolut inte att alla mina vänner är så, de som är stöttande tillbaks är verkligen äkta&jag vet vilka de personerna är och de håller jag mig fast vid! Tack för att ni finns!

BARA LITE RANDOM ÄLSKADE BILDER.


JUST LIKE HEAVEN

5/5 stjärnor på den filmen! Så härlig och så romantisk, dock overklig - älskar de. De handlar om en tjej som jobbade på ett sjukhus & bodde i San Francisco. Efter ett tag var tjejen med i en bilolycka och får ligga i koma i tre månader. Samtidigt hyr de ut lägenheten som hon bodde i och då flyttar de in en kille som både kan se och höra tjejen som bodde där innan, men ingen annan hör & ingen annan kan se henne. Killen och tjejen börjar med en dålig start med det förvandlas till en ovanlig romas.. Tillslut får de både tillsammans reda på tjejens liv innan & fick reda på att hon inte hade lång tid kvar att leva.. De gör allt för att få henne till liv.. JÄTTE DÅLIGT FÖRKLARAT MEEEN JAJA, värd att se iaf!


Chips,dipp och cola!

Mysan kommer hit vilket sekund som helst med godis ! själv sitter jag redan med uppknäppta byxor oxh trycker i mig ännu mer chips ! oj vad jag fick det att låta äckligt nu, men det är ju så gott ! CHIPS IN MY HEART LIKSOM!
Okej..
Idag var jag och Noris inne i stan som ni kanske redan har läst i Noras inlägg, jag köpte ett par shorts och sån där waxabenen - grej, lite små grejer inför turkiet.. vi åker ju liksom på ONSdAG, helt sjukt jag och Nora började räkna ner dagar när det typ var 3 månader kvar och nu är det typ 3 dar kvar, okej det är fyra men det lät bättre med tre nu när jag skrev tre månder ..
men nu är My här PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ!

NY BIKINI


Mysigaste

Hej finisar, kom nyss hem från stan med Fampan, åh så härligt! Enda tjejen jag verkligen kan prata riktig girltalk med. Jag köpte en tröja och en bikini, super najs. Stötte på några personer i stan så se var trevligt. Kom nyss hem och åt nyss tacos, Idag blir de en mysig hemma kväll!

- BILD BRIST -


Snygg bild osv..

Tjena brorsor, jag har precis fixat mig. Jag ska sätta på mig lite andra kläder och sen ska jag in mot stan, möta upp Fanny och sedan shoppa lite kläder till turkiet! Längesen jag träffade henne, så de ska bli super kul! Just nu är jag barnvakt åt min lillasyster, så måste vänta tills mamma kommer hem, sen drar jag iväg! Ikväll blir de tacos mys med familjen, hoppas ni får en mysig dag!


IMORGON:

Ska shoppa lite i stan inför Turkiet och sen på kvällen kanske vara med Ebba & tusentalls till, får se om jag får de! Men de skulle iaf vart kul! Vad ska ni göra imorgon kväll/dag? :)


Weeeei, vi vann!

Hej busar, var i Västerås idag & tävlade i en kör tävling men min klass och vi vann, så jävla najs! herregud, bussen hem var helt underbar! aldrig haft såhär kul med min klass! Åh var så jävla lyckat&så kul!
Här kommer lite bilder från dagen:


Hiss & Diss á lá Fanny!

HISS :
Måste verkigen hissa min familj, har en obeskrivlig kärlek till dom, är lyckligt lottad som har fått så underbar familj, Ni gör min dag, varje dag, oavsett om jag kan vara lite bråkigt ibland.
Sen vill jag också Hissa vädret!
SÅ HIMLA HÄRLIGT ! även fast det inte är sol så kan man verkligen känna i luften att det typ är sommar,
Man blir så jäkla mycket gladare också på våren/sommaren!
DISS:

Personer som tar en förgivet.
det är många som gör det med mig. bara för att jag hatar att bråka, bjuder på det mesta, gillar inte att säga ifrån osv. Så tror vissa att dom bara kan göra/säga vad som helst. Fan måste lära mig att stå upp för mig själv mer.
Min andra diss går till föräldrar som inte fattar.
som tror att man fortfarande ska betée sig som en liten flicka i tonåren.
Hallå wake up tonåren är ''provapååldern'' man kommer galna göra saker, man kommer ångra sig, men man kommer framförallt ha kul som fan!
Om man inte låter sina barn göra lite misstag så har dom inget att lära sig av,
sen förstår jag absolut att man vill skydda sitt barn,
och såklart man inte säger '' aa men gå ut och sup skallen av dig'' men låt dom få gå ut,
man kan fotfarande hålla kontakten via telefon.
'' vi alla är eller har varit tonåringar, alla vet hur det känns, det är det man gör nu man sen kommer att titta tillbaka på och skratta åt''


Nu kände jag att det här blev väldigt djupt.





Dax för fredags mys!

Det var ganska längesen jag bara satt hemma åt godis och kollade på film så det blir en sån kväll ikväll, skit mysigt är inte på humör för att dra ut.
Nu kan jag blogga också för nu är jag hos dadi så jag har min dator !
men nu ska jag hjälpa till med maten
ja, jag tycker det är kul att laga mat.. :D
Bild från i morse

SPRINGA I REGNET FUNKAR OCKSÅ


sitter och tänker på dig, fan vad gay


Tårarna bara rinner, både glädje, både sorg.



Den här låten är otroligt speciell för mig..

UTELISTAN



- De som dömer folk efter ålder! Fyfan säger jag bara, så sjukt onödigt. Se ner på någon som är typ ett år yngre, herregud. Man visar sig bara så otroligt patetiskt!

- Falska människor. Ja, nu har man verkligen insett vilka som är ens äkta vänner, vilket är både roligt och tråkigt, de man hade bra kontakt har bara försvunnit nu, de är inte så härligt ska jag säga och de kallar jag falskt.

- Ginatricot. Asså jag tyckte verkligen om deras kläder förut, men nu när har jag inte gått in på butiken på ungefär ett år. Känns som att dom bara för in samma grejer hela tiden! Ser iaf ut så när man kollar in hemsidan lite då och då, finns en tröja som påminner mig om en som jag köpte för två år sen. Men tycker att de har fått in väldigt myckert fina sommargrejer.

- Fuldagar! Är de inte typ bland de värsta som finns..? Sminka sig och allt blir fel och man tycker att man blir så himla ful oavsett vad man gör. Usch de är så hemskt så att jag knappt orkar visa mig själv!

GRATTIS BÄSTA DUUU!

Firat Ida idag hemma hos Ida, var bäst! Nu ska jag ut & springa, 6 dagar på raken! Duktig tjej här!


Förebild..?

Fått massa kommentarer om att jag är en stor förebild för många som läser bloggen! De är verkligen super kul att höra. Jag försöker inspirera folk och försöker göra så att alla mår bra!
Så kul att ni tycker det iaf!
Är jag en förebild för dig? Kommentera gärna om du är och hur jag är en förebild för dig! Super kul att veta!


Läs


Hej sötisar, först måste jag bara säga att min dator har slutat fungera så de kommer inte bli så super bra uppdatering tills jag inskaffat en ny som jag verkligen inte har pengar för just nu, ska önska mig i konfa present.

Jaja, hej på er! Hur mår ni? Inte för att någon svarar, men skulle vart intressant att veta. Jaja, just nu sitter jag i skolan och har bild lektion. Går bara inte helt som jag vill, menmen. Jag behöver lite hjälp med våran blogg, vad vill ni att vi ska blogga om osv? Vill verkligen veta! Har också beställt en ny design som kommer upp på bloggen snart.


Härliga tider!

Är sjukt lycklig just nu, över så mycket! Trivs så otroligt mycket bättre i skolan just nu, pga vissa ändringar. Känner att jag är igång mer med träningen igen. Hittat mina vänner som verkligen tar mig som den jag är & har massa roliga planer på g nu också! Super kul verkligen! Hoppas ni bloggläsare känner som jag, skönt att de börjar bli sommar & massa sånt nu också, jätte glad över att bloggen höjs också, era peppande kommentarer ger än verkligen styrka!


@ kollar på tv


No computer

Har ingen dator hos Mamma just nu, orkar inte hämta den hos Pappa. Därför kommer jag knappt kunna blogga i veckan, för jag orkar inte använda datorn hos Mamma den är seg.. lägger in lite blandade bilder ifrån de senaste dagarna. PUSS OCH KRAM!
Bra skärpa..
DAGENS KLÄDVAL.

MYSIGT I SKOLAN


No matter what you say, i'm not over you


Today:

Tröja - h&m
Jeans - Hollister
Skor - din sko


Färgar håret

Så snygg bild, man får ju nästan orgasm


Hahaha, älska


De jag köpte:

(ledsen att bilden inte ligger rätt..)

Tröja - h&m
Två ballerina skor - dinsko
Shorts - Hollister
Tröja - Hollister
Strumpor - h&m


SHOPPING

Hej finisar, idag har jag vart med familjen i stan och shoppat! Visar vad jag fick med mig hem i nästa inlägg! Pussar O Kramar


Dagens outfit

Blus - oddmolly, jeans - Hollister, skor - converse


Mysigaste kvällen igår


Eftersom att jag får tusentals frågor om detta..

Har du och andre gjort slut?
Ja, de har vi.
Varför gjorde ni slut?
För att vi inte hade något stabilt förhållande.
Är du ledsen?
Klart att jag är ledsen, men båda vet att de blir bäst såhär!
Vem gjorde slut?
Vi kom fram till detta tillsammans.
Hur länge var ni tillsammans?
Drygt ett halvår!
Kommer de vara jobbigt utan honom?
Självklart kommer de vara de.


Fanny&ida är ju dom bästa tjejerna som finns!

Hej finisar! Idag har jag vart med Ida och Fanny och vi hade så kul, älska dom tjejerna! Ligger i mitt rum nu och ska snart äta. Ikväll kommer Fanny och Ida hit igen, hihi vad kul! Vi ska bara mysa galet, härligt. Imorgon blir de träning och kanske träffa några tjejer, får se!


HISSAR / DISSAR

HISSAR

Att sommaren är påväg!
Älska att sommaren kommer lite mer och mer för varje dag, ser verkligen framemot lov!


Stan
Alltså, måste säga att jag älskar Stockholm stad, så fint där inne och har så många underbara vänner där också, åhh, älskar att befinna mig runt hela stan.

Eric Saade
Han får man aldrig stopp på, snyggast på vår jord, herregud.

DISSAR

Utegångsförbud!
Inte kul, herregud, sjukt ovärt!

Skolan
Åh, är verkligen sjukligt otaggad på skolan för tillfället.

Vänner som går bakom ryggen
No comments.



Drama, drama.

Haloj!
Har precis städat mitt rum, utan att nån sa till mig orkade bara inte gå på mina kläder längre (jag är duktig)
Idag var det en allmänt tråkig dag tycker jag, absolut ingenting hände..
Imogon blir det dock roligare efter skolan drar jag och budzen direkt till grönan på LMFAO !!
fast eftersom typ hela världen ska dit så kommer det antagligen vara typ 4 timmar kön in ..
Men nu känner jag att jag blev jädrans trött, godnatt allesammans ! :)
Snygg bild på mig från idag !
Hahaha har ritat av Bob Marley på bild lektionen, han ser ut som en indian.

KUL HELG

Japp, hello people.
Sitter och planerar helgen för fullt nu, noooot mitt egna lilla fel i ochförsig.. Nej, men imorgon blir det hemma medans alla ska till grönan och kolla på lmfao och ja vi får se vad som händer i mitt liv, ingenting förmodligen. Lördag ska jag träffa en del kompisar och Söndag vill jag ut och shoppa om jag får mina pengar, men vi får se vad som händer med det. Nu sitter jag och snackar lite med Ivar i skype och bara tar de lugnt, är trött som tusan. Har haft besök av Linnea idag och vi tränade och snackade en del as najs. Hoppas mitt liv löser sig tills sommaren.

bästa tiden fan.
image description

De ska snöa på fredag (y)


Åh, vilken härlig dag

HOLA QUE TAL !
Asså fan vilken härlig dag, helt sjukt, det är ju fan sommar ute (!!) Hoppas bara det håller i sig nu.
Slutade halv 3, skulle egentligen slutat halv 2 men ''polarna'' var där och skulle snacka med vår klass..
Sen drog jag och My och köpte kakor, gjorde mackor och tog med ett mjölk packet mötte upp Jullan och satte oss vid Långan, skit mysigt, efter det drog vi as usuall till forum ett litet tag tills pappa hämtade upp mig.
sen skulle jag vara duktig och träna men det orkade jag inte.. haha det här med sommarkropp vetja inte riktigt om jag komer få..

Menmen, PUSS OCH GODNATT ♥


Vi alla gör misstag, men fan vad ledsen jag är på mig själv


-

tindra om Valborg..:
fanny, kan inte du lägga ut bilder på ditt hus? :)

SVAR: Sure I can, men vi håller på att bygga om mitt rum och skit så jag väntar med att lägga upp bilder tills det är klart :)

Valborg..

Jaha ännu en valborg som inte riktigt gick som det skulle..
(kommer inte ta upp nått i bloggen)
MEN måste erkänna att det var kul i början av kvällen.
Och för er som undrar så har jag inte bloggat för att jag glömde min dator hemma hos Pappa och har helt enkelt inte orkat hämta den, har föresten på den tiden jag inte bloggat hunnit färga håret (kommer bild) vet fortfarande inte om jag är nöjd eller inte..
At the moment sitter jag iallafall med en chailatte på min altan och njuter av solen, så himla härligt väder!
Ska nog ta ett skönt bad sen göra inpackning, raka benen och göra mig allmänt fräsh, sen ska jag nog bara gå och lägga mig! så kul är jag.
Lägger in några bilder från mina senaste dagar, Kram!


Är typ blond.
Och sen nu, älskar min altan :)