BEKÄNNELSER



Jag tycker instagram är mycket bättre än facebook.
När jag har tråkigt smsar jag mig själv, bokstavligen.
Fanny är verkligen min bästavän, hon är bäääst.
Min favoritfilm är barnfilmen trassel.
Jag pratar med fåglar när ingen annan går bakom.
Sommaren är de bästa som finns.

ALLT SKA BESTÄLLAS!


HOLA AMIGOS

Emma här! Jag invitar mig på deras ur häftiga blogg här för att göra lite reklam för min & Alicias blogg! Eftersom jag faktiskt håller på med designen till Nora & Fannys blogg så tyckte jag att jag är värd en läääänk , hiho. Längtar efter Nora så mycket så jag håller på att spricka, ses på Valborg Noris, love you.
En FEEEEEEET länk till mig & Alicia ! ------------> http://fornstamlauritzson.blogg.se/ <----------------------
ADIOS !

En liter tropicana fruktjucie med fruktkött och massa klägg


Hopa Emma


TYLER WARD ♥


Haha, ett måste ju!


Hemma efter skönas..

Hemma efter skönaste joggning turen någonsin! Springa i fjällen är inte helt fel ska jag säga er ;) nu ska jag göra lite övningar, sedan duscha! Kramar


ERIC & TONE


ME TODAYY


@är lärare för kusinen

hola amigos! nu är jag anställd som matte lärare & eftersom att jag är mästare på matte är jag nog rätt person (not) jobbade i dag, de var faktiskt roligare än väntat! Bloggar mer senare, pussar


Framme i trysil! Imorgon: JOBBA

Godnatt! Nu måste jag lägga mig så att jag får några timmars sömn! Åkte tåg idag från centralen runt två kom fram till Mora halv sex, mötte upp mormor, morfar & kusinen, åt middag sen åkte jag till trysil! nu har jag chillat här ett bra tag! Nu har jag sminkat av mig, borstat tänder, smörjt in mig, kissar, hämtat vatten, borstar håret & satt upp de i en fläta! Allt jag gör innan jag sover! Nu får jag lite sms som måste besvaras och lite samtal som måste ringas! Pussar!


I dont wanna wake up lonly


Someone like you


Hemma

Hade extremt mysigt hos ida, haha saknar henne redan! Vart på konfan idag också och känt mig så äcklig! Trött, oduschad osv.. Ikväll kommer jag nog inte orka göra så mycket, men kanske drar till Hugo med några, bara om jag orkar alltså.. annars tror jag de blir chilling kväll!


I LOVE IPADS !


MYSIGASTE FREDAG EVER

Världens mysigaste fredag typ! Chillar hemma hos bästaste Ida med härlig musik och chips, mys! Älska sånna här mysiga fridays! Bäääästa!
IMORGON: träna, konfa, träffa folk, packa
SÖNDAG: åker till Norge för att jobba hela veckan! Ska bli rätt najs, tror jag nog!


när jag var ledsen tårkade du mina tårar, när jag var ensam slapp jag bli sårad


Life is hard.. Buhu


Norahedins @ instagram - LITEN TÄVLING

Okej tävlingen går ut på att ni ska kommentera detta inlägg skriva era instagram namn och vad ni heter och varför ni vill vinna tävligen och den som jag tycker verkar mest intressant vinner en shoutout på instagram inför 900 + läsare! Så gogogogo!


ERIC SAADE ♥





Mysig dag i stan med Fanny

Kom nyss hem ifrån stan med Fanny, vi hade de super mysigt och kollade på lite sommarkläder en sväng på NK och prata lite, var super mysigt! Nu ska jag äta lite sen ut och springa och efter de får jag fin besök av Jack&sebbe


UPDATE:

Har nyss tränat, nu har jag besök utav Sebbe och Jack samtidigt som jag pluggar, treligt, trevligt!

Söderbröder har ingen bra dag 👎

Ingen bra dag för mig och Fanny idag alltså, vi typ dör i skolan.. Jag har Mensverk, trött osv.. Fanny har ont i hela kroppen, trött osv..
Förresten! Måste berätta en hemsk upplevelse som hände inatt och imorse.. Försökte sova men kunde inte sova, låg och höll på mobilen sen stängde jag av den. Sen när jag äntligen känner att jag börjar bli lite trött så kommer mamma in och säger att jag måste gå upp, så ja sant som de låter! I LOOK LIKE A ZOOMBIE TODAY! Sammanfattning: inte sovit, FULDAG, trött


KOMMENTERA BLOGGEN ANNARS SLUTSR VI BLOGGA


GE MIG SOMMAR


Dagens outfit

Jeans - Gina tricot, Linne - Hollister, skor - röda converse, skinnjacka - ingen aning


För att jag älskar dig


Hatar att sova forever alone


-


If you love two people at the same time, choose the second one.
Becuase if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second.

Startar dagen med en sockerkick

hejhejhej!
Vaknade precis upp hemma hos mig med en blond tjej som tydligen hette Mylo brevid mig ( Shit vad hände igå egentligen) i allafall hon verkade som en trevligt tjej så jag bjöd henne på lite glass med massaa kolasås och marrenger och nu sitter vi och ska plugga tillsammans.
Damn life is strange!
Men hoppas alla få en underbar dag
Kramar Fanny och min nye vän Mylo

TRUE TALENT.


Kom nyss hem osv.

Rätt chill kväll, träffade en del som man kände iaf.. Haha, nu ligger vi i min säng och ba chillar. Blev dock skit sur mitt i allt, det förklarar en av bilderna..


OBOY, vilket vackert väder..

Tja härligt väder ute, typ hej mitt vinterland? Inte najs. Kommer inte hem idag typ, haha. Sitter nu och lyssnar på massa covers på youtube, faktiskt kul. Jaja, älskar att jag inte komma hem typ idag, annars sover Fanny hos mig och kanske Emma, haha. Ha det gött vänner!


ÄLSKAR EMMA MEST

Älskar emma, legat och snackat massa gamla minnen tillsammans, badat, tagit foton, massa tjejsnack, bitchtalk, godis osv, så jävla mysig tjej. Älskar

Seg dag!

Vaknade upp hos My, gick upp 05:40 och skulle till sjukhuset.
Efter det drog jag direkt hem och sov till fyra. sen har jag bara slöat hela dan, Och nu käkar jag mig fet på godis och kollar på BadBoys ;)
haha hurtig dag!
Outfit & Facelook

HOS EMMISEN

Köpt massa gottigott och ska nu snart äta och käka i oss allt. Blir nog bara en chill kväll på tanke på vädret. Vi var med Daniella idag och träffade Simon och Linus sedan kom Gustav ett tag också. Var i stan en liten stund och träffade lite folk som var där. Trevligt trevligt. Nu ska jag vara social vi får se om jag bloggar mer ikväll, ha en bra kväll!


VAKNADE NYSS

Tjaaaa bror, vaknade nyss hos Fanny och fick kubba hem! Har extremt bråttom till Emma! Ska börja sminka mig och den dra mig till Emma, jätte NAJS, igår var jag och Fanny och lallade runt lite kom hem rätt tidigt och chillade lite, as mysigt! Imorgon slaggar Fanny här och de blir förmodligen fekke. Nej, jag vet faktiskt inte. Ska uppdatera mer senare! Nej nu måste jag sminka mig sen ska jag träffa min bruna mongolid, puussss


SÖDERBRÖDER

Ska möta upp min fina Fanny, vi drar till något ica och köper lite onyttigheter sen drar vi och träffar folk sen slaggar nog hon hos mig. Lite kort om kvällen, mucho love


Vapiano

Sitter på bussen, ska ha lite Mother and Daughter time, as mysigt!
Vi ska äta på vapiano och sen får jag se va som händer ikväll.
Dagens outfit blev iallafall :
Skjorta - Gina
Kofta - H&M
Jeans - Tiger of Sweden
Sen Skinnjacka och Sjal på det
Men ni får ha en underbar kväll.
Puss&Kram, Fanny.


Whatever happens, happens. No regrets!

Godmorgon!
Känner mig så sjukt seg idag har bara legat i sängen.
Igår var jag ute med My, och träffade massa folk på donken, vi var där i 4a timmar, haha vi har inget liv.
Sen vid 12 ungefär så kände vi att det var nog, så vi drog hem till Ted och kollade film.
Och v
Ovärd kväll, eftersom jag inte kan dra ut idag nu.
Men men .
Ska sakta börja röra mig mot duschen, sen möta Mammsen och käka på nån resturang :)
Bloggar mer sen
Och kära läsare jag vet att jag är dålig med att lägga upp nya bilder ska bli bättre på det.
PUSS!
nyvaken, osminkad, jätte söt ..

DONKEN

Sitter och snackar med dom här sötnosarna nu plus världens bästa Fanny också! Suttit här i fyra timmar, as mysigt. Ikväll blir det träffa henkis och köra moppe och sen sova hos Fanny <3


Utetider

Anonym om NEXT: STOCKHOLM CITY:
En fråga till Fanny, du är ute ganska mycket och jag undrar vad du har för tider om du sover hemma ? för asso jag är 98a och jag har väldigt dåliga tider, har du nått tips på vad man ska säga till sina förälldrar ? jätte konstig fråga men .. 
ps ni är jätte fina ! :)

Svar: Jag har ganska olika tider, har precis börjat få ganska bra tider. men precis som mina föräldrar säger så har jag ingenting att göra ut kl 5 på natten liksom, det är knappt några ute då. Så jag kanske får va ute till 1 halv 2 så länge jag alltid svarar när dom ringer och hör av mig.
För att man ska få bra tider så måste ju föräldrarna lite på en. därför ska man aldrig ljuga om vart man är och så, det gjorde jag föut men det funkade inte alls bra, nu säger jag att jag bara att jag ska på fest osv.

Har väl inte så mycket mer tips men för att avrunda det lite så, NÅBARHET OCH TILLIT är det som är viktigast !

NEXT: STOCKHOLM CITY

& ja man ser min bh lite granna


Usch tidigt uppe

Jag la mig riktigt sent igår och är redan uppe! Aja kvällen igår var najs, var med Ebba och Fanny och vad lite överallt kan man ju säga, tjockt najs ändå, kom hem ganska tidigt ändå, idag blir det stan på dagen med Fanny och träffa några osv. Lite shopping på det också tror jag nog ;) nu ska jag starta dagen med att städa rummet osv, härligt härligt.. Men vad det kommer att behövas! Trivs mycket mer i städat rum. Ni Ba "jaha? och ingen bryr sig" Sant!

SKA LÄMNA MIN SYRRA PÅ DAGIS NU, ciao


Najs kväll igår, najs kväll ikväll! TAGGAR TILL FAMPS

Skriver Om allt sedan brorsor


DAGENS FRÅGA !

MOPPE vs MOPPEBIL?

jag ska ju som sagt skaffa moppe men jag får välja om jag vill ha moppebil eller vanlig moppe.
Jag har frågat runt typ alla jag känner och det är liksom 50/50, haha, så hjälp mig nu för jag kan verkligen inte bestämma mig, skriv gärna varför också :)

OR

To do innan sommarlovet!

Ögonfransförlängning (så slipper man smink)

BEACHBODY

Ta moppe kort (!!!)

Sätta i löshår
Har nån tips på vad som är bäst att ha på sommaren? (om man ska bada osv)

Fixa naglarna

Sola

Beställa grejer ifrån VS.

Spara pengar.

Slinga håret.


(Bild från förra sommaren haha ful men vill ha samma hårfärg igen)

Your just Sombody that i used to know.

Heeeeeeeej !
Sorry för dålig uppdatering,  vi hade ingen dator på smögen.
Vi hade i allafall skit kul lärde känna nya människor, partajjade i en sjöbod, ååh tänk om vi hade sjöbodar i stockholm..
Träffade Nella och Cissi också hade saknat dom som fan !
Igår var Jag och Nora ute på nån fest i  finntorp, jätte konstig fest som inte slutade så bra... fuck aina. :PPPppP, fast det va lite kul iallafall många som jag inte hade träffat på jätte länge var där.
Sen sov My och Nora här, och nu ligger jag i min soffa helt själv och ska sätta ingång att plugga.
Ikväll får vi se om jag får dra ut men om jag får så ska jag Nora , Ebba och My ut , det blir as kul har inte träffat Ebba på ganska länge.
Nu jag avrundar det här inlägget med två bilder som typ beskriver mina senaste dagar.
Kram kram :)




Jag vet vi är så sjukt jävla farliga.

FUCK OFF


DÅLIG UPPDATERING

Hej BABES, vi sitter i bilen på väg hem ifrån smögen! Hoppas ni har haft en grym påsk, har iaf vi. Vi visar bilder så fort vi får tag på en dator! Fanny sover hos mig idag oh imorgon ska vi träffs en massa.. Kärlek till er!


Läskigaste kvällen ever


Next stop: Smögen !

Sitter på tåget nu, är sjukt trött men vill inte somna för jag ska byta tåg om 2 timmar. Pch om jag missar det hamnar jag i tjotaheiti!
Min lillebror räddade min resa! Hade inget godis först men sen så hade köpt ett påskägg till mig, älsklingen. Haha hon bredvid mig sitter och kollar på en skit bra film så jag sneglar dit ibland , as Nice ju!

Hann inte blogga igår hade en ytterst stressig dag!
Men på kvällen åkte vi hem till David och bada jacuzzi med lite folk! As mysigt!
Men Ska sätta på lite musik och vila lite nu, ställer alarm om jag skulle somna ;)
Puss & Kram från Fanny!


FRAMME!

Skönt att äntligen vara framme, eller okej kom fram typ för tre timmar sen men ändå har precis ätit, ja det blir sent när man äter här.. Imorgon kommer Fanny så slipper jag känna mig så jävla forever Alone! Älskar att vara framme iaf. Smögen är underbart!
Går inte att ladda upp bilder, ska försöka få tag på en dator så att jag kan lägga upp.. Puss!


Hejdå underbara Stockholm

Redo på att dra mot Smögen nu!
Har på mig mina åk grejer och nu taggar vi till Smögen föööörfan! fan vad najs det blir, party all day, every day! pratar med min underbara farmor också, söt! Jag kommer ha det sjukt underbart najs alltså! Bloggar mer om en stund ifrån mobilen, kärlek till er ubderbaringar!

Går inte att ladda upp bild, bajs


VI ÄLSKAR ER, men vi behöver lite hjälp ;)

Vi blir så glada när statestiken stiger!

Nu sitter vi hemma hos fampan och käkar bullar efter att ha tränat och pluggat, Hurtiga tjejer här!

Vi vill bara tackar alla som fortfarande läser vår blogg även fast den kan helt enkelt suga ibland!
Vi har sagt många gånger att den ska bli bättre men nu ska vi satsa på riktigt, och för att få upp vår statestik igen
så skulle det vara jätte gulligt om ni bara kunde hjälpa oss på nått sätt
som t.ex
Länka våran blogg på t.ex Facebook, din egna blogg, instagram, osv!
Skriv en komentar om vad vi gör bra och dåligt
Skriv gärna frågor, vi kommer svara på alla sorters frågor.
Fråga om länkbyte, vi gör länkbyten med alla bloggar vi tycker är läsvärda struntar i statestiken :)
Om ni hjälper oss så lovar vi..

♥ En bloppis
♥ Massa covers
♥ Mycket fler och roligare inlägg
♥ VIDEOINLÄGG!
♥ Ny design
♥ Svara på mer frågor
♥ Design utlottningar
♥ Tävlingar
♥ Veckans utmaning
♥ Fler bilder
Massor av Pussar från Fanny & Nora !

Haha skit ful bild.


Godmorgon / Nora

Hej bebisar!
Nu sitter jag här trött som fan i skolan på en no lektion, ganska kul! Nej -.- idag blir det skolan och repition i stan med skolan till våran vår konsert. Efter skolan blir det hem och packa och sen träffa andre jätte snabbt sen hem till pappan och sen ut och springa med Fanny! Imorgon ska jag åka till Smögen direkt efter skolan, OMG läääängtar. Nu måste jag försöka se konsentrerad ut på lektionen, så vi hörs snart sötnosar!


Godmorning Sunshines!

Här sitter jag och äter bullar till frukost!
Och jag ska iväg och simma med klassen också så det är ju alltid bra att ha fått i sig några bullar då så att man ser mätt och belåten ut ... -.-
aja, gott är det iallafall.
Idag är det sol igen, fyfan vad skönt, hann inte njuta så mycket av den igår eftersom jag drog hem ganska snabbt och behövde plugga, (och baka bullar)
Men idag blir det nog softa på IP med Ma homies.
Men nu börjar det väl bli dags för mig att åka.
Puss&Kram, F.


INSPIRATIONS BILDER


Älskar dig, min fina tjej


Become your dream

Och med detta poetiska inlägg säger jag godnatt!
Puss&Kram, Fanny :)

Så jävla snygg !


Bullbakning!

Känner att det går super bra för mig med det här att vara lite nyttigare!
... eller nått, nu håller jag på att baka bullar med min älskade låtsas Mamma, samtidigt som jag pluggar till mitt spanska prov !
Men nu blev mina tangentknappat alldeless kladdiga.
Här får ni en dagens outfit bild med Morgan
Bloggar mer sen, så kan jag visa hur fina mina bullar blev ! ;)
Jeans - Doctor Demin
Blus - Zara
Kofta - Gina

Fula bilder & om min dag

Hej lovers, efter en jobbig men andå härlig dag är jag hemma. Skolan var rätt segt, men kan säga att efter skolan var det lite mer najs. Drog till centrum med världens bästa tjej ♥ Pratade och sen köpte vi lite godis och hade allmänt mysigt. Är hemma nu & ska byta om till träningskläder och sen dra mig mot gymmet och köra i två timmar, riktigt najs! Så nu måste jag skynda mig lite. Blog u later!




4 år sen du försvann. Jobbig dag för oss alla, som får våra tårar att falla

3 April 2008, kom den dagen då du tog de sista andetagen. En sorg djup för oss alla, när vi tog i dina händer kalla. Du har det bra där du nu är, med vetskap om att vi håller dig kär. Du var till oss alla en älskad vän, och en vacker dag ses vi nog igen.



In School

Har svenska lektion just nu, men eftersom jag redan läst ut min bok så duktig som jag är så kan jag bara sitta och lalla lite.
Sitter och kollar på lite bilder jag tog för typ en månad sen, OHERRE vad jag var brun! får verkligen ta en sväng förbi solariumet nu, hatar att vara blek man känner sig så mycket fräshare när man är brun.
Fast om 43 dagar så åker vi till Turkiet, FUCKYEAAH! och då måste jag har fått in min sommarkropp också, haha fan vad stressad jag blev nu.
Åååh, min sjal .. :(

KÄRLEK


Frukost i skolan


Vilken härlig dag!

Yes!
Idag vaknade man inte upp med en snötäckt tomt. Hoppas den här solen håller i sig hela dan bara så man faktiskt hinner njuta lite av den också.
Nu ska jag upp och bosta tänderna, sen dra mig mot skolan.
Slänger in en gammalbild sålänge orkade inte ta nån just nu.


And I'm Back !

Sådär, Nu har jag bestämmt mig för att börja blogga igen! hade verkligen ingen ork eller lust att blogga förut, men nu blir det nya tag !
At the moment sitter jag och surplar på min alldeless nygjorta chailatte, mmm underbart !
Medans Pappa kollar tågresor till mig, ska åka ner till Smögen några dagar på påsklovet och skulle egentligen åkt på Torsdag med Nora, men dom kommer hinna åka innan jag ens har slutat skolan så jag åker upp på fredagen istället med tåg, Lite skönare faktiskt eftersom jag lätt blir åksjuk.
Var ute och sprang förut också, jag kan ju inte säga att min kondis är den bästa men pappa puschade mig hela vägen så det känner mig grym ändå, 5 km tror jag att det var. Ska ha ett mål att försöka träna MINST 2-3 gånger i veckan nu !
Ska man verkligen vara ute och springa i en sån fin mössa? hmm aja, ska man träna gör man det ju med stil ;)
VÄRLDENSBÄSTA! Tipsar er om Espresso House chailatte, skitgod! finns att köpa på alla Espresso House :)

Juste uppdataterade min sminkväska lite idag också.
Lumene Primer - 140:-

Maybelline illegal - 149:-

Maybelline fit me foundation- 139:-

Isadora mineral bronzing powder - 160:-

Act like a lady, think like a baws 💪


APRILVÄDER

Typiskt april väder alltså, helt sjukt. Vädret har typ hemska humörsvägningar, värre än tjejer fan! Sitter nu och pluggar, och har en dålig vana att jag inte kan plugga utan att äta något, inte bra haha. Fyfan. Måste köra nu, om fyra dagar är det 40 dagar till Turkiet, herregud, ångesten börjar komma här, alltså min tomte mage lever kvar med mig. Men jag har faktsikt tappat fem kilo, syns inte så mycket, men känner mig fluffigare. Asså ingen kommer läsa det här Nora, bara att inse..

MEN IKVÄLL SKA JAG LOVA ER MYCKET BLOGGNING OCH EN SAKNAD PERSON KOMMER IN I BLOGGVÄRDEN, hmm vem kan det vara? ;)

ett år sen exakt, nu kommer alla vända på skärmen för att se hur den ser ut, inklusive jag.



FRIDA & JAG ÄGER PÅ MATTSERIEN


EN AV MINA FÖREBILDER

Isabelle Strömberg - Verkligen en av mina stora förebilder, älskar hennes utseende, kläder, stil, allt!

IVAR PÅSTÅR ATT HAN ÄR BÄST, MEN DET ÄR JU FÖRSTA APRIL IDAG SÅ DET ÄR JU LUGNT

-

TRUE WORDS.

Välkommen till världen vi lever i.
"Här är du hora om du förlorar oskulden, ful om du inte ser ut som alla andra, player om du gör slut med din kille/tjej efter ett tag, fjortis om du sminkar dig, emo om du är deprimerad, psykfall du skrattar för mycket och en bitch är du är bättre än någon annan."




keep smiling and act like everything's "okay"


ÅSIKT OM JUSTIN BIEBER



Jag tycker inte att Justin Bieber är den allra sämsta och inte den allra bästa heller. Han har verkligen utseendet som får tjejerna att falla! Och rösten utseendet gör väl rösten bättre, om Justin såg ut som "Magnus Uggla" tror jag inte att lika många skulle tycka om honom faktiskt. Jag har ju sätt filmen "never say never" och jag fick inte bieber fever.. Men jag började gråta, verkligen! Av hur begåvad han är och hur bra han har lyckats och hur tur han verkligen har! Det gjorde mig "imponerad". Det att alla killarna kallar honom bög, gay och ja what ever massor med mer, det förstår ju redan alla varför, eller förmodligen för att nästan ALLA tjejer tycker om honom. Om Justin Bieber bara skulle varit en helt vanlig kille tror jag inte att det skulle vara så många som kallade honom bög, eller om han var känd men inga tjejer brydde sig om honom så tror jag verkligen inte att folk skulle kalla honom det. Han är en riktig flick idol! Alla tjejer skulle kunna dö för att bli "tillsammans" med honom, han är ursöt, håller jag verkligen med om. Fortfarande som ett litet barn typ. Ja JB är verkligen begåvad och så söt så att det finns inte. Kan sitta i timmar och kollar på hans bilder och lyssna på hans låtar. Älskar det. Men det är bara ibland. Och jag gillade honom för två år sen exakt faktiskt, tyckte han var bäst , bäst,  bäst. Men ingen tar över Eric ♥


VECKANS UTMANING


JO! Såhär är det, jag och Fanny ska ha en "Veckans utmaning" där NI kommer välja vilken stil VI kommer ha på gröna lund, för vi har nämligen bestämt att varje gång vi är där ska vi ha någon stil ! Kom med så många förslag som möjligt och den jag tycker mest om den stilen kommer vi att vara och den personen får en länkning och om den inte har blogg så kommer det iaf bli ett eget inlägg om JUST DIG !


Bättre självkänsla, inte bäst på att ge tips, men försöker hjälpa bara

Mina vänner har inte bra självkänsla, men så är det i denna ålder. Därför tänkte jag ge lite tips!

Ämnet om detta
"Jag är ful, tjock, äcklig - jag hatar mig själv".

Tips: Var stolt över den du är, du är iaf en av dom som får leva, du kanske inte är älskad av alla, men du har ändå vänner som tar dig som den du verkligen är. Om du tycker att du är tjock tänk att jag kan faktiskt göra något om det om jag bara vill och då ska du inte skita i det,  gör något åt det då istället för att gå runt och dela med dig om det till alla andra, det ända man får som svar ändå är ' nej det är du inte ' Sen går man runt där dag för dag och bryr sig inte om träning alls och tillslut märker du att du mår dåligt över det & gråter och fortsätter med samma "morot" Gör något åt det om du tycker att du är tjock, men! Det brukar alltid vara att när man säger att man är tjock så visar det sig att den personen som säger det är mycket smalare än en annan person som tar illa upp för det och blir hur ledsen som helst & satsar allt för att bli smal igen.. hänt mig många gånger och det händer varje dag, var försiktig om det du säger till folk, tänk att andra kan ta illa upp. Men men, tänk iaf; detta är jag, jag kan inte bli bättre än detta.. Jag är jag och det är jag stolt över.

Ämnet om detta
"Jag vill vara som henne..."

Tips: Man har ju alltid någon man vill se ut som, härmar kläder och försöker med allt man kan se lika dan ut som den personen. Men även fast du inte vet om det och inte tror det, så är det vissa som vill vara som just dig också! Och det är något man ska vara stolt över. Och även fast man kanske inte är den allra snyggaste hela tiden, så är man iaf den personen man föddes som! Man kan inte göra något. Om man inte vill plastik operara sig, som jag tycker är jävligt onödigt (Förlåt, bara min åsikt..) DU ÄR DEN DU ÄR , ÄVEN FAST DU VILL VARA SOM HENNE!

Ämnet om detta
"Varför vill ingen ha mig..?"

Tips: Oj, vad jag har hört detta mycket i mitt liv! Och har alltid samma långa förklaring..
Detta handlar självklart om killar. Det ända tjejer snackar om , iaf i min klass! Och det börjar verkligen bli rejält störande men men bort från det. "Varför vill ingen ha mig" det var frågan. Du som läser min blogg och tänker så här är runt 12 - 16 år eller yngre eller äldre. Du har hela livet på dig att hitta någon som passar dig! Jag vet, killar när man väl börjat flirta och sen blir sviken, jag vet det är tragiskt! Man gråter som en tjur i flera dagar. Har bara honom i tankarna hela tiden, men det finns ingenting att göra åt. Och du tänker varför vill ingen, verkligen ingen ha mig? Så ska man inte tänka, för killen du var på g med har faktiskt velat ha dig. Men du behöver fortfarande inte ha haft kille, men du har hela ditt liv att hitta någon som passar dig. Ditt liv har precis börjat. Och det är inte bara killar som betyder något, du har fina vänner som älskar dig och din familj med, man klarar sig utan sånna killar då faktiskt, vissa är idioter och vissa helt underbara! Men hoppas att du hittar den rätta för dig.

YOU ARE PERFECT, JUST THE WAY YOU ARE.

DÅ, NU & SEN

DÅ: Segade hela dagen och så med flampisen, drog efter fyra timmar in mot stan. Mötte upp Gabbe, Ivar & Henke.
NU: Chillar med magont i min säng och dampar. Aj, ont. Lyssnar också på Eric Saade och instagramar lite.
SEN: Dö, dö, dö. På riktigt.