COVER

Inte direkt perfekt, blir bättre kvalitet osv nästa gång.
men hoppas ni gillar den i allafall, Kram kram.

Förlåt förlåt!

Förlåt förlåt för att vi inte har bloggat! Vi har fixat så mycket med covers och allt. Träffat massa vänner osv som man gör på lov. Igår när vi trodde att allt skulle bli skit tråkigt så ändras det faktiskt till en otroligt rolig kväll. Senare idag kommer det en cover upp! Excited? Visste väl det haha! Puss på er.

Otroligt charmig bild:


MIN STORA KÄRLEK TILL ERIC SAADE - grattis på födelsedagen min ängel.

Känner mig lite tvungen att skriva om Eric! varje gång jag har träffat honom har jag sett min drömkille stå där på scen och sjunga som en otroligt underbar ängel! 29 oktober 1990 föddes världens underbaraste person! Varje gång jag ser honom sjunga där på scenen eller vad som helst ser videoklipp, bilder & videoklipp! Vad som helst! blir så otroligt glad av det, blir varm sitter och ler skriker och märket att nästan hela tiden står stilla! Vill att den ska stå still, för att jag ska kunna se honom längre, varje gång jag är nära honom blir jag helt hyper & pratar om allt möjligt och när jag får en kram stannar hela mitt liv. Efter jag har träffat honom har jag honom i tankarna hela tiden. Kan inte släppa honom på lång tid, det blir oftast att jag överdriver på facebook & så men de är verkligen inte så för mig, men alla tycker det, men inte jag. Ett minne som jag aldrig kommer glömma, var när jag var på grönan med Lovisa och träffade Molly Sandèn, Ida Lafontaine & Danny Saucedo, dom va där och jag och Lovisa fick vara med dom, sen gick dom upp på deras VIP platser & jag och Lovisa klängde oss in i folkmassan! Sen träffade vi Ida & gänget efter! Vi bestämde oss för att åka tilt & jag var sjukt hyper sen säger Danny att vi ska få träffa honom backstage, fatta min känsla! Kände hur lyckan spred sig! Sen gick vi till ett ställe med Danny och väntade då en kille drog in oss fyra till en dörr, det första vid dörren var en trappa jag gick upp och såg hur han stod där uppe, mitt hjärta, det går inte att beskriva, det slog tusen extra slag! Jag gick först i trappan jag var så sjukt chockad! Han stod där tänkte skaka hand med mig, men jag klarade det inte jag kastade mig i hans armar och alla började skratta han med. Vi var där och han frågade om konserten och så, han frågade vad vi tyckte vad bäst jag ba: ALLT ! Tiden gick för snabbt med Eric vi tog lite bilder sen gick vi samtidigt ut med eric, alla var så avundsjuk och han har ju sagt att jag är hans största fan ni vet inte hur bra det känns för mig. Jag åkte där ifrån med underbara nya minnen och bästa dagen i mitt liv & jag var i himmelen och det var som att jag svävade på moln under konserten! Varje gång det är något jag kämpar för så gör jag det för Eric! Jag är fortfarande helt galen i Eric och min Eric sjuka har hållt i ungefär tre och ett halvt år nu. Jag upptäckte Eric när han inte ens var känd. På disney channel. Helt sjukt att jag fortfarande är lika galen i honom. Han är perfekt. Grattis Eric Saade på din stora dag. Jag älskar dig.
Eric Saade, jag älskar dig förevigt! 
11 september 2010 , bästa dagen i mitt liv

 
 




 
Det här är mina bilder, ser jag någon tar dom så anmäler jag direkt. 
 
 

Fredag & Höstlov.

Kan det bli bättre! skulle bara visa att jag lever jag uppdaterar mer sen, när vet jag inte kommer nog bli lite dåligt med det nu under höstlovet, hoppas alla får det bäst. Kram och kyss på er.

Jag idag

 
Nu sitter jag i skolan och jag är så stört trött, det är nästan helt obeskrivligt. Hela veckan har vi inte haft några lektioner, vilket är jävligt skönt. Nu så ska vi ha en redovisning idag som vi håller på att förberedda, haha, vi är sämst.
 
Ikväll blir det middag med min pappa och sen kolla på x factor med Sebastian på kvällen. Idag får jag lov också, lyckad spred sig när jag kom på det imorse! Det är snö också, jag och Fanny har vädigt olika åsikter om det. Jag älskar snön så otroligt mycket! Blev så otroligt lycklig!
 
Vi hörs senare idag eller imorgon. Ni får ha en grym fredag oavsett vad ni gör. Trevlig helg!
 
 
 
 
 

SNÖ!?

Nejnejnej inte snö!
Det får vänta lite till, nu kommer i för sig allt det här vara bort tills imorgon. Men ändå nu vet man att det är pågång liksom. Vill inte! Vill ha sommar! 
Men Mamma har lovat att får jag bra betyg nu så åker vi nån stanns på Jullovet! Yay!
Men nu ska jag kolla klart på Scrubs sen blir det Natti Nattii, Puss.♥ 
(hahahaha...nattinatti..)

New in!

Drog en snabbis till stan efter skolan med Mamma,skulle egentligen på dyberg/kern utsäljning, men vi han inte med det så vi gick in till Gallerian och kollade lite, fick med mig två blusar och ett par jeans ifrån Topshop. 
Bilden gör dom inte rättvisa fotade jätte snabbt så blev inte alls nån bra bild och jeansen glömde jag fota men kan lägga upp en bild hur de ser ut på sen.

KÄRLEK.

 
 

Kvällens planer:

Nu får ni faktiskt ett inlägg där jag berättar lite om vad jag ska göra! Haha, jag och Fanny kom överrens om att INTE SÅNNA INLÄGG. Ändå sitter jag här och berättar om det haha. Sorry fampel. 
 
♥ Skriva klart det sista på två uppsatser
♥ Träna 
♥ Städa mitt rum
♥ Ta hand om mig själv kväll
♥ Ringa Fanny
 
 

Vill. Ha. Nu!


För trött för att komma på en bra rubrik.

Är helt slut alltså, Slutade 1 gick hem, åt, och sen somnade.
 
Funderar på att gå ner till forum nu, behöver köpa några jeans, mina jeans går så himla lätt sönder av någon anledning.. Fast måste i så fall städa mitt rum först, och rensa mina kläder. Annars sa mamma att jag inte skulle få några nya kläder alls. haha så får se om jag orkar det.  
Har varit så himla trött senaste tiden, var nära på att börja gråta i morse hah,
nej men ett höstlov är verkligen det som behövs just nu!
 
men jag får väl börja städa mitt rum då, uppdaterar mer sen.

ERIC'S NYA LÅTAR. FINALLY.


GILLY HICKS UNDIES.

 
Älskar verkligen Gilly Hicks underkläder. Sjukt söta. Funderar på att klicka hem några. Otroligt söta.

THE LUCKIEST GIRL ON THE PLANET.


Seaside - The Kooks

Godmorgon, God eftermiddag och Godkväll.
 
Har inte hunnit skriva nått inlägg idag men tog iallafall med mig kameran till skolan, tänkte att det var smart så jag kunde lägga upp mer bilder. Men nu sitter jag här och ångrar det lite smått har rensat bort ungefär 200 st just nu finns ungefär lika många blajj bilder kvar. Men lägger upp några styckna av dom som faktiskt iblev hyfsade. Varnar för att jag hade fuldag idag bara.
 
Mamma är på pingistunering med min lillebror så jag står för matlagningen idag.
Efter som min brorsa (som är 19 snart 20) Knappt kan laga mat. Och han tror att han kan klara sig själv och flytta hemifrån snart.
.
På tal om det så kommer det faktiskti bli lite tråkigt den dan han gör det. Kommer ju få lägenheten mer för mig själv men ändå tycker det är lite kul när vår lillebror är hos sin Pappa och Mamma sover hos Magnus (låtsaspappa) Och det bara är jag och Casper som bor här, när vi har våra kompisar här samtidigt osv. 
Har i försig slagit va dom att jag kommer flytta hemifrån före honom haha. 
Men nu börjar det väll bli dax att börja laga maten då, ska sätta på Seaside som är min dagens ''spelasönderlåt'', Har verkligen lyssnat för mycket på den idag. Påväg till skolan, i skolan, hem ifrån skolan , och hemma. Haha .
 
 

 
 
Avslutar med Outfiten för idag , Kram kram ! 

OUTFIT - 23 / 10

 
 

Hjälp mig!

Ni måste verkligen hjälpa mig!
Ska färga mitt hår på Torsdag men har ingen aning om vilken färg 
 
Komentera jätte gärna om vd ni tycker är snyggast, behöver verkligen tips och råd. Håller på att bli galen på min beslutsångest!
1.
 
2.
3.
4.
5.
 
 
 
 
 
 
 
 

Smink

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRÄNING GER RESULTAT

 
(Såg nu hur fult det var med svart bakgrund) 
 
Tänkte att jag skulle skriva LITE enkla ändringar som kan hjälpa dig på vägen till din drömkropp. 
 
Ändringar:
♥ Börja träna varje dag, gör det till en vana. 
♥ Fota bilder från dag 1 - 100 och se skillnaden.
♥ Köp nya träningskläder, det gör det mig peppad.
♥ Gör 50 situps varje dag, bara för att.
♥ Börja gå promenader när du inte har något att göra.
♥ Ta bort godsaker i vecko dagorna.
♥ Skaffa gymkort, då kommer du känna dig tvingad att dra dig dit.
♥ Ät mindre pasta 
 

asos.se

Jag har faktiskt beställt hem dom har två sötnosarna. Ja,det är sommarklänningar. Men jag tycker så extremt mycket om dom. Gå in på asos.se om du känner att du vill beställa dom du också!
 
 

Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.

Måndag.. vad mer ska man säga
MEN jag fick precis reda på att vi får höstlov på Fredag, satan vad nice! Trodde det var typ två veckor kvar. Blir lite svårt att toppa förra höstlovet men vi ska allt försöka!
 
Sitter just nu på lektion så ska inte skriva så mycket mer. hann inte ta någon bild imorse så ni får nöja er med en dålig iphone 3GS bild.
Och Godmorgon föresten♥
Oj vad man ser att jag är trött, haha
 
 

Och så var det Söndag igen.

Måndag imorgon yippie!! (osv)
Är så himla skoltrött just nu. Men ska kämpa på nu det sista av den här terminen, det är liksom Jullov om en månad. Som sagt allt har gått så himla fort. känner mig redan stressad inför gymnasiumvalet, nationella osv. men men det blir säkert bra.
 
Helgen har varit sådär, rätt seg, Fredagen var ju som den var, då orkade jag inte göra något. Och Igår var Jag, Mysan, Heddz och Shallut hemma hos mig och myste lite ett tag, mötte upp Kasper Hugo och Marius,Aleks Johanna och Sabrina, drog vi till donken där det var några fler vi stötte på och sen till sickla av nån jäkla anledning.
Tog iallfall någera bilder, ska bli bättre på att fota lite. 
 
Och nu ska jag äta, plugga kolla solsidan och sen sista avsittnet av Jersey Shore, lite sorgligt att det är sista avsnittet faktiskt :(.
Kram sålänge!
Får lägga upp fler bilder sen vart nått konstigt med uppladdningen nu.
 
 

Tips!

Har lite tips till er, köpte lite olika hygienprylar igår som jag vill tipsa om. 
 
1. LUMENE radiant touch 2in 1.
Det här är alltså en ansiktimask och en skrubb, det bästa är att det är micro skrubb, man ska passa sig för grova ansiktsskrubber det gör att man sliter upp huden, om man har t.ex nån finne eller nått så slits den upp och blir istället till ett sår. 
2. LUMENE senseive touch.
En cleanser som inte torkar ut huden, av båda dom här produkterna blev min hud lenare bara första gången jag använde dom, köpte dom egentligen bara för att dem var på rea så visade det sig att dom var as bra ! Det bästa med dom här produkterna är att om är dom är väliga mot huden det är inge parfym , alcohol osv, och dom är gjorda på naturliga produkter.
3. Dream lumi touch.
Riktigt bra conseler som jag har köpt flera gånger nu. det som är bra med den är att det är en hilighter också. vilket ger mer lyster i ansiktet. 
4. NIVEA pure & sensitive, jag tycker personligen att dom här deoderanterna är frächast eftersom man sprayar på dem istället. Anledninger till att den här är så bra är för att den är hudvänlig , alltså inge alcohol, parfym osv. Vilket gör att man kan använda den efter man har rakat sig också, dom andra jag använt innan har det svidit till och blivit röda prickar efter jag rakat mig.
 
 
Och juste Fick en kommentar att neutrogena ansiktserien som luktar så gott INTE är bra, det kanske jag i för sig skulle förstå det är så mycket parfym i den så man får utslag av den även fast man inte har så känslig hud.
Så Tack Issa! 

Tråk väder

Sitter och kollar på repriset av xfactor, Hejja Malcolm!!
 
Usch vilket tråkigt väder det är.. man har ju inte lust att göra något annat än att sitta hemma och gosa in sig i en filt. Får se vad jag hittar på måste i allafall ner till forum och lämna tillbaka ett par jeans. Och sen ska jag ringa my som ska komma hit ocksåå.
 
Såg att Darin ska vara med på ''Så mycket bättre'' nyss på tv. oj vad jag kommer att följa det.
Är det bara jag som fortfarande har kvar min crusch på honom ? 2004 - 2008 var jag galen i honom, hade hela väggen fylld av affischer och en som täckte halva väggen med en bild han hade signerat själv (nöjd) tror dock jag råkade slänga den när vi flyttade.
 
Men han är så himla söt, och sjunger så jäkla bra. Man hör liksom på hans röst att han är snygg.
 
 
Nej nu ska jag slänga i mig lite kaffe, sätta på die young med kesha och piggna till. 
Kram så länge!
 
 
 

Vilken dag.

Har varit på begravning hela dagen.
Det var både fint och skönt men också väldigt tungt.
 
I allafall så är det därför jag inte har hunnit uppdatera.
Kommer bli bättring imorgon, kram och godnatt! 

Freeeeeedag

Nu är det Fredag brorsor. Det innebär att jag drar iväg ifrån Stockholm över helgen. Jag ska på återträffsläger för min konfirmation. Ligger drygt en timma ifrån Stockholm. Jag har inga alls förväntningar utav lägret, men just nu är jag faktiskt rent sagt otaggad på det här. Men jaja, jag lovar att det blir kul när jag väl kommer Eftersom att jag kommer vara borta över helgen så kommer jag göra tidinställda inlägg och kanske blogga från mobilen om jag har tillgång till internet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garderobsrensning

Håller på att rensa min garderob.
 
Behöver verkligen uppdatera den också är så himla trött på alla mina gamla tråkiga kläder
Mötte faktiskt upp Mamma och skulle shoppa lite idag, men det gick inge bra slutade med att jag sa att vi skulle skita i det och åka hem. Hon blir så irriterad ibland när det tar ettt tag för mig att hitta något.
 
Måste hitta nått som jag kan ha på mig imorgon också, ska på begravning. Åh vad svårt, och egentligen så kommer ingen bry sig om vad jag har på mig men ändå är det så svårt att välja.
Så här ser den ut just nu, själva garderoben är inte riktigt klar än, och man ser inte alla kläder för jag står liksom i mitten. 
Och om sagt kanske kommer en bloppis sen också ska ju rensa min garderob hos Mamma också!

Vardagslyx

Åt precis en rikigt god middag!
Var vrålhungrig åt ingen lunch. Killarna käkade pizza på Hasses (pizzeria) och jag satt bara där med en cola omringad av goda pizzor, jätte jobbigt var det. Så nu belönar jag mig själv med lite glass och chips.
 
Ibland tycker jag man får unna sig lite vardagslyx!
Därför gör jag det, varje dag.
Nej men typ, måste skärpa mig. Aja slut pratat om det 
 
Sitter och försöker hitta lite olika snygga hårfärger, måste verkligen göra nått åt mitt hår snart, har sån himla beslutsångenst ena dagen bestämmer jag mig för att färga ljusare andra dagen tänker jag att det kanske inte blir snyggt, Jag färgar det brunt istället. här är dom olika hårfärgerna jag väljer imellan.
 
 
 
Och juste Ang kommenarer så kommer vi att svara på de snart, så att ni inte tror att vi bara struntar i dom.
 
 

OUTFIT - Körde på något enkelt

 
  Tröja - Hollister. Jeans - Dr demin. Skor - Uggs. Jacka - Tommy Hilfiger. Väska - Mulberry
 (ursäkta mobilkameran)
 

GODMORGON

Nu har den där perioden börjat när jag verkligen försover mig, hela tiden. Åh, det är så otroligt jobbigt så jag inte ens kan beskriva känslan. Jag kommer verkligen inte upp ur sängen. Jaja, idag är det Torsdag. Bara att bita ihop. Imorgon är det fredag. Ska iväg över helgen, så kommer göra massa tidinsinlägga inlägg till er. Jaja, godmorgon sunshines. Vi hörs senare idag. Ni får en dagens outfit bild sen.
 
idag vill jag bara mysa i mjukiskläder och sen somna om. (snyggt vägguttag)
 

Rise & Shine

Godmorgon!


Kom och tänka på en sak när jag vaknade, skulle kolla på klockan och kollade då också på datumet. Det är fan typ en och en halv månad kvar till jag ska göra mitt första gymnasium val. Det är ju helt sjukt vad veckorna bara flyger förbi, känns som jag nyss gled runt på Smögen liksom.
Det är verkligen helt galet, måste verkligen börja satsa ordentligt nu i skolan, har så himla lätt för att lalla bort alla lektioner.

Oj, och nu ser jag att tiden bara flyger förbi också, måste skynda mig nu.


Dagens klädval ser ut såhär.

 
Min sjal ser ut som en rosa handduk på dom här bilderna vill bara påpeka att det är det inte och fråga inte vad jag gör med mina armar på fösta bilden för det vet jag inte ens själv :D

 


Pyjamas

Bytte om till Pyjamasen och gjorde mig redo för sängen. Ska bara Ner och spela lite gitarr med Pappsen sen är det slut för idag. 

Börjar klockan åtta imorgon igen, usch, förstår verkligen inte meningen med att man ska börja så tidigt!? Presentationen blir bara sämre för att man är så trött.
Bättre att man börjar vid 9 halv 10 och i så fall sluta lite senare.
Men får väll helt enkelt leva med det. 

Haha min fjoll-pyjamas. (blev bländad när jag kollade upp det är därför jag koller ner i marken.)
 
Brukar egentligen inte sova med pyjamas, men just nu är det nått fel på mitt element så det är rätt kallt i mitt rum, har dock ett jätte stort varmt täcke men det blir så jobbigt att gå upp på morgonen om jag inte har nått varmare på mig, det är därför jag har kommit sent varje dag den här veckan för att det är så varmt och gosig under täcket och så kallt i rummet, så man vill inte gå upp, och då somnar man om.. 
 
Good night, sleep tight, wake up right, eller vad man nu brukar säga. ♥

NU ÅKER HÖSTJACKAN PÅ

 
 Är det bara jag som redan har fått en sån där underbar julkänsla? Åh, den här hösten har börjat så underbart bra. Älskar denna årstid. Förutom att jag har otroligt svårt att komma upp på morgonen. Många har frågat vart min jacka är ifrån, den är iaf ifrån Tommy Hilfiger. Jag har ingen aning hur mycket den kostade och det var ett tag sen den blev köpt. 
 
 

Skor?

Fick en fråga om vi kunde lägga upp några snygga höst skor som inte var Ugg's, Primeboots eller Hunters.  Så jag gjorde ett snabbt litet Collage med skor jag tycker var snygga.

Men en grej jag har lite panik över är skor i vinter? vad ska man ha egentligen!? vill inte ha Ugg's igen. Har Funderat på fodrade Converse men dom känns för kalla, har ni nått tips? Dela gärna med er isåfall och hjälp mig! 


Höstboost

Nu när sommaren är slut och all solbränna man fått bleknar bort.
Är det många som går ner i ''höstdepression''.
Så jag tänkte ge lite tips på hur i alla fall jag tänker hålla mig borta ifrån det.

För det första så ska man tänka på allt positiv med hösten. Även fast jag älskar sommaren med stort ä, Så längtade jag faktiskt lite till hösten i somras. Hösten kan faktiskt vara riktigt mysig. okej det kan finnas vissa dagar man känner ba: ahapp..
Men när det är soligt, träden har alla olika färger, och man kan använda sina stora mysiga sjalar är det faktiskt riktigt härligt. Sen tycker jag att det finns så otroligt mycket mer snygga kläder på hösten också.

Det många brukar göra till Hösten är att fräscha till håret lite, klippa bort det slitna som blev till på sommaren och färga bort det som solblekts, oftast blir det något mörkare färg på håret. Det ska jag också göra men jag har bara sån besluts ångest över vilken färg jag ska färga.. har ni något tips?

Nu ska jag verkligen inte tipsa om det här men jag tänker köpa solariumkort, ska absolut inte sola för ofta men bara så att jag inte bli allt för blek.
Det finns ju andra alternativ som är egentligen mycket bättre, det är bara det att jag är för lat för att hålla på med sånt. Men B.U.S alltså brun utan sol körde jag med förra året funkade jätte bra för mig, sen har jag också hört att kastanjevatten ska vara riktigt bra, allt sånt hittar ni på kicks, åhlens osv.

Ta hand om hyn!
Nu kommer man börja använda mycket mer smink och därför kommer hyn att försämras, har själv märkt stooor skillnad. Så ska verkligen inskaffa en hudvårdsserie. Den jag tänker köpa är Oil-Free Acne Wash Pink Grapefruit Facial Cleanse, (långt namn) vet egentlign inte om den är bra Har bara luktat på den och den luktade sjukt gott, så jag får testa den sen tipsa er om den var bra eller dålig.
 
Träna! 
Jag ska verkligen sätta ingång med min träning också har varit så himla dålig med att komma igång men nu fasiken så ska jag börja igen! Märker redan nu hur mycket tröttare man är nu när det är mörkare ute, tänk då i vinter när det är kolsvart nästan dygnet runt. Att träna ger en mer energi plus att man har svårare för att bli sjuk, vilket är otroligt skönt att slippa alla förkylningar man kommer få.

Till sist men inte minst in skaffa lite nya höstkläder, det tycker jag gör att allt blir mycket roligare. Jag brukar för det första satsa på några nya jeans. Sen några mysiga tröjor, skjortor nån snygg jacka, nya skor, osv.

Gjorde ett litet collage med lite olika wanties.
Hoppas mina tips hjälpte er på något sätt, KramKram! 
 
 

MYS OUTFIT PÅ HÖSTEN


TRÄNINGSTIPS BY NORA

 
Ett väldigt stort intresse som jag har är att träna och tränar egen träning varje dag, eftersom att jag har slutat på alla aktiviteter jag gick på. Så därför köpte jag gymkort och träningskläder och springer och tränar varje dag. Jag gör också styrke övningar varje dag.
 
Måste verkligen tipsa er om den här tjejen och dom här övningarna för magen. Det är skit jobbigt och as bra. Jag blev helt fast i den här tjejen. Lägg er på en sån där matte med datorn bredvid och härma henne. Kan lova er att man ser reslutat efter minst en månad.
 
 
Här är en svensk tjej som också är väldigt inspirerande, hon är personlig tränare. Hon visar massa övningar som du kan göra hemma. Behöver inga vikter eller någonting alls. Hon ger super bra tips och man får riktigt träning.  
  
 
Sen tänker jag också tipsa er om nikes träningsapp! "Nike Training Club" jag använder mig utav den när jag tränar ibland. Där kan du göra massor med olika "workouts" du kan välja lite hur du vill göra. Tex "get strong, fet toned, get lean, get focused" sen kan du välja nybörjare, medium, eller hårdträning. Enda nackdelen med det är att du måste ha vikter hemma för vissa pass. 
 
         
 
Vill ni att jag ska tipsa om ännu mer träningstips? Och vill ni att jag ska lägga ut lite mer om hälsan?
 
 

Musik ♥

Godmorgon!

Vaknade på rätt sida idag, även fast jag börjar så tidigt som jag gör. Riktigt skönt eftersom jag hade en sån dålig dag igår. Dansar just nu runt i mitt rum samtidigt som jag försöker sminka mig och blogga. hmm. går sådär..

Undrar vad det egentligen är som gör att vissa låtar kan få en att känna så mycket medan andra inte påverkar en ett dugg.

Det är verkligen sjukt hur mycket olika känslor man får från låtar. Man kan känna sig kär även fast man inte är det, ledsen fast det inte finns någon anledning, glad, arg, trött, cool, osv. Haha jag brukar iallafall känna mig cool när jag har t.ex. nääk eller Mac Miller i lurarna när jag är påväg till skolan. Har också kommit på att jag måste se sjukt töntig ut för jag går liksom i takt med musiken, (tänk er då en hiphop låt) Sen har jag alltid mitt stoneface på. Måste se jätte roligt ut.  

En låt som iallafall får mig att rysa och le lika mycket varje gång är den här.

Vet inte vad det är som gör det, men känns som jag är på toppen av mitt liv när jag lyssnar på den. 

Så himla bra!

Har ni några speciella låtar som får er att må bra?

Kommenera gärna! Vill gärna ha lite tips om fler sånna låtar :) 

Dagen klädval ser i allafall ut såhär

Hahah ser så himla blek ut när jag ändrade ljusstyrka på bilden. fast är samtidigt så är jag ganska blek också.. 

 

 
Ha en underbar dag, kram!

 


And we're back!

Sådär ja, nu är vi tillbaka i bloggvärlden igen.
Fast den här gången har vi bättrat bloggen till 100%, designen är tillfällig. Vi kommer att ta bättre och nya foton och göra en riktigt snygg design, men eftersom livet krockar med våra planer så kommer det nog ta ett litet tag innan vi har fått klart den andra designen så ni/vi får nöja oss med den här så länge.Och stort tack till johanna för designen!
 
I den nya och förbättrade hedins.blogg.se kommer ni kommer att få: bättre uppdatering, bättre bilder, bättre skrivna inlägg, videoinlägg, covers, bloppis, frågestunder osv, osv..
Vi hoppas på att få tillbaka alla våra gamla läsare och så såklart massa nya. Vi tycker att det ska bli jätte kul att sätta igång igen och hoppas att ni känner detsamma.
Så stay tuned och kram på er så länge ;)