Bloggpause!

Hörrni! som ni kanske redan har märkt så blogger inte jag ett dugg längre, och det är för att det är så sjukt tråkigt att sitta framför datorn, så att jag tänker ta en liten bloggpause, jag kanske bloggar ibland när jag inte har nått annat för mig.  jag vet att bloggen är rätt dålig nu, men jag tror varken jag eller Nora kommer sitta inne framför datorn nu i sommar och det tycker inte jag heller att ni ska göra, passa på och njut ! :)
kommer börja blogga som vanligt igen vid augusti/september.
Så jag hopppas alla får en riktigt jävla bra sommar, min har redan varit underbar och den har bara börjat!
Kram , Fanny.

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

( Klicka på bilderna för att få dom större )



Ciao!

SOMMAAARLOV

SOMMARLOV! Fan vad jag har längtat efter det här. Äntligen ;) ikväll blir det firande hos Linnea! Tälta, bada med massa tjejer. Ska bli super mysig faktiskt. Först ska jag vara hemma och ha lite firande med familjen, sen dra dit. Ska bli extremt roligt med sommarlov! Har en sån där härlig känsla i hela kroppen. Det kommer fler bilder osv snart! Hoppas att ni får bästa sommaren :)


Swag

Hejsan alla vänner.
Nu sitter jag hemma hos idisen och vi har på oss ansiktsmasker. Haft mys dag och färgat idas hår, med hjälp utav Linnea. Imorgon ska man upp sex för att fixa sig inför skolavslutningen. Ska bli härligt med sommarlov. Vi har ätit glass och kollat på extremt roliga videoklipp på youtube. Båda har antingen kissat på sig eller pruttat ner sig. Haha, låter fresch, huh? Japppp, tagga sommarlov imorgon iaf! Nu ska jag fortsätta myskvällen med Ida, så får ni mer info senare om hur jag ska fira mitt sommarlov imorgon :D
NI FÅR INGEN BILD ALLA VAR FÖR FULA :)

Skit rolig dag!

Hade en extremt rolig dag i skolan. Började med brännboll, typ tredje världskriget mellan våra klasser. Sen kollade vi på film och avslutade hela dagen med vattenkrig, haha as roligt! Efter det åkte jag och Linnea till centrum för att fixa en grej och sen hem till Linnea! Nu är jag stressad för jag ska till Ida snart så måste hoppa in i duschen och fixa mig lite lätt! Sover hos henne inatt eftersom att det är avslutning imorgon, vi måste ju fixa oss tillsammans ;)



Taggad inför brännboll&vattenkrig!


Tränat + shopping

Tränat så att jag spytt! OHYEAH!
Sen har jag hämtat ut paket & shoppat massa hårgrejer, plus mat & saker tills imorgon, blir skit NAJS! Skulle solat också, men tiden räckte inte till!
Nu blir det fotbollskväll med jordgubbar osv med mammsen!

Kom igen nu Sverige!


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Herregud vad vi har vart dåliga nu. Skärpning! Hade en otroligt kul kväll runt Huddinge med massa vänner och söndagen slutade på rix fm festivalen! Jätte mysigt! Vart med Fanny hela helgen, var super kul! Imorgon är det brännboll, vattenkrig, film & annat mys som gäller i skolan. Sen på onsdag är det avslutning. Massa mys planerat om det ;) mer om det senare! Nu får ni lite smått&gott ifrån helgen!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_206261535.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_206261581.jpg" class="image">


Mitt hår idag


hola


Tradition!

Hello Daaaarlings!
Idag är det Sveriges national dag. Vilket betyder.. Nora&Fannys traditionsdag! Baaaam. Så nu ska jag fixa mig & sen möta upp bestie. De ska bli fett kul Asså. Herregud, tänk att de var ett år sen nu som vi var vid Långholmen & badade och allt. Shit vad tiden går fort! En vecka kvar sen är det sommarlov, helt ofattbart! Taggaaaa! Mer om sommarlovet någon Annan gång! Nu måste jag fixa mig! Puss!

Ett år sen:


Sista konserten i åttan


Träningsapp

Tänkte tipsa er om den här träningsappen! "Nike training club" den är skit bra! Du får en personlig tränare sen bestämmer du hur mycket du ska träna & vad du ska träna. Ett sånt pass håller från 15 - 1h. De är så bra! Och om man inte orkar träna utomhus så är de här en perfekt lösning ;) dina personliga tränare kan tillexempel vara "beyonce, Rihanna osv.. Dock tar de väldigt mycket plats på mobilen. Men riktigt värt att ladda ner!


DAGENS:

Idag ska jag först till skolan såklart. Sen efter har jag soundcheck klockan tjugo över tre. Därefter ska jag till stan & möta upp Fanny! Shoppa hennes skolavslutningskläder tror jag de var. Sen ska vi på min konsert som börjar vid sju! Kommer sjunga jätte dåligt, känner de på mig ;) efter konserten åker vi hem till mig&har myskväll osv!


Gått powerwalk

Godmorgon babes! Gick upp halv sex idag&startade morgonen med powerwalk. Fyfan vad skönt de var! Dock har jag en förjävlig träningsverk ifrån igår.. Men de var lätt värt att dra sig ut faktiskt! Nu ska jag göra en big frukost, för de kurrar i min mage ;)


FLÄTA


Sovmorgon!

Hallloj bloggreaders.
you know the story .. jag har inte bloggat för att jag inte har orkat eller för att jag inte har hunnit :D
Idag har jag iallafall sovmorgon men det blev inte riktigt någon för mig eftersom jag gick upp i vanlig tid iallafall för att jag behövde min sovmorgon till att plugga , har nämligen 3 prov idag i dom tråkigaste ämnerna så det var ju motiverande att slösa hela min sovmorgon på det.. .. gud va kul!
nej men jag tror att det här är dom sista proven så det är bara att satsa in i de sista liksom :)
Efter skolan idag så ska jag möta upp Mammsi i Stan och shoppa lite, kanske solar lite innan också ... heh vill bli brun innan bikini sessongen börjar .. som egentligen borde vara typ nu.. vafan är det här för juni väder liksom ?
Menmen back to work!
Dagens outfit ser i allafall ut sådanhära:
Jeans : Dr Denim
Blus : Mexx
Sjal : Ingen aning.
Hahah skulle ta en ''fin'' bild i solen, man få ju kämpa för att hålla ögonen öppna, ser ut som jag håller påa tt skita på mig :D

Vila i frid klara <3


STAN:


Sjungit på bröllop + Elin!

Tjena snyggingar!
Sjöng på bröllop igår, de gick bra iaf! Fick lite mer pengar så de var ju rätt härligt!
Elin sov här, de började med myskväll och närmare natten så blev de lite galet där asså! Var väldans kul iaf! Idag måste jag förbi stan och köpa jeans! Så de ska vi försöka fixa nu ja! Måste bara få tag på idioten som ska med mig in ;) Hehehe.. Imorgon blir de sexuall kunskap i skolan. Både måndag&tisdag faktiskt! Sen blir det förmodligen slagg hos Fampe på tisdag! Men berättar mer om mim vecka senare! Puss puss


Godmorgonmys med vovven igen


Myser med min vovve såhär på morgonen.. Hihi mysigt!


Godmorgon

Hola, våra miljontals läsare.. (host) idag är det skola som gäller om ett tag. Fett mys! Nej men seriöst. Har typ bara två lektioner. Matte slöjd, sen ska vi kolla på niornas show & sen ska jag till tandläkaren! Jaaa :D skoja, fett läskigt tänk om du säger att jag har tandsten eller nått.. Fett nervös! Efter de ska jag till daddy och träna på låtar till bröllopet imorgon, ska bli fett kult! Senare ikväll ska jag träffa min käre kusin tror jag. Blir en bra fredag! Haha, hörs senare då!