SVARAR ÅT FANNY / avundsjuka är den finaste komplimangen

"hahahahaha asså seriöst har du ingen värdighet eller? bara så du vet alla kan vara slampiga men alla kan INTE vara sexiga. och DU kära vän är bara slampig. stackars dina föräldrar du skämmer ut dom något så otroligt. Dom kan inte vara nöjda med att ha en sån dotter som dig, dålig i skolan och skit haha kommer bli kul sen när du jobbar på donken eller städar på toaletterna i forum ;) lycka till med att köpa massa märkeskläder då och flytta till en egen lägenhet ! :) kram på dig."

MITT SVAR TILL DIG:

1. Hur kan hon vara slampig? Är det så stor deal av att lägga upp en bild i bikini? Så alla dom som betyder om i ett omklädningsrum, dom kallar du för slampiga då eller? Herregud, kolla runt lite på facebook, kan lova dig att mycket mer en hälften laddar upp bilder på de själva i bikini osv. Och personligen tycker jag att Fanny är sjukt sexig & det är jävligt många fler som tycker ska jag säga dig, börja titta på hennes profilbilder ska du se.

2. Hennes föräldrar är otroligt nöjda över Fanny, det ska jag säga dig, det vet jag som står henne närmast av i släkten och närmast av hennes vänner enligt henne själv dårå. Hennes föräldrar är stolta och det vet jag själv, så blanda dig inte in i hon och hennes familjs liv och en sak till det finns inte donken i forum och vad vet du om det är Fannys drömjobb? Och förmodligen är det någon i nacka som har skrivit det här för att du vet att hon bor i nacka, vi har nämligen inte skrivit ut det på bloggen..

3. Tycker det är jätte roligt att man kan söka upp IP nummer hur enkelt som helst här i världen, sen är det bara att anmäla. Så det är gjort! Just so you know :* Och hur fegt är det att inte skriva ut för & efternamn om du inte ens kan stå för det du skriver, skaffa respekt och tagga till månen eller något

4. "Lycka till med att köpa massa märkeskläder då och flytta till en egen lägenhet" Du det där med lägenhet går riktigt bra eftersom att jag & Fanny redan har en lägenhet! Märkeskläder köper hon för egna pengar, så GTFO
FÖRRESTEN, avundsjuka är den finaste komplinmangen

Kommentarer
Postat av: Lina

GO YOU! Ofta har ni en lägenhet tillsammans?:o hur, ni är ju bara 97or..? :)

2012-01-26 @ 17:12:23
Postat av: elin

hahah vilken liten bitch!

skit i den där avundsjuka jäveln

2012-01-26 @ 17:18:24
URL: http://wale.devote.se
Postat av: Simon

Vilken äcklig liten snorunge

2012-01-26 @ 19:00:44
Postat av: Anonym

Aa, lycka till att söka upp IP:n, inget småtjejer klarar. Om man sitter bakom proxy då? Vad gör ni då?

2012-01-28 @ 17:48:47
Postat av: Ivar

Asså som det ser ut nu verkar du inte så jävla kasig. Om det är så att du inte ens vågar skriva namn är du ändå lite rädd för att dom ska hitta din ip adress. Och för det sista det är säkert så att Fanny är så jävla mycket snyggare så att du ska tracka henne så att hon kommer mer till din jävla nivå.

2012-02-01 @ 23:14:16
Postat av: Tove

Men ? haha

Du är bara avundsjuk, Fanny är jätte snygg & snäll den korta tid jag träffat henne, slampig ? du har nog fått fel uppfattning..

Vadå så om de har märkeskläder är det fel, du kanske inte har det men hur många har det ?

Lägenhet, alla vill väl ha det ?

Lämna namn om du nu ska va så elak, och till dig som skrev om ip-adressen som inte Nora kan hitta ?

Du det är inte så jävla svårt!

Ta INTE åt er tjejer, ni båda är grumt bra! :D

...vänta hur fan kan du tro att Fannys förelderar inte är nöjd med henne ?

Ens mamma & pappa älskar en även om man gör något riktigt riktigt dumt, hah stackare du är som inte fattat det :')

Kram

2012-05-01 @ 18:06:27
URL: http://tovemrsbieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback