SLEEEPOVER WITH MY BÄSTIS

Hej broes, sitter här med slampisen och har mysigt som fan. Efter några inställda planer pga våra föräldrar gjorde vi de bästa av situationen och fick skjuts av Kristoffer dit. Najs najs. Nu chillar vi bara hemma med en ben&jerry och godis påsar och lite så, najs lördag ändå.

bilden är ifrån femman, kärlek..


Duuuuscha


Igår i bilder


... det var ju vår ...


Frrrreeeeedag!

Ja äntligen fredag!
Idag blir en ganska chill dag, tror jag ska dra på zumba och sen tagga hem till Ivar där några randoms befinner sig. Sen efter det tar jag med mig luvsan hem till mig och så sover hon här och så, det blir rätt najs! Idag har det vart en rätt så chill dag i skolan faktiskt, men dog lite på musiken & killarna fick sluta typ en halvtimme tidigare än oss! Så jäääävla lågt.


Träning + plugg / vad vill ni läsa om? kommentera!

Hej bästa läsare, nu sitter jag här hemma och ska snart äta och plugga lite. Tränar på en låt lite lätt också. Hehe, ska börja blogga lite mer om intressanta saker eller vad vill ni läsa om ? :D
Berätta för oss babes!
En söt bild på mig, Ivar & Philip
image description

Tillfällig ny design


I'm trying to get you off my mind, it's time to finally face reality..


Riktigt bra låtar



dreamoutfit


LYCKLIG

Hej härliga läsare, jag sitter här hemma men en mcflurry i handen. Jag har vart ute och tränat och pluggat hela dagen, förlåt för dålig bloggning alltså. Tränat massa på en låt också, en cover kommer upp på bloggen ja! Kanske bloppis också..? Mycket planer på g när det gäller bloggen!
image description

SÅNT HÄR GÖR MIG SÅ GLAD



"Hej Nora!

Jag började läsa din blogg i slutet av sommaren 2010. Och jag är väldigt glad över att jag hittade den, du har inspirerat mig så mycket och du har fått mig att få bättre självförtroende. Du verkar vara en sån härlig person som alla älskar med ett så vackert utseende. Du har verkligen förändrats sedan jag började läsa din blogg, men du har gjort det på ett bra sätt och det är det jag tycker är bra!
Meningen med denna texten är att jag bara vill säga tack. Tack så mycket Nora Hedin för att ha hjälpt mig så mycket genom bara att blogga.
Du är min insperation, och jag kommer fortsätta att läsa din blogg så länge som du har kvar den.♥"

Om ni bara visste hur glad jag blir av sådant! Tack, tack, tack vad glad jag blir! Ni är så underbara, och tack till dig som skickade in kommentaren, höjer mitt självförtroende när jag får sånna kommentarer. Så nu har vi höjt varandras! Så sjukt tacksam när jag får sånna här kommentarer, ååh älskar er!

Sööööt


Drömmer samma dröm varje natt, vad vill den mig..


BOYFRIEND


Sitter forever alone, i något random klassrum

Hej bebisar, har svenska och blev inflyttad till något random klassrum. Sitter helt jävla forever alone, herregud. Mobboffer no.1 here alltså. Spelar rumble och så också, ska göra ett svenska föredrag, lycka till? Tack! Ber Fanny ringa mig och lite så också. Idag efter skolan bär det av mot Stockholm central, vår fina stad. Ska träffa några, fika, shoppa sedan träna. As mysigt. Idag är det ju tyvärr inte finaste vädret, men bara det är varmt funkar allt bra för mig ska jag säga er. I det klassrummet jag sitter i har jag iaf lite bakgrundmusik pga b klassen som spelar i band där över mig, låter bra. Går ju trots allt i musikskola ;) Asså nu sitter jag och skriver till mig själv för absolut ingen enda människ i världen kommer läsa detta så? Varför fortsätta.. Jo, jag skriver till mig själv. Göra något kul iaf. Yeah bitches. Efter lunch har jag bara två lektioner, gympa och no, gympa = bli betygsatt i mattochringserien? Snälla, jag kan inte ens göra en kulebytta. F på mig osv.. Hejhej. Sen har jag No... NEJ, orkar inte med No, buhu. Vill dö, nej, men jo. Nu är det en timma kvar på min svenska lektion, japp jag har två timmar svenska, stackars lilla mig. Eller inte så liten, men men.. Känner att det här inlägget kommer bli det konstigaste ni någonsin har läst. Eller aa, ni kommer ju inte läsa det.. Men det konstigaste jag har läst. Fan vad fel det här blev nu, dnerbneo PMS hejdå

HELT SLUT KÖRD

Körde fan riktigt bra på gymmet idag, med Linnea, mitt lyckopiller, hon får mig alltid glad. Börjar redan tagga inför helgen, därför gäller det att satsa på skolan denna vecka :D Eller nått...
DÅ: tränade på gymmet i två timmar, yeah
NU: blogga, ringa Fanny
SEN: Duscha, äta, göra svenska läxan, smsa
söt tjej där ↓

NEXT: THE GYM


MASSA LÅTAR BLIR UPPLAGDA NU MEN SKIT SAMMA, älska


Haha, kommer ni ihåg den här musikvideon? Såååsöt


Outfit idag, enkelt

Skor - Hunters, Jeans - Hollister, tröja - h&m, sjal - Åhléns, väska - accent


Tankarna snurrar runt mig


HEEEELG

Hej bloggen! Står på tcentralen nu påväg från en grym helg.. Imorgon är det måndag, nya tag & ny vecka. Har tyvärr inte kunnat blogga så mycket nu i helgen! Men skrev ju om min fredags förut! Men lördag ja! Vad gjorde jag? Jag jobbade & tjänade pengar osv! Så jäkla najs alltså. Kom hem rätt sent igår kväll och hade myskväll med Fanny & jag sov där, as mysigt. Gick upp hyfsat tidigt imorse och hämtade en flyttbil & flyttade grejer fram och tillbaks! Shit, dagens träningspass? Det var ändå kul & eftersom man har en sån underbar vän fick jag ta över en tröja & en väska, love it. Fannys rum blir helt galet fint! Orgasm på det alltså. Nu väntar lite plugg osv & sen bara chill kväll tror jag! STÅR OSMINKAD PÅ TC, inte likt mig (applåder tack)


Zumba, tacos, mamma och pojkvän kväll, suttit ute

Japp, rubriken är en sammanfattning av min kväll, låter rätt härligt va? Vi såg på skavllan och sen Breaking Dawn men trött som jag var lyckades jag sova igenom hela filmen på andre, härligt! En ben&jerry står kylskåpet och väntar på mig, men är verkligen inte sugen på godis eller något.. Tycker inte om det så mycket längre, haha gud driver. Men äter inte så mycket sånt längre, stolt över mig själv. Nu ska jag upp i mitt nystade rum och gå igenom massa nya låtar som jag kan, bland annat mina egna skrivna.. Imorgon blir det upp tidigt och sen bär det av mot Fanny och sen jobba, rolig lördag.. Haha har Fanny iaf!
Vi får höras senare, massa kärlek!

DRIVBILD HAHA


SHORTSPREMIÄR!


Svar på frågor


Varför bloggar inte Fanny?
Hon har inte lust och tid just nu, men hon kommer snart igång igen!

Använder du linser, Nora? Super vackra ögon. Nej, jag använder inte linser! Tack så mycket!

Går inte du i skolan, du är alltid i stan på dagtid?
Haha, jo självklart går jag i skolan. Har bara vart mycket i stan med skolan på sistone, studiebesök osv.. Har också slutat mycket tidigt de senaste dagarna.

Kan du
filma video på hur du tränar? Självklart kan jag göra de! Ska kolla med mina kompisar idag om dom kan filma lite, för idag blir det träning!

Vad hände med dig och Elin Ejderskog?
Det är rätt privat, men vi hittade egna vägar eller vad man ska säga, ja vi tappade kontakten hela plöstligt bara och började umgås med andra och nu pratar vi inte ens med varandra, det är lite synd. Men det handlar mycket om mitt privatliv, men nu har du fått ett kortfattat svar.

Går det bra för dig i skolan?
Jadå, det går bra faktiskt. Har höjt mig otroligt mycket sen förra terminen, pluggning ger resultat!

Vilket gymnasium vill du söka till nästa år?
Åh, jag vet inte. Antingen Rudbeck i Sollentuna, eller Rhytmus, Kulturma eller något, får se vad som händer.
Jag bor i värmland och jag älskar eran blogg! Vad kul att höra! Hoppas du fortsätter läsa.


Vissa killar vill förändra hela dig, men den rätta killen vill bara ändra en sak - Ditt efternamn.


HELGENS PLANER:

FREDAG: Träffa Andre och snacka om lite grejer, sen ha myskväll med min underbara mamma.
LÖRDAG: Repa in en låt med Fanny och sen jobba på kvällen med fampan, sen slaggar jag hos henne.
SÖNDAG: Hjälpa Fanny med att flytta, hon ska alltså flytta ifrån Nacka till Huddinge, så ska hjälpa henne med att flytta över grejer och så. Sen på kvällen blir det väl massa plugg som väntar, usch

Östermalm

Hej snyggisar!
Idag slutade jag tolv så drog hem nästan på direkten, jobbade en del med en låt som jag håller på med. Var kanske hemma i en timme eller något och sedan åkte jag till Östermalm, hade konsert. Gick väl helt okej, men var otroligt tråkigt på repitionen, så jag somnade. Käkade på donken med Fripps och grapparna också. Sen drog jag hem med Fanny med tåget, mysmys.
RIGHT NOW: Nu sitter jag här med äckligaste mensverken och är super trött. Ska ta en dusch och sen blogga lite mer. Måste fixa mig lite inför imorgon, ha min underbara skönhetskväll som jag har varje torsdag kväll.

SÅHÄR SÅG JAG UT IKVÄLL:



Best feeling ever! When you sleep And the sun wake you up


Godnatt babes


SHIT I LOVE


sommarkänsla


Kvällens planer:

Ska ta en lång dusch med massa skönhetsfix på mig själv, känner mig så äckligt just nu. Ta en riktig skönhetskväll och sen sätta på en super mysig film som jag älskar. Sen blir det väl lägga sig i sängen och ta det lugnt. Nu ska jag fixa allt det här och sedan ta en otroligt mysig skönhetssömn, haha vad jag överdriver. Puss

Hår

Tumblr_lta4ljaiem1r0bpgno1_500_large
340819643_oy4aho6u_c_large
Tumblr_ltdpzvgrrb1qd3f5co1_500_large
Jag älskar långa fina lockar, det bästa jag vet. Kolla vad fina hår!

Världens snyggaste hunters!


ÄLSKA DENNA DAGEN

Gud vad jag älskar den här dagen! Vädret och allt. Började dagen på Östermalm och stannade där till två kanske, har lärt känna massa nya vänner, så söta. Efter det drog jag hem en snabbis och direkt efter det till Centrum med Fanny och sen till vallen, nu är jag hemma och ska iväg om tio minuter för att träna i två timmar, livet är underbart just nu, love life.


Idag är en bra dag


Fortfarande i skolan


Jobbar


ME

Fakta

Namn: Nora Isabelle Hedin
Smeknamn: Növen, Noris
Födelsedag: 11 december
Bor: Stockholm
Ögonfärg: Jätte konstig ögon färg 
Hårfärg: Blond,brun typ
Arbete: ARCETECT! driver, skolan

Favorit

Färg: Lila
Drog: Vänner, Musik
Fordon: Moppe
Film: Hmm, typ mean girls, love actually + massa tjej filmer
Djur: hund
Affär: Abercrombie&Fitch, Victoria Secret, Jucie Couture osv..
Serie: Äkta människor, big brother & lite mer
Café: Waynce Coffé
Skor: Uggs, convers, hunters

 

Brukar du

Titta på dig själv i spegeln: Japp, galen i mig själv vettu
Gnälla: Jajamen, orkar knappt med mig själv
Skrika: Tyvärr lite för mycket
Sova: Ja, trött hela tiden
Drömma mardrömmar: Händer väl lite dådå 
Försöka vara annorlunda: Va? Nej
Klä dig i svart: Njaa, ibland så
Hata folk: Jajamen, haha inte hata, men aja
Lita på folk: Jarå, lite för mycket har jag märkt

När…

… åt du senast: Oj, middag vid sju kanske?`
… läste du en bok senast: 3096 dagar eller vad den heter
… var du på konsert senast: Eric's 
… köpte du något senast: I helgen
… kysste du någon senast: Vecka sen
… svor du senast: Alldeles nyss
… sjöng du senast: Alldeles nyss
… klagade du senast: Haha, vettefan
… är det sommar: Nej, tyvärr så bor jag i minusgradiga Sverige

Vem

Saknar du: Oj, många. Bla Emma Lauritzson och Elin Ejderskog
Rörde dig sist: Mammsen
Gjorde dig riktigt glad senast: Fanny
Fick du sms från senast: Kim

Har du

För många vänner: Får aldrig nog av vänner
Tvångstankar: Japp, skit jobbigt, men aja? Får man leva med
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, eller don't know
Färgat håret: Japp, för mycket
Brutit några ben: Aa, åt det hållet
Några piercings: Jajamen
Egen dator: Japp, egen dator var det här
Gjort bort dig rejält: Händer väl sisådär varje dag
Bra självförtroende: Verkligen inte
Kysst någon: Neeeej, usch inte basiluskier, kidding ^^
Sagt jag älskar dig till någon idag: Yeman 
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Tyvärr, ja
Dumpat någon: Hemskt, japp
Blivit dumpad: Ohyeah
Velat vara otrogen: Nejdå
Varit otrogen: Nej

Hur…

… går du: Ja du, svårt att förklara, men mina knän är typ snea?
… svarar du i telefonen: "Hallå"
… fördriver du tiden: Fastklistrad vid datorn
… mycket pengar har du: Just nu? Pank. Får my money imorgon
… tjänar du pengar: Haha, får barnbidraget bara?
… bäddar du sängen: Svårt att förklara, inte så fint direkt
… ofta diskar du: Haha, händer aldrig
… ofta städar du: Never (never say never) Nej, men alldeles för lite
… går det på jobbet: Jobbet fungerar kanon bra
… många stör du dig på: Ojojoj, det beror på
… ofta träffar du din familj: Ganska så ofta så, typ ingenting på helger dock
… mycket äter du: För mycket, förklarar ölmagen på mig


Är du

Förstående: Jarå
Öppen sinnad: Ja
Osäker: Mindre&mindre
Intressant: Nja, inte riktigt va
Hungrig: Nej inte alls
Smart: Mega smart
Barnslig: Jarå
Liten: Njaaa, lite liten kanske
Lätt: Vadå är du lätt ?Rolig: Ja, fett humoristisk

Pratglad: Oja
Blyg: Nejnej
Sentimental: Vad nu det betyder
Lätt uttråkad: Jaaa, gud
Arg: Nej
Ledsen: Beror på
Glad: Jajamen
Pålitlig: Nja
Laglig: Hehe :$ Nej
Filosofisk: Haha, kanske
Svår: Ajde
Bra på att ge komplimanger: Oja
Bra på att få komplimanger: Får det inte lika mycket som jag ger, haha

Välj

Katt eller hund: Hund
Vit eller svart: Vit 
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Land
Telefon eller internet: Telefon
Musik eller tystnad: Musik?
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva
Tjejer eller killar: killar


overklig känsla, när eric vann melodifestivalen för ett år sen.






Min pappa, är världens bästa pappa


MIN STORA KÄRLEK TILL ERIC SAADE


ETT ÅR SEN, exakt.

Ser ni hur mycket jag har förändrats, herregud.. Ful hårfärg hade jag verkligen! Fula ögonbryn, fula kläder, ful sminkning, fult och slitet hår, glad att jag har tagit hand om mig lite mer sen den där tiden.. Herregud.

ÄNDRINGAR.

BLIR MASSA ÄNRINGAR I BLOGGEN INOM KORT,  stay tuned.

Do be old and wise, you must first be young and stupied


GUNGAR


Godnatt, imorgon är det FREDAG, på lördag kommer MIN EBBA hem


Hemma från Konfa!

Hemma ifrån konfa nu, älskar verkligen konfan, tycker att det är så jäkla kul. Haft ett mysigt samtal med min bästis alldeles nyss, ååhh älskar henne. Vi ska jobba i helgen, as kul. Slutar tidigare imorgon också, ja weho. Ni får mer om helgen imorgon, vill inte avslöja för mycket ;)
BJUDER PÅ DEN HÄR MYSIGA LÅTEN PÅ KÖPET

Måste bara..!

Förlåt jag måste skriva ett inlägg på något som jag verkligen stör mig på. Finns så många som jag litar på så sjukt mycket, som liksom tränger en ute? Jag tycker att det är sjukt dålig stil. Slutar prata med en, sluta umgås och börja prata dåligt! Jag tycker det är oerhört respektlöst och ni som vet att ni gör det, sluta med det. Det sårar folk, alltså på riktigt sårar, förlåt, men mina åsikter om saker och ting. Käääärlek.

Fick en kommentar om att jag skelar, jag skelar väl inte?


..



Pluuggga

Hej babes, heeemskaste dagen för mig idag. Ingenting jag kommer nämna i bloggen!
Ska iaf plugga lite nu, som sagt har jag mycket plugg nu i veckan.. Har tränat sång och så också.
Efter att jag har pluggat klart, vilken är snart, ska jag ut och springa och sen ut med Fanny!
Love to you babes.



Jag känner mig lite såhär idag 🐵


Värt att köpa?

Jag tyckte att den var lite söt och så, tycker ni att jag borde köpa den? :)


Gymmet

Hej, gud vad tråkigt att starta varje inlägg med ett hej, men aja hej. Kom nyss hem ifrån gymmet, körde riktigt hårt idag, jag vet att ni inte bryr er ett enda skit, men aja.. Det var kul iaf. Fanny loggade in på min facebook och bytte profilbild innan det och sen slutade jag runt tolv idag och drog till centrum efter det.. Japp, tråkigt att lyssna på? Förlåt babes, har inte så stor bloggork, men bloggen kan ju inte stå i öde.
image description

Jag älskar dig, min allra bästavän

Min Bästavän, utan dig vore jag inte hel. Kan verkligen inte beskriva min kärlek till dig. Att ha dig som kusin är den bästa känslan jag vet om. Alla minnen vi har tillsammans, helt sjukt. Utan dig så skulle jag legat på botten. Humorn vi har tillsammans är makalös, du borde bli komiker, men bara för mig. Varför lyckas varje kväll med dig sluta med att vi ligger nerkissade på golvet och får andingsproblem för att vi skrattat för mycket? Det är en stor fråga. Men utan dig är ändå allt inte lika roligt som när jag är med dig. Visst, vi förändras men det uttvecklar vi tillsammans. Åh, om det går en dag utan att inte få snacka med dig i telefon eller något liknande blir jag deppig hela dagen. Den här texten är extremt personlig, det förklarar att texten blir dålig. Men alla somrar på smögen med dig, det slår ingenting, helt ärligt, åh du är så underbar, vill bara äta hela dig.

-



Du anar inte hur mycket jag saknar dig, det var ju alltid vi.

Skulle kunna gå igenom eld och vatten för att få dig tillbaka, skulle kunna ge upp allt. Jag var den som visste allt om dig, jag visste vad du gjorde från du vaknade tills du somnade men nu vet jag ingenting, vi delade något som ingen någonsin kommer att förstå. Vi hade sängar hos varandra, tandborstar, kläder, läxor, allt. Ingen förstår mig som du gör, ingen brydde sig om mig som du gjorde. Det var dig jag ringde varje dag, den jag träffade varje dag i både skolan och helgen. Kunde inte vara ifrån varandra en minut, kan fortfarande inte vara ifrån dig men det är något jag lärt mig och har lärt mig gått vidare. Saknar dig mer och mer för varje dag som går. Ingenting kommer kunna bli som förut, men jag kommer aldrig bli den jag var igen, utan dig.




Men fucking dö vad snygg

Tro mig, tyckte att han skulle vinna, även fast han inte var med. Så sjukt äckligt grym. Omg, EN BLICK OCH JAG DOG FÖR DIG

Deeeeeeptalk

Tja vänner!
Idag var jag med Linnea, gick en mil och hade deeptalk. Herregud vad skönt det var älskar bruden.
Har nu massor med plugg hela denna vecka, tyvärr. Men ska uppdatera er so much as i can.
Nu måste jag ner och plugga! Förresten ni som frågade varför Fanny inte bloggar, jo hon hatar bilden i designen på henne och att hon inte har blogglust just nu. 




forgive sounds good, forget i'm not sure i could.


Ska visa dig att katten har klor



Tja finisar, lyssna på låten, grym. Shit haft världens roligaste helg, påguuud. Imorgon är det skola och måndag, ska satsa i skolan som fan den här veckan och träna varje dag, kärlek till träning! Är as taggad till helgen, massa planer all ready, hihi.

Idag har jag iaf varit med världens bästa Emma, haha jadu, vi träffade helt ärligt hela stockholm, orkar inte ens rabbla upp namn, hehe. Lärde känna en del nya också, riktigt fun. Kom hem för några timmar sen, åt tacos och om en tjugominuter börjar mitt favorit program, ska ta och titta på det dårå. Magsjukan sprider sig också i min familj, blä.

Myspys outfit nu på kvällen:
Tröja - H&m, Rosa hotpants - Hollister


Gilly Hicks undies


Juicy Couture




Sommaren 2012



Shit vad najs med sommar, ipip. Kommer ha en grym sommar asså, ska bara äga. Jag är alltid lyckligast på sommaren och har massa planer inför den.

♥ Utomlands med bästis
♥ Smögen
♥ Mallorca
♥ Konfa läger
♥ Ssc
♥ Helsingborg
♥ Tältkvällar
♥ Fester
♥ Ute/grill kvällar
♥ Trysil
osv , osv..

som att slåss för någonting man inte kan få


Fått min Eric sjuka igen..


Bästis

Hej babes, ska berätta lite om helgen eller iaf Fredag och Lördagen.. Ja, så ja! Igår var jag i skolan och sen drog jag till centrum med några och hängde där tills Fanny kom. Sen drog vi på zumba med Ebba & Leslie. Kom hem till mig åt, duschade, fixa oss, drog ut, träffa folk, seg kväll, drog till statoil som var stängdt, inge godis. Vi drog hem as tidigt deppade oss och somnade. Haha vaknade tolv, blev klara tre. Drog till centrum. Träffade Ivar i en halvtimme. Sen drog jag hem bytte om och halv sex drog jag vidare till Alex på melodifestivalskväll, sen kollade vi på high school musical, haha. Fuck vad snygg Eric är asså. Loreen var en värdig vinnare btw, men tyckte lite smått synd om Danny där asså! Kom nyss hem och här får ni en bild från tidigare idag:



Hej alla haters, här är eran favorit



jag älskar den här låten


ojojoj, ojojoj, ett paket braj kurduro


SHOPPAT

Hej bebisar, Fanny är nog den absolut sämsta bloggaren jag känner.. Får sköta allt liksom, cry me a river osv. Har haft en jätte härlig dag. Slutade mega tidigt och drog därefter vidare till Linnea, min fina vän. Sen drog jag till mammas jobb och testade carrera brillor! Bilder kommer senare brorsor. Så jävla snygga! Sen drog jag med min mamma till täby centrum och shoppade otroligt mycket, haha! Bilder kommer. Vi åt där också, älskar mammsen. Nu pratar jag med coola emmsing ♥
saknar dig busluven, krya på dig

Minishopping


STOP KONY 2012

De flesta har ju säkert sätt denna videon, hemskt. Alla måste kolla! Ni som inte kollar är lite random. värd att kolla hela. Jag är i stor chock. Det är vitkigt att alla kollar så att vi får stopp på Kony.

NY PROFILBILD PÅ FACEBOOK


Plugg, plugg & plugg..

Kära skola, du borde stanna i skolan inte följa med mig hem.
Bara massa plugg hela tiden, buhu. Både Spanska och Engelska tills imorgon, inte kul.
Smsar lite med några personer samtidigt och sjunger lite spontant.
gammal bild, med fint hår

HAHAHA, älska


Förlåt för dålig bloggning..

Förlåt för dålig bloggning de senaste dagarna! Har massor med skola och är på tusentalls museer? Haha, kul att vara ifrån lektioner iaf! Jag menar imorgon har jag bara en enda lektion och sen museum, hehe as skönt! Igår var jag iaf på museum med klassen och sen träffade jag Nella Cissi & Fanny! Världens bästa tjejer.. Torsdag blir en härlig dag för mig ;) blir en överraskning! Ny header är en av sakerna som kan avslöjas! Puss


Svenska!

Sitter och solar genom fönstret på svenska lektionen hah så jävla härligt, inte för att man blir brun, men men.
Borde sätta igång och jobba, jätta onödigt inlägg men har inte bloggat på as länge så gjorde några nu ;)
PEACE!


Härligt väder

ÄÄÄÄLSKAR VÄDRET!
 Blir så jävla glad av sol ! tyvärr så hörde jag att det ska snöa på torsdag FML om det gör det!
Utanför engelskasalen just nu !  


Nackas pepparkaka

HAHA ! Nacka har börjat med alla sina berömda skvallerbloggar igen vilket jag tycker är skit kul, nu blev jag precis utsedd till Nackas pepparkaka haha ltie kul faktisktm, så jävla brun är jag väl inte !? :O
Haha här är alla skvallerbloggar jag vet om just nu det finns säkert fler, läs dom det är skit kul !
Skuruskvaller är bara om min skola ;)

http://lifeofnacka.devote.se/

http://xoxonacka.devote.se/

http://skurusskvaller.blogg.se/

Utan er, skulle jag vart på botten


Bakom varje leende döljer sig lite smärta


Fin bild från idah


UNDERBAR KVÄLL!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296173.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296174.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296176.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296177.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296178.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296180.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3143631/images/2012/pic_192296185.jpg" class="image">


Dagen

Drog som sagt till Sollentuna och var vid Moas grav med pojkvännen, mysigt!


Alla barnen var på avicci förutom Nora för hon är efterbliven

Drogad bild


LÄSARFRÅGOR



» Är ni syskon, ni har ju samma efternamn?
Svar:
Frågan kommer upp ofta. Nej, vi är inte syskon. Vi är kusiner!

» Hur fan kan ni stå varandra så nära när ni är syskon?
Svar:
Som sagt, vi är inte syskon. Vi är kusiner.

» Vart i Stockholm bor ni?
Svar:
Nora bor i Sollentuna och Huddinge, Fanny bor i Nacka och Huddinge.

» Vilka är era närmaste vänner just nu?
Svar:
Noras är Fanny & Lovisa, Fannys är Nora & My.

» Är jätte inspererad utav din träning Nora, man ser skillnad på dig! Kan du ge tips?
Svar:
Åh, tack! Tips och tips. Börja träna ofta och ät nyttigare och mindre.

» Om ni fick ändra något med er själva vad skulle ni ändra då?
Svar:
Kropparna!

» Vilka är er allra bästavän?
Svar:
Noras allra bästavän är Fanny, Fannys allra bästavän är Nora


BLOGGTORKA

Har verkligen ingen aning om vad vi ska blogga om!
Vi ska blogga mer om mode som ni har sagt, men vi behöver mer att blogga om också!
Så vad tycker ni är intressant att blogga om.. Skönhet, privatliv, fester, tips? Hmm.. Säg vad ni tycker.
För vi vill ju att ni ska trivas med den här bloggen ahah.

Sammanfattning: SÄG VAD VI SKA BLOGGA OM !


andra mars

Godmorgon finisar!
Idag är den andra mars och ett underbart väder. Ska dra mig ut på en morgon promenad men Molly, min hund.
Sen ska jag vidare till Sollentuna tror jag och hälsa på Moas grav.. Hon skulle alltså fyllt femton idag, världens finase ängel. Åh, saknar henne så mycket.

image description


Well hello there...

Hej vill bara säga att jag lever, är alderles för trött för att blogga nu tyvärr.
Bloggar imorgon istället då lovar jag att jag ska göra MINST 3 inlägg !!! haha
nej nu kommer jag somna på tangentbordet.
Puss & Kram

Saknar gamla tider

Herregud, sitter&kollar massa gamla bilder. Tänker på hur kul jag hade. Finns massa speciella som jag knappt har kontakt med längre, som jag borde ha. Herregud, kommer ihåg fjortistiden eller somras, eller höstas. Haha, saknar verkligen den tiden, nu känns allt så konstigt, men kommer säkert sakna den här tiden också.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gammalt inlägg jag skrev på min gamlaste blogg:
Ingen, eller inget kan ersätta er. Med er kan jag vara mej själv.
Allt jag gör med er är så värdefullt, ni alla är värdefulla för mej.
Utan er skulle jag inte kunna leva. Ni är äkta rakt igenom.
Ni finns alltid där för mej oavsett vad det gäller.
Vi är bästa av dom alla och det kommer vi ALLTID vara.
Utan er skulle jag aldrig fått upptäcka äkta kärlek.
Alla minnen med er förvaras på säkraste ställe.
Ni är underbara allihopa, jag älskar er sjukt mycket.
Jag älskar er tills döden och efter det.
BÄSTAVÄNNER LIVET UT.



COVER

Jag och Fanny håller på med cover tillsammans, vi ska göra lite fler, vi behöver låttips!
Skriv gärna några låtar i kommentar så att vi kan sjunga och spela in. Självklart kommer vi då lägga ut!
Men därför behöver ni tipsa om låter, ni vill väl inte missa det här? ;)

SÅ SKRIV TIPS PÅ BRA LÅTAR.


Härlig dag

Hej fina bloggläsare, oavsett haters. Idag har jag vart med Fanny i stan. Hade as mysigt. Drog till henne först på morgonen och så var vi hos henne men fick springa där ifrån av vissa anledningar.. Haha, en osminkad och sur Fanny fick sminka sig på bussen (y) Men hon blev fort glad. Hihi. Vi drog till stan, träffade en del människor som man alltid gör där. Tog lite nya bilder som vi ska ha till designen som kommer upp nästa vecka eller något? Den blir så jävla snygg, ni kommer älska den, jag gör den själv den här gången.. Ska kämpa för att få den perfekt!

Kom hem sen iaf och då pratade jag lite med min sjukskrivna pappi och bästa låssas mamman. Hade lite deeptalk med dom, haha sött. Kollade då också igenom massa gamla klipp sen jag och Fanny var yngre. Också några gånger när jag sjöng solo, shit vad söt och gullig röst jag hade. Men märks att jag har utvecklats med att sjunga, så det är kul!

Jag och pappa var sen hemma hos min farmor och farfar som inte är hemma. Dom är i Sri Lanka som jag egentligen också skulle vart så det suger lite.. Jaja, vi var där och vattnade blommorna, tog in posten och lite så. Sen drog vi vidare till donken och köpte milkshake till familjen, haha, jag fick päronsmak dårå. Så nu när jag äntligen fått tag på en dator så har jag satt på lurarna och tänker blogga rätt mycket nu.

NI FÅR INGA BILDER FRÅN IDAG! För vet inte vilka vi ska använda på designen & det ska bli en riktig mysig överraskning så ingen annan än mig och Fanny kommer se dom bilderna förrens dom läggs upp! Taggade på att se dom? Hihi, kolla varje dag så får ni se om det kanske kommer upp ;)


NI FÅR ALLTSÅ EN GAMMAL FAVORIT I REPRIS.